Επισκέπτης
Συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ που του τα τρώνε οι Ρωσίδες σε θεραπείες / ναούμε!!!καλα ρε μεμα, συνταξιουχος εισαι?
Συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ που του τα τρώνε οι Ρωσίδες σε θεραπείες / ναούμε!!!καλα ρε μεμα, συνταξιουχος εισαι?
Τι να πώ ρε τυπε να ουμε εγω που με καψουρης δεν λεει με αυτες...Αρχίζω να έχω το δίλημμα ελλεινίδα ή gay ναούμε,τί με λες τώρα να μην απαγοητεύομαι!!!
Συμφωνώ,καψουρέψου εμένα καλύτερα!!!Τι να πώ ρε τυπε να ουμε εγω που με καψουρης δεν λεει με αυτες...
Δεν θέλω κ να αυτοκτονήσω είπαμε,εντάξει αρχίζει να μου φαίνεται μάταιος ετούτος ο κόσμος αλλά ακόμα όχι τόσο....
Αποκλείεται,έχω τον θείο μου,η σύνταξη είναι μικρή δεν φτάνει για γυναικοκατακτήσεις!!!του ΟΓΑ...
Πουτανς ρε,πουτανς τι να κανω ,Συμφωνώ,καψουρέψου εμένα καλύτερα!!!
Γαμησέ τα τύπε,θέλω το νερό της λίθης να ξεχάσω αυτό που είδα!!!Καλά , τόσο φοβερές ήταν αυτές οι φωτογραφίες του μέμου ? τι είδες που δεν το είχες ξαναδεί πια ?
καλα ρε μεμα, συνταξιουχος εισαι?
Γαμησέ τα τύπε,θέλω το νερό της λίθης να ξεχάσω αυτό που είδα!!!
Δεν υπάρχει,απλά δεν υπάρχει,πιστεψέ το παπαζόλ αγόρι αν δεν θες να πάθεις κατάθλιψη!!!
To διέγραψα το pm κατόπιν εντολή του ηγέτη,στον ίδιο αν θέλει.Στείλε μου ρε μαλάκα να δω ... μέμο έχω το οκ σου ?
Κάνε μια μετάφραση της υπογραφής σου ...
μπαααα οι αρχαιοι ηξεραν τι μπαζα ητανε οι Ελλεηνιδες και τις ειχανε κλεισμενες μεσα στο σπιτι...
Πλακα με κανεις? Οι αρχαιες ελλεηνιδες ειταν θεες ,εκτος απο μια την τραβελοελενημπαααα οι αρχαιοι ηξεραν τι μπαζα ητανε οι Ελλεηνιδες και τις ειχανε κλεισμενες μεσα στο σπιτι...
Μεμα στην αρχαια ελλαδα οι ελληνιδες ειταν ισάξιες με της τωρινες ρωσίδες
Τραγουδάω για όποιον δεν έχει τύχη
τραγουδάω για μένα
οργισμένο τραγούδι λέω για τούτο το φεγγάρι ενάντια σε σένα
Γαμησέ τα τύπε,θέλω το νερό της λίθης να ξεχάσω αυτό που είδα!!!
Δεν υπάρχει,απλά δεν υπάρχει,πιστεψέ το παπαζόλ αγόρι αν δεν θες να πάθεις κατάθλιψη!!!
Τοτε αγαπητε στεφανε στα αρχαια χρόνια απο βορεια μέρη οι ρωσιδες ειταν βάρβαρες ,αντε που θα προσβάλεις της αρχαιες ελληνιδες ανθέλληναΚαι τότε οι ρωσίδες (Σκύθες) σκλάβες θεωρόντουσαν οι ωραιότερες γυναίκες ... κλάψτε αρχαίες ελληνιιιίδεεεεεεες ...
2 σήμερα.σε εχω τσεκαρει καμποσες φορες.
πως μπαινετε στα πανεπιστημια ρε γαμω το νεο συστημα γαμω!!!
βουρλα μπαινετε βουρλα βγαινετε.