Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άμα είναι και 14χρονα και πλησιάζουν σε κυβικά τον michelin και δεν έχουν χρόνο να πάρουν λίγο μάυρισμα μέση καλοκαιριού...άντε γεια.

Για ρωσίδες μην μου λέτε εμένα...δεν είμαι του club.

Μην το κάνουμε thread για ελλεηνίδες, απλά οι φωτός που ανέβηκαν είναι για να κλαις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εχμμμμμμμ, μηπως λεω μηπως χρησιμοποιεις δικη μου φωτο?

ευχαριστω....

εγω δεν ηθελα να σε δωσω στεγνα και δεν ειπα απο που την πηρα.

θα μπορουσες να κρυβεις λογια και να μην παραδεχεσαι με τι μπαζα σου τρεχουν τα σαλια

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλα, τραβα να δεις τα ρωσσο ουκρανικα δεκαπενταρικα, και μετα ελα να μου πεις ποσα εγκεφαλικα επαθες...

ε καλά, άμα με τη φωτο που πόσταρε η κλώνα έδειξες πώς εννοάς εσύ τις μουνάρες, άσ'το, δε μου χρειάζεται...
ρωσίδες έχουν μπει όμορφες εδώ, με το δικό σου γούστο ρε μέμο με τίποτα δεν μπορώ να συμφωνήσω. λέγε ό,τι θες, το γούστο σου το είδα και από κει και πέρα ό,τι κι αν λες στο βρόντο πάει...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εννοάς τα 17ρικα και τα 18ρικα
ναι, αυτά [glow=red,2,300]κι εγώ τα χαζεύω στο τραμ[/glow] που πάνε για μπάνιο

αλλά έλεος, τα 14ρικα και τα 15ρικα ακόμα σπυριά έχουν  :2funny: :2funny:
δεν τα είδα τα συγκεκριμένα, αλλά όλα, αγόρια-κορίτσια, στα 14-15 είναι να λες πουτάνα φύση που τα καταδικάζεις να περάσουν μια περίοδο σαν άχαρα, σπυριάρικα, αδέξια, ασχημάτιστα πλάσματα μέχρι να βρουν το δρόμο τους  :2funny:

Είσαι απ'αυτές που αράζουν στις στάσεις και ζητάνε ένα ευρώ σε φάση "δεν είμαι ναρκωμανήςςςςςςςςςς....... μια τυρόπιτα θέλω να πάρω φιλαράκι......"? :2funny:

Πέραν της κρυάδας, και 14άρια και 15άρια κυκλοφορούν πολύ όμορφα. Τα αγοράκια σε αυτές τις ηλικίες είναι λίγο klein. Τα κοριτσάκια πάλι είναι αρκετά ξεπεταγμένα εμφανησιακά. Ναι μεν κυκλοφορούν και σπυριάρικα αλλά τα ποσοστά τους έχουν πέσει.

Πολλές φορές σκέφτομαι εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοια στο σχολείο! :headbang:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μεμο καλα θα κανεις να χαλαρωσεις φιλε με τις ρωσσιδες γιατι σε πηραν χαμπαρι οι γκομενες και σε δουλευουν.την απορριψη που τρως απο τις ελληνιδες,δεν την τρως απο τις ρωσσιδες,γιατι εκει πληρωνεις φιλε.ενας φιλε που  γαμαει με την αξια του,γαμαει παντου.εχω πει και αλλη φορα οτι παντου σε ολες τις χωρες του κοσμου εχει μουναρες και πατσαβουρες,αλλα μια γκομενα οταν ειναι μουναρα,δεν εχει ουτε χρωμα ουτε πατριδα,ειναι σαν το δολαριο,ολοι το θελουν.καλα θα κανεις να ατα βρεις λιγο με τον εαυτο και να βγανεις να πλησιαζεις καμια γκομενιτσαα ελληνιδα,μπας και γαμησεις,αλλα δεν θα καθεσε να λες τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα και στις γκομενες.
μαθετε ρε επιτελους μερικοι να τρωτε φρεσκα και ντοπια προιοντα,και οχι ληγμενες κονσερβες απο τα ανατολικα κρατη.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δυστυχω για σενα, η γκομενα μου ειναι αυτη με το μαυρο μπροστα....

κλαααψε τωρα

Υ.Γ. δεν σουτο ειπα για θεμα δωσιματος, ειναι δικια μου φωτο την οποια ειχα ζητησει να διαγραφει αποτο ιματζσακ, αλλα γαμιεται....

τωρα ηρθε η στιγμη που το βουλώνω. δεν μ αρεσει να φερνω σε τοσο δυσκολη θεση ανθρωπους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιο ζορι τραβας εσυ με το γουστο μου για πε?

δε συμφωνώ
δε μου αρέσουνε αυτές που αρέσουνε σε σένα.
θες ραντεβού και στον πορετσάνο?  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν μου λες εσύ (που ξέρω ότι δε συμφωνούμε στα γούστα) για το πόσα εγκεφαλικά θα πάθω, είναι σαν να λες σε κάποιον που δεν τρώει μπάμιες να πάει σε ένα εστιατόριο για να δοκιμάσει τις καταπληκτικές μπάμιες που κάνουν εκεί.

