pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μάλλον θα'ναι κομμουνιστής,έτσι εξηγείται η κατανόηση στον αγνό προλετάριο εργαζόμενο kosma.Και πώς και δε σε έχει απολύσει ακόμα;![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον θα'ναι κομμουνιστής,έτσι εξηγείται η κατανόηση στον αγνό προλετάριο εργαζόμενο kosma.Και πώς και δε σε έχει απολύσει ακόμα;![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερες....
:-* :-* :-*
Καλημέρα Ρυθμ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα. Χαμομηλι εφτιαξες;
![]()
![]()
Καφε ελληνικο.....
Πολύ "βαρύ αρσενικό" μας βγήκες εσύ.....πίνεις τσίπουρα,καφέ ελληνικό (τούρκικο),μπίρες,ρετσίνα,κτλ![]()
![]()
![]()
Πες μου ότι βλέπεις και μπάλα και φωνάζεις συνθήματα....![]()
![]()
![]()
10 ημέρες γυμναστήριο πριν την παραλία το καλοκαίρι;;;Λιγο.....
10 ημέρες γυμναστήριο πριν την παραλία το καλοκαίρι;;;
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα.Α μπα.....Τελευταια φορα (περσυ τετοιο καιρο) εκανα 2-3 μηνες ταε μπο....Πιο πριν πιλατες κανα 7μηνο...Καπως ετσι.....
Πολύ "βαρύ αρσενικό" μας βγήκες εσύ.....πίνεις τσίπουρα,καφέ ελληνικό (τούρκικο),μπίρες,ρετσίνα,κτλ![]()
![]()
![]()
Πες μου ότι βλέπεις και μπάλα και φωνάζεις συνθήματα....![]()
![]()
![]()
Α μπα.....Τελευταια φορα (περσυ τετοιο καιρο) εκανα 2-3 μηνες ταε μπο....Πιο πριν πιλατες κανα 7μηνο...Καπως ετσι.....
Ειδες που δεν εχω αδικο. Μεχρι και ο Κηπαρχης σε καταλαβε...
Λίγο ή πολύ σε νοιάζει πάντως,αλλιώς δεν θα έκανες καν ποστ....Οπως σου εχω ξαναπει, πιστευετε οτι θελετε, λιγο με νοιαζει...![]()
Λίγο ή πολύ σε νοιάζει πάντως,αλλιώς δεν θα έκανες καν ποστ....![]()
Οπως σου εχω ξαναπει, πιστευετε οτι θελετε, λιγο με νοιαζει...![]()
Η σκέψη δεν υποδηλώνει αδιαφορία πάντως,σε καμία περίπτωση.Ε να μην πω αυτο που σκεφτομαι????
Ε να μην πω αυτο που σκεφτομαι????
Απλα ξερεις τι μου κανει εντυπωση?Οτι αν μια γυναικα ξεφευγει λιγο απο τα καθιερωμενα πχ δεν πινει καπουτσινο αλλα ελληνικο η δεν πινει σοδα αλλα τσιπουρο κατευθειαν την βαφτιζεται αντρα.....
Αληθεια δεν εχεται συναντησει γυναικες που να πινουν τσιπουρο?????