sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Σόκο,πάμε για γιόγκα;;;;)
Στην ηλικια σου να τα προσεχεις τα μεγαλα στρετσινγκ.
Εκτος κι αν εισαι γυμνασμενος και συ, σαν τον ξαδερφο...
στο γιογκα σου αρεσει η σταση του σκυλου αβραμη ετσι?Σόκο,πάμε για γιόγκα;;;;)
στο γιογκα σου αρεσει η σταση του σκυλου αβραμη ετσι?
Είμαι κομμάτια. μήπως να το αφήσουμε για αύριο;![]()
![]()
ποια ειναι αυτη η λουγκρητια ρε τυπε?Tης Λjavascript:void(0);ουκρητιας τυπε...
![]()
ποια ειναι αυτη η λουγκρητια ρε τυπε?![]()
![]()
Ασε την αναλαμβανω εγωειμαστε φιλες πλεον
![]()
Αρκας ρε τυπε![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
.αστερι σαν τον αβραμη δεν εχει το τσατρουμ εδω.εγω ειμαι φαν του αβραμη παντως τον θελω διπλα μας φιλαρακι μας.
![]()
μπα θα του περασει αφου ξερει οτι τοσο καιρο εχουμε μια σχεση φιλιας μαζι του.εγω του ειχα προτεινει να βλεπαμε τον κοναν μαζι με τον τυπο τον μπορντελμαν και τον νωντα και ειπε οχι.ευτυχως γιατι το ειδα και ηταν μαλακια.σαν τον αρνυ κανεις μαλλον...Ναι, αλλα μας το παιζει βαρυ πεπονι εμενα και του Απολυτου και μας εχει παρει απο κατω...
μπα θα του περασει αφου ξερει οτι τοσο καιρο εχουμε μια σχεση φιλιας μαζι του.εγω του ειχα προτεινει να βλεπαμε τον κοναν μαζι με τον τυπο τον μπορντελμαν και τον νωντα και ειπε οχι.ευτυχως γιατι το ειδα και ηταν μαλακια.σαν τον αρνυ κανεις μαλλον...
μπα ασε τον λακη.αυτος ειναι για αλλα πραγματα.να βγαινει εξω με διπλη βατα στο σακακι και το μυδραλιο στ χερι να κυνηγαει κουμουνια...Ο lakis33 ελειπε απο την παρεα, και το κεφι θα απογειωνοταν στο σινεμα.
Αυτο το θρεντ διαλεξες να γαμησεις αποψε?
κομμουνια θελετε;
μπα ασε τον λακη.αυτος ειναι για αλλα πραγματα.να βγαινει εξω με διπλη βατα στο σακακι και το μυδραλιο στ χερι να κυνηγαει κουμουνια...![]()
![]()
![]()
Αυτο το θρεντ διαλεξες να γαμησεις αποψε?
Xθες που εγω σου εγραψα τα ιδια, δε μου εκανες lol.
Μου ειχες νευρακια;