τα γούστα είναι γούστα, τι να κάνουμε.
τις προτάσεις όμως να τις κρατάμε γι'αυτούς που έχουν τα ίδια γούστα με εμάς, αλλιώς (ξαναλέω) στο βρόντο πάνε, δεν τις εκτιμάνε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Διακοπές, πότε θα πάτε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είσαι απ'αυτές που αράζουν στις στάσεις και ζητάνε ένα ευρώ σε φάση "δεν είμαι ναρκωμανήςςςςςςςςςς....... μια τυρόπιτα θέλω να πάρω φιλαράκι......"? :2funny:

Πέραν της κρυάδας, και 14άρια και 15άρια κυκλοφορούν πολύ όμορφα. Τα αγοράκια σε αυτές τις ηλικίες είναι λίγο klein. Τα κοριτσάκια πάλι είναι αρκετά ξεπεταγμένα εμφανησιακά. Ναι μεν κυκλοφορούν και σπυριάρικα αλλά τα ποσοστά τους έχουν πέσει.

Πολλές φορές σκέφτομαι εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοια στο σχολείο! :headbang:

αχαχχααχαχαα ναι τη στήνω για να δω κάνα μπουτάκι  :sunglasses:

μπα, εγώ άχαρα τα βρίσκω, εντελώς όμως.
τα 18ρικα είναι άλλη φάση  :cum:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
γυρισαμε τυπε, και θα ξαναπαμε, και θα ξαναγυρισουμε και θα ξαναματαπαμε...
Να κάνετε και μπανάκια, χαλαρώνει το κορμί, η ψυχή και το πνεύμα.

Και μαυρίζεις κιόλας!

:2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αλιντι...πελατης....

περιποιησου τον
ασε ρε τις μαλακιες και βαλε στο μυαλο σου καλα αυτα που λεω.
μας πασαρες και την γκομενα διπλα απο την νυφη για μουναρα.η αλλη απο πισω ακομα φορεμα με κροσια φοραει ρε οπως η καιτη φινου στις ταινιες με τον ψαλτη,ρε μαλακα τα κοριτσακια ειναι μεσα στην φτωχια,και εσυ επειδη τα ταιζεις νομιζεις οτι εισαι και γκομενος.οσο γιαυτη με το μαυρο φορεμο που λες οτι ειναι γκομενα σου,παρτην κανενα χρυσαφικο η εστω φο μπιζου,γιατι με πλαστικα βραχιολια σε γαμους δεν πανε.αντε μαλακα με τα κοριτσια τα πεινασμενα τωρα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να το θεσω αλλιως,μπας και αποφυγουμε τον πορετσανο βραδυατικα....

πες μια απο ολες οσες εχω ποσταρει, ειτε δικιες σου γκομενες, ήφωτο απο το ιντερνετ που θεωρεις μπαζο...

όσες έχω δει.
δε μου αρέσουνε.
ντε και σώνει δηλαδή πρέπει να μου αρέσουνε?  :uglystupid:

αν σε βοηθάει, και η λουκ διαφωνεί με το γούστο μου.

επειδή θες να πλακωθείς, ξαναδιάβασε τι είπα.
είπα ότι οι προτάσεις σου για το ποιες γκόμενες θα μου προκαλέσουν εγκεφαλικά είναι μάταιες, μια και δε μου προκαλούν τίποτα.
αν θες να πλακωθείς εσύ πλακώσου  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να το θεσω αλλιως,μπας και αποφυγουμε τον πορετσανο βραδυατικα....

πες μια απο ολες οσες εχω ποσταρει, ειτε δικιες σου γκομενες, ήφωτο απο το ιντερνετ που θεωρεις μπαζο...

ρε παιχτη...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ποσο δικιο εχεις....
τοσο καιρο πιστευα το αλιντι και επαιρνα βρακια και φω μπιζου....
ξεφτιλιστηκε ηκακομοιρα με το πλαστικο βραχιολι στο γαμο.....
[URL unfurl="true"]http://img826.imageshack.us/img826/6818/dscn3349.jpg[/img[/URL]]
μικρουλη, τις μαλακιες εκει που σε παιρνει ;) και κατι τελευταιο, με το γλυψιμο δε γαμας! γκεγκε?
[/quote]

Κωνσταντίνου και Ελένης ο γάμος?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποσο δικιο εχεις....

dscn3349.jpg

μικρουλη, τις μαλακιες εκει που σε παιρνει ;) και κατι τελευταιο, με το γλυψιμο δε γαμας! γκεγκε?

ρε μεμο εχεις κουδουνισει αποψε? θα σκασω αν δε μιλησω χαχααχα.

πλαστικο δεν ειναι το ρολοι, αλλα κατεχεις ποσο κανει? πανω απο 150 ευρω? και το μοστραρεις σα το κειμηλιο της φρειδερικης? ρε μαλακα χαλαρωσε θα μας παρουν κωλο εμπλοκη ολες εδω

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ποσο δικιο εχεις....

dscn3349.jpg

αντε χωριατη για να μαθαινεις και μερικα πραγματα.

στα αρχιδια μου για την αλλιντισα,εχω γαμησι πολλες σαν και αυτη,πραγμα που δεν θα κανεις καμια φορα εσυ.

οσο για το μουφα ρολοι και το αλλο το βραχιολακι,να ξερεις κανουν μπαμ οτι ειναι μουφες απο μακρια.
και μια συμβουλη.
τις γκομενες ρολογια μοσκινο δεν τις περνουν καμια φορα χωριατη να ξερεις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom