Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Από τη ν άλλη επίσης,υπάρχουν και άνδρες που δε βλέπουν καθόλου μπάλα.,..όπως εγώ :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που πίνουν τσίπουρο,αλλά σε μικρότερο ποσοστό....όπως και,γυναίκες που βλέπουν μπάλα π.χ.,αλλά σε μικρότερο ποσοστό πάλι..... :)

Σίγουρα υπάρχουν ανδρες που πανε παρκαδες,αλλά σε μικρότερο ποσοστό....όπως και, ανδρες που ακουνε ποπ π.χ.,αλλά σε μικρότερο ποσοστό πάλι..... :)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Από τη ν άλλη επίσης,υπάρχουν και άνδρες που δε βλέπουν καθόλου μπάλα.,..όπως εγώ :rockon: :rockon: :rockon:

Μηπως εισαι γυναικα????? (συμφωνα με τα στερεοτυπα που μαλλον εχουν θεοποιηθει εδω μεσα, εισαι παντως και ας μην το ξερεις...)

Σίγουρα υπάρχουν ανδρες που πανε παρκαδες,αλλά σε μικρότερο ποσοστό....όπως και, ανδρες που ακουνε ποπ π.χ.,αλλά σε μικρότερο ποσοστό πάλι..... :)

Πολυ απλα εσυ αρνεισαι οτι εγω ανηκω στο μικρο ποσοστο των γυναικων που πινουν τσιπουρο οποτε με μεταμορφωνεις σε αντρα και σε κλωνο (ποιανου κλωνο ομως δεν μου χεις πει ακομη για να ξερω)....    :birdman: :birdman: :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μηπως εισαι γυναικα????? (συμφωνα με τα στερεοτυπα που μαλλον εχουν θεοποιηθει εδω μεσα, εισαι παντως και ας μην το ξερεις...)

Πολυ απλα εσυ αρνεισαι οτι εγω ανηκω στο μικρο ποσοστο των γυναικων που πινουν τσιπουρο οποτε με μεταμορφωνεις σε αντρα και σε κλωνο (ποιανου κλωνο ομως δεν μου χεις πει ακομη για να ξερω)....    :birdman: :birdman: :birdman:
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης

Ναι,σύμφωνα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ στερεότυπα,είμαι μια γυναίκα.... :jerking:

Γιατί,δε βλέπω μπάλα,δε πίνω μπίρα,δε χορεύω ζεϊμπέκικο,μου αρέσει η ποπ μουσική και δε γουστάρω τρίχα στο σώμα και στο πρόσωπό μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Γιατί,δε βλέπω μπάλα,δε πίνω μπίρα,δε χορεύω ζεϊμπέκικο,μου αρέσει η ποπ μουσική και δε γουστάρω τρίχα στο σώμα και στο πρόσωπό μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα λογια μου ερχεσαι.....     ;)

Αντε βρηκα και ενα κοινο, ουτε εγω χορευω ζεϊμπεκικο.....  :grin: :grin: :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Ειναι τα παντζαρια κοκκινα;

Πολυ απλα σιγα μη κατσω και σκασω ποιανου κλωνος εισαι. Τα βλαμμενα του site προσπαθω να αφυπνισω.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Γι'αυτο σε λενε Πουστικη Κιθαρα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
A και γω δεν βλέπω,με εξαίρεση ορισμένους αγώνες cl. :sunglasses:
Σύμφωνα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ στερεότυπα δεν είσαι γυναίκα αλλά πούστης,με το συμπάθειο κιόλας,αλλά να ξέρουμε κ πέντα βασικά πράγματα. :birdman:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
A και γω δεν βλέπω,με εξαίρεση ορισμένους αγώνες cl. :sunglasses:Σύμφωνα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ στερεότυπα δεν είσαι γυναίκα αλλά πούστης,με το συμπάθειο κιόλας,αλλά να ξέρουμε κ πέντα βασικά πράγματα. :birdman:

Αλλα εγω ειμαι αντρας ε???Οχι λεσβια....Λιγο παραλογο μου φαινεται ολο αυτο .......

Επισκέπτης
Στα λογια μου ερχεσαι.....     ;)

Αντε βρηκα και ενα κοινο, ουτε εγω χορευω ζεϊμπεκικο.....   :grin: :grin: :grin:

Ποιος χορός σ'αρέσει περισσότερο; :P

A και γω δεν βλέπω,με εξαίρεση ορισμένους αγώνες cl. :sunglasses:Σύμφωνα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ στερεότυπα δεν είσαι γυναίκα αλλά πούστης,με το συμπάθειο κιόλας,αλλά να ξέρουμε κ πέντα βασικά πράγματα. :birdman:

Αμάν μ'αυτή τη gay-ο-ποιήση στην Ελλάδα....όποιος δεν κάνει αυτό,αυτό,και αυτό,κτλ είναι γκέι...τέλος :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ε ρε γαμώτο....θέλω να ξημερώσει η μέρα,που τα φαλλοκρατικά σκατά θα θεωρούνται περιθωριακοί,και απόβλητα.....ευτυχώς πάμε μπροστά...πιστεύω...

Για να δούμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

R'n'B αναμεσα σε δυο μαυρους....Οι Ελληνες δεν ξερουν να κουνιουνται....Το θεωρουν πουστικο....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Λολ,δε το περίμενα πάντως :grin:

Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να κουνιέμαι,και δε το θεωρώ πούστικο.... :P

Χμμμ....οι άνδρες που κάνουν parcour σ'αρέσουν; :cheesy: :cheesy: :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Μήπως εκτός από parcour κάνεις κ πεντικιούρ-μανικιούρ;;;; :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε ρε γαμώτο....θέλω να ξημερώσει η μέρα,που τα φαλλοκρατικά σκατά θα θεωρούνται περιθωριακοί,και απόβλητα.....ευτυχώς πάμε μπροστά...πιστεύω...

Για να δούμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα συνηθως ειναι πιστσιρικια....Παντως οι αντρες που χορευουν καλα ειναι πιο καλοι στο κρεβατι απο τους υπολοιπους....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom