Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Απόλυτε να σε ρωτήσω κάτι...τι φωτογραφική μηχανή έχεις;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε να σε ρωτήσω κάτι...τι φωτογραφική μηχανή έχεις;
old_camera.jpg

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.chicagophotographic.org/images/1850%20Daguerreotype%20Camera.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ε βαλ'την στον κώλο σου ρε μαλακαντώνη.........μας τα'πρηξες....αν θες λες,αν δε θες στ'αρχίδια μου....αλλά να ξέρεις ότι δεν έχεις να κάνεις με ηλίθιους εδώ μ΄σα ;) :2funny: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε βαλ'την στον κώλο σου ρε μαλακαντώνη.........μας τα'πρηξες....αν θες λες,αν δε θες στ'αρχίδια μου....αλλά να ξέρεις ότι δεν έχεις να κάνεις με ηλίθιους εδώ μ΄σα ;) :2funny: :jerking:
τυπε εσυ μην την περασεις για μανικα και την βαλεις στο ποπουδακι σου για να κανεις βιολογικο πλυσιμο :2funny: :2funny:

παρε ακομα ενα δωρο απτον γεωργιου αβραμοτριαντη :grin:
URL]]

Επισκέπτης
μερικα σημεια κλειδια...

ο γλ παντα εβαζε τους κλωνους τους να τσακωνονται μεταξυ τους

παιχτουρας-γλ,γλ-νικολας τα πινω, νικολας τα πινω-παιχτουρας,αρκανς γλ,αρκανς-παιχτουρας,...

ειχε στειλει και πμ ο γλ στον αρκανς που τον απειλουσε αν θυμασαι...κανε τις αναγωγες σου...

αλλο σημειο κλειδι...ο αρκανς εμπαινε φουλ στο θρεντ του ιωσηφ λασκου...και ο γλ ειχε πει 2-3 φορες "κι εμενα μου τη σπαει ο ιωσηφ λασκος και το θρεντ του αλλα δε μπαινω να του το κανω πουτανα"... ;)

επισης πολλα μπορεις να καταλαβεις απο κλωνους του γλ αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τα ποστ του στο τοπικ κατηγοριες μελων που ειχα ανοιξει

Ο γκλ,είχε έναν άρκανς πάντως,σίγουρα....και άλλον έναν είχα εγώ.

Κατά τα άλλα,ο γκλ έχει μόνο 5-6 κλώνους...τα υπόλοιπα είναι φήμες,κάποιον άσχτων

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μερικα σημεια κλειδια...

ο γλ παντα εβαζε τους κλωνους τους να τσακωνονται μεταξυ τους

παιχτουρας-γλ,γλ-νικολας τα πινω, νικολας τα πινω-παιχτουρας,αρκανς γλ,αρκανς-παιχτουρας,...

ειχε στειλει και πμ ο γλ στον αρκανς που τον απειλουσε αν θυμασαι...κανε τις αναγωγες σου...

αλλο σημειο κλειδι...ο αρκανς εμπαινε φουλ στο θρεντ του ιωσηφ λασκου...και ο γλ ειχε πει 2-3 φορες "κι εμενα μου τη σπαει ο ιωσηφ λασκος και το θρεντ του αλλα δε μπαινω να του το κανω πουτανα"... ;)

επισης πολλα μπορεις να καταλαβεις απο κλωνους του γλ αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τα ποστ του στο τοπικ κατηγοριες μελων που ειχα ανοιξει
ναι αλλα ο αρκανς ειναι απτις σερρες τυπε

Επισκέπτης
ναι αλλα ο αρκανς ειναι απτις σερρες τυπε

Και λοιπόν ρε μαλάκα τι σχέση έχει αυτό;;; Και γω μπορεί να λέω ότι είμαι Αλέξ/πολη και να βρίσκομαι στα Χανιά.....ξέρεις και τις αι πι για να βρεις από ποια περιοχή είναι;;;

Ο άρκανς δεν έχει να κάνει ούτε με γκλ,ούτε με ιωσήφηδες,ούτε με τίποτα....άλλος είναι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο γκλ,είχε έναν άρκανς πάντως,σίγουρα....και άλλον έναν είχα εγώ.
αν το μαθει ο πραγματικος αρκανς οτι ειχες κανει κλωνο του το τσιρλιο που βγαζεις οταν βλεπεις τον μορτη θα ειναι αστειο μπροστα στις κουραδες που θα βγαλεις αβραμοτριαντη
ο αρκανς θα σε κανει απο κηπαρχη πιπαρχη :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν το μαθει ο πραγματικος αρκανς οτι ειχες κανει κλωνο του το τσιρλιο που βγαζεις οταν βλεπεις τον μορτη θα ειναι αστειο μπροστα στις κουραδες που θα βγαλεις αβραμοτριαντη
ο αρκανς θα σε κανει απο κηπαρχη πιπαρχη :2funny: :2funny: :2funny:

Και που να μάθει και ποιο είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ σου νικ,ρε μπάρμπα..... ;)

Πόσταρε καμιά κουράδα τώρα,γιατί ξπ΄ρω ότι έχεις μπόλικες στην κολέξιόν σου.....βλήμα,ε  βλήμα :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και που να μάθει και ποιο είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ σου νικ,ρε μπάρμπα..... ;)

Πόσταρε καμιά κουράδα τώρα,γιατί ξπ΄ρω ότι έχεις μπόλικες στην κολέξιόν σου.....βλήμα,ε  βλήμα :jerking:
σαρεσουν οι κουραδες του γεωργιου τυπε? :2funny: :2funny: :2funny:
εκει στο παρκο που πας για να σε ποτισουν προσεχε μην πατησεις καμια :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε να σε παρω μαζι μου για τρεξιμο να σου φυγει η καψα
γαμηθηκατε και οι δυο σας ελεος πια :jerking:

Και αν δεχθεί σφύρα μου κλέφτικα.

Και 10000 € να του έδινες επί τόπου,δε θα ερχόταν.....κοτάρα ο ΤΥΠΟΣ (sic) και το απέδειξε,όταν του πρότεινα για μπουρδελότσαρκα :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom