Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

  • Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

    Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

    Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

    Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

    Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

    Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

    Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

    Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

    Ψήφοι: 35 27,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ο γλυκός, σοκολατένιος πειρασμός…

Υλικά για 4 μερίδες (αφού οι πιθανότητες να σταματήσετε στη μία μερίδα είναι μικρές…)
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (για πασπάλισμα)
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (ξεχωριστά)
1/4 φλιτζανιού σκόνη κακάου
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ελάχιστο αλάτι (1/10 κουταλάκι του γλυκού)
¼ φλιτζάνι γάλα με 1% λιπαρά
1 βανίλια
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
ελάχιστο κρεμόριο(ή ξυνό ή κρέμα ταρτάρ) (1/10 κουταλάκι του γλυκού)
45γρ σοκολάτα κουβερτούρα
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
Λίγη light μαργαρίνη για επάλειψη

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς.

Αλείψτε 4 μικρά, ατομικά πυρίμαχα σκεύη για σουφλέ με ελάχιστη μαργαρίνη που έχετε αφήσει να λιώσει. Πασπαλίστε το εσωτερικό τους με τη μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη.

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, το κακάο, το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε, Προσθέστε σταδιακά το γάλα ενώ ανακατεύετε με σύρμα. Βάλτε το μίγμα να βράσει για περίπου 3 λεπτά μέχρι να πήξει. Βγάλτε από τη φωτιά, αφήστε να κρυώσει για περίπου 5 λεπτά και προσθέστε τη βανίλια και τον κρόκο του αυγού. Ανακατέψτε καλά, αδειάστε το μίγμα σε ένα μπολ και αφήστε να κρυώσει.

Χτυπήστε τα 2 ασπράδια σε ένα μίξερ μέχρι να έχετε μια αφράτη μαρέγκα. Στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το κρεμόριο και αφήστε να χτυπηθούν καλά μέχρι να έχετε μια κρέμα που «στέκεται». Αδειάστε το 1/3 του μίγματος μέσα στο μίγμα σοκολάτας και ανακατέψτε απαλά. Συνεχίστε με το υπόλοιπο μίγμα αυγού και την κουβερτούρα. Ανακατέψτε και πάλι απαλά. Αδειάστε το μίγμα στα 4 πυρίμαχα σκεύη και ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά (βυθίστε ένα μαχαίρι σε ένα από τα 4: είναι έτοιμα όταν το μαχαίρι σας δεν έχει υπολείμματα από τη ζύμη).

Σερβίρετε όταν είναι ακόμα χλιαρά, πασπαλίζοντας με λίγη ζάχαρη άχνη.

Καλη μας ορεξη και μετα καλα βολια  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
 

Συνημμένα

  • valentine-menu-4.jpg
    valentine-menu-4.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 3

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!
τι κοιτας μωρη δεν ξαναδες τετοιο εργαλειο !!!  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • ooooo.jpg
    ooooo.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 6

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Μηνύματα
494
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για το δείπνο…

Σαλάτα Caprese… εντυπωσιακή, γρήγορη, πεντανόστιμη!
2 μέτριες ντομάτες
1 μπαλάκι μοτσαρέλας
Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
λίγο παρθένο ελαιόλαδο
λίγο ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι

Κόβετε τις ντομάτες σε φέτες, σταματώντας ένα εκατοστό πριν τη βάση έτσι ώστε να σχηματίσετε κάτι σαν ακορντεόν. Κόψτε τις έτσι ώστε να έχετε 4 σχισμές σε κάθε ντομάτα. Κόβετε τη μοτσαρέλα σε 8 λεπτές φέτες και τοποθετείτε από μία φέτα σε κάθε σχισμή της ντομάτας.

Σε ένα μιξεράκι χτυπήστε λίγο ελαιόλαδο με λίγα φρέσκα φύλλα δυόσμου. Περιχύνετε την κάθε ντομάτα με 1-2 κουταλάκια του γλυκού από το αρωματικό μίγμα και αλατοπιπερώνετε (προτιμήστε φρεσκοτριμμένο πιπέρι). Τελειώνετε με λίγες σταγόνες μπαλσάμικο.
  ρε φιλε αφου βλεπω οτι το χεις γιατι δεν πας να γινεις σεφ????
 

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Μηνύματα
494
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ο γλυκός, σοκολατένιος πειρασμός…

Υλικά για 4 μερίδες (αφού οι πιθανότητες να σταματήσετε στη μία μερίδα είναι μικρές…)
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (για πασπάλισμα)
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (ξεχωριστά)
1/4 φλιτζανιού σκόνη κακάου
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ελάχιστο αλάτι (1/10 κουταλάκι του γλυκού)
¼ φλιτζάνι γάλα με 1% λιπαρά
1 βανίλια
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
ελάχιστο κρεμόριο(ή ξυνό ή κρέμα ταρτάρ) (1/10 κουταλάκι του γλυκού)
45γρ σοκολάτα κουβερτούρα
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
Λίγη light μαργαρίνη για επάλειψη

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς.

Αλείψτε 4 μικρά, ατομικά πυρίμαχα σκεύη για σουφλέ με ελάχιστη μαργαρίνη που έχετε αφήσει να λιώσει. Πασπαλίστε το εσωτερικό τους με τη μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη.

