Επισκέπτης
2006?
φτανει! μεχρι εδω ητανε το επιχειρημα μου!
για ναχουμε το καλο ρωτημα, μηπως πρεπει να παιρνω κανα ρολεξ σε καθε γκομενα που βγαζω? για σοβαρευτητε ρε βραδυατικα....
Ρε μανία με τα rolex....για ναχουμε το καλο ρωτημα, μηπως πρεπει να παιρνω κανα ρολεξ σε καθε γκομενα που βγαζω? για σοβαρευτητε ρε βραδυατικα....
γιαυτο δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα ρε με την αξια σου,γιατι εισαι χωριατης.φτανει! μεχρι εδω ητανε το επιχειρημα μου!
για ναχουμε το καλο ρωτημα, μηπως πρεπει να παιρνω κανα ρολεξ σε καθε γκομενα που βγαζω? για σοβαρευτητε ρε βραδυατικα....
γιαυτο δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα ρε με την αξια σου,γιατι εισαι χωριατης.
αυτο σου ελεγα τοση ωρα,αλλα το ειπες και μονος σου στο τελος.
υ.γ.
μην κανεις μονο κανα λαθος και δωσεις σε ελληνιδα τετοιο ρολοι,φιλε οχι δεν θα γαμησεις,αλλα θα γινεις και ρεζιλι διεθνως.
Επιδερμίδα παιδί μου, όχι δέρμα. Ακούγεται πολύ βάρβαρο όταν λες δέρμα.έχει ωραίο δέρμα όμως
τι να εκτιμησω ρε μαλακα?δηλαδη,εκτος απο σαβουρογαμης εισαι και αποτυχημενος εκτιμητης?
οκ συνεχισε....
Επιδερμίδα παιδί μου, όχι δέρμα. Ακούγεται πολύ βάρβαρο όταν λες δέρμα.
Πως λέμε π.χ. skin και leather, Haut και Leder?
νταξει το ρολοι. το βραχιολι να το δωσει?
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
την αλλη φορα που θα πας ρωσσια παρτην και κανενα βρακι δωρο,ο αρκανης τελικα ειναι περιπτωση.....
καλα εκανε και μου ταχωνε η ροχαλα....
Σάλτα γαμήσου ρε βραδιάτικο!
Το καρντού από τη μύτη μου'βγαλες!
να πηγαινεις σε κινεζικα τοτε.ο γυφτος στο πρακτικερ μου ειπε οτι ητανε οριτζιναλ ρε!
με κοροϊδεψε?
κλαψ λυγμ...
ασε μαλακα μυριζομαι σεναρια υποπτα. καποιον θελει να φαει η σεχτα και να φανει σαν ατυχημα και εχει βαλει τον μεθυσμενο αλβανο εδω μεσα. θα παμε ολοι και δε θα υπαρχει και ενοχος γαμω.
αντε καλα,με αυτα τα μυαλα να εισαι και δεν θα γαμησεις καμια φορα μουνι ανευ πληρωμης να ξερεις.εσυ μου το πουλησες ρε?
Ηθικός αυτουργός θα παίξει έστω να γράψουν κάτι οι εφημερίδες έτσι για την ιστορία ή ούτε καν?
οκ, οτι πεις...
φαντασου ποσο πιο μπαζα λοιπον ειναι οι Ελλεηνιδες που την καθε φορα που ερχεται Ελλαδα τη χαζευουνε στο δρομο...
μην κλαψεις, πλανταξε....
και αυτη ρολοι την πηρες βλεπω.δικιο εχεις ρε αρκανη....
ευτυχως οταν εφυγε το ρωσσιδι απο την Κρητη, με λυπηθηκε ενα 18χρονο Τσεχακι και χαρηκα και γω λιγο...
δε μετραει μια μπροστα σε αυτες που ποσταρε η σιλβα, αλλα και φτωχος και χωριατης και βλαχος και αγαμητος, μεχρι εκει φτανω ναουμε....