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, το κακάο, το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε, Προσθέστε σταδιακά το γάλα ενώ ανακατεύετε με σύρμα. Βάλτε το μίγμα να βράσει για περίπου 3 λεπτά μέχρι να πήξει. Βγάλτε από τη φωτιά, αφήστε να κρυώσει για περίπου 5 λεπτά και προσθέστε τη βανίλια και τον κρόκο του αυγού. Ανακατέψτε καλά, αδειάστε το μίγμα σε ένα μπολ και αφήστε να κρυώσει.

Χτυπήστε τα 2 ασπράδια σε ένα μίξερ μέχρι να έχετε μια αφράτη μαρέγκα. Στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το κρεμόριο και αφήστε να χτυπηθούν καλά μέχρι να έχετε μια κρέμα που «στέκεται». Αδειάστε το 1/3 του μίγματος μέσα στο μίγμα σοκολάτας και ανακατέψτε απαλά. Συνεχίστε με το υπόλοιπο μίγμα αυγού και την κουβερτούρα. Ανακατέψτε και πάλι απαλά. Αδειάστε το μίγμα στα 4 πυρίμαχα σκεύη και ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά (βυθίστε ένα μαχαίρι σε ένα από τα 4: είναι έτοιμα όταν το μαχαίρι σας δεν έχει υπολείμματα από τη ζύμη).

Σερβίρετε όταν είναι ακόμα χλιαρά, πασπαλίζοντας με λίγη ζάχαρη άχνη.

Καλη μας ορεξη και μετα καλα βολια  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
    μμμμμμμμμμμμμμμμμ 8ελο και εγωωωωωω :pipa2:
 

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Μηνύματα
494
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για οσους τρελενονται με τα σουβλακια

Σουβλάκια κοτόπουλου με πικάντικη σος από ουίσκι… σίγουρα θα τον/την  ξετρελάνετε!

Για τα σουβλάκια κοτόπουλου:
2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε τετραγωνάκια
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε τετραγωνάκια
½ κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 καλαμάκια για σουβλάκι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Αφήνετε τα καλαμάκια μέσα σε νερό για περίπου 5 λεπτά ώστε να μην καούν κατά το ψήσιμο. Ξεκινάτε να σουβλίζετε τα υλικά ως εξής: Ξεκινήστε με μια πράσινη πιπεριά, κοτόπουλο, κόκκινη πιπεριά και κρεμμύδι, κοτόπουλο, πράσινη πιπεριά και κρεμμύδι, κοτόπουλο κτλ μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Τελειώστε βάζοντας στο πάνω μέρος ένα κομμάτι πιπεριάς. Αλείψτε τα με ελάχιστο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.

Ψήστε τα καλαμάκια σας στο φούρνο ή στην τοστιέρα γυρνώντας τα συχνά για να ψηθούν ομοιόμορφα!

Για τη σος με ουίσκι*:
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (ή 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο κρεμμύδι – θα το βρείτε στα μπαχαρικά)
2 κουταλάκια του γλυκού ταμπάσκο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας worcestershire sauce
¼ φλιτζάνι ουίσκι
¼ φλιτζάνι νερό
¾ φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη
1 κύβο βοδινού

*Τα υλικά είναι για να φτιάξετε περίπου ένα φλιτζάνι σος ουίσκι. Εσείς θα χρειαστείτε περίπου 2 κουταλιές της σούπας για το σερβίρισμα. Όση περισσέψει βάλτε τη σε γυάλινο δοχείο που κλίνει καλά και διατηρείται έτσι για αρκετές μέρες στο ψυγείο. Συνοδεύει τέλεια τόσο ψητό κοτόπουλο, όσο και χοιρινό αλλά και ψητό σολωμό.

Ετοιμάστε τη σος από την προηγούμενη μέρα. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να βράσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (προσοχή: θέλει συχνό ανακάτεμα ώστε να μην κολλήσει και να μην ξεχειλίσει από το σκεύος γιατί φουσκώνει). Θα χρειαστεί περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να δέσει η σος.

Μπορείτε να σερβίρετε τη σος απευθείας πάνω στα σουβλάκια σας ή να την βάλετε σε πολύ μικρά μπολάκια για σος δίπλα από το πιάτο.

Συνοδέψτε το πιάτο με ψητή πατάτα: πλύνετε καλά την πατάτα με τη φλούδα, αρχικά βάλτε τη να βράσει για περίπου 20 λεπτά και συνεχίστε στο φούρνο μέχρι να την τρυπήσετε και να είναι μαλακή. Κόψτε στη μέση την πατάτα κατά μήκος και χαράξτε τη σάρκα έτσι ώστε να σχηματίσετε καρό. Βάλτε από μια κουταλιά του γλυκού μαργαρίνη light στο κάθε μισό, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.

Μια άλλη ιδέα είναι να συνοδέψετε το πιάτο με αρωματικό ρύζι “basmati”.
  τρελεννομαι για σουβλακια...ειναι το καθμερηνο μου φαγητο :2funny:
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366


το ξεκλείδωσα :sunglasses: μην κάνετε πολύ φασαρία είναι μεσημέρι ακόμα :birdman:



Υ.Γ.
41784_18078204153_6438407_n.jpg
:headbang2:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γαμημένοι πούστηδες διαλογιστες.... :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom