Επισκέπτης
Απόλυτε να σε ρωτήσω κάτι...τι φωτογραφική μηχανή έχεις;
τον γλ ρωτα... ;)
Απόλυτε να σε ρωτήσω κάτι...τι φωτογραφική μηχανή έχεις;
Άσε τις μαλακίες και απάντα σοβαρά. Εγώ δεν είμαι ο Λίλας ή ο μπάμιας λάβερ για να παίζω. ;)
Έχεις φωτογραφική μηχανή ή όχι;
αποκλειεται ρε τυπε :Sκανε τις αναγωγες σου ΤΥΠΕ...
http://[URL unfurl="true"]www.chicagophotographic.org/images/1850%20Daguerreotype%20Camera.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ε βαλ'την στον κώλο σου ρε μαλακαντώνη.........μας τα'πρηξες....αν θες λες,αν δε θες στ'αρχίδια μου....αλλά να ξέρεις ότι δεν έχεις να κάνεις με ηλίθιους εδώ μ΄σα ;) :2funny: :jerking:
τυπε εσυ μην την περασεις για μανικα και την βαλεις στο ποπουδακι σου για να κανεις βιολογικο πλυσιμοΕ βαλ'την στον κώλο σου ρε μαλακαντώνη.........μας τα'πρηξες....αν θες λες,αν δε θες στ'αρχίδια μου....αλλά να ξέρεις ότι δεν έχεις να κάνεις με ηλίθιους εδώ μ΄σα ;)
μερικα σημεια κλειδια...
ο γλ παντα εβαζε τους κλωνους τους να τσακωνονται μεταξυ τους
παιχτουρας-γλ,γλ-νικολας τα πινω, νικολας τα πινω-παιχτουρας,αρκανς γλ,αρκανς-παιχτουρας,...
ειχε στειλει και πμ ο γλ στον αρκανς που τον απειλουσε αν θυμασαι...κανε τις αναγωγες σου...
αλλο σημειο κλειδι...ο αρκανς εμπαινε φουλ στο θρεντ του ιωσηφ λασκου...και ο γλ ειχε πει 2-3 φορες "κι εμενα μου τη σπαει ο ιωσηφ λασκος και το θρεντ του αλλα δε μπαινω να του το κανω πουτανα"... ;)
επισης πολλα μπορεις να καταλαβεις απο κλωνους του γλ αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τα ποστ του στο τοπικ κατηγοριες μελων που ειχα ανοιξει
ναι αλλα ο αρκανς ειναι απτις σερρες τυπεμερικα σημεια κλειδια...
ο γλ παντα εβαζε τους κλωνους τους να τσακωνονται μεταξυ τους
παιχτουρας-γλ,γλ-νικολας τα πινω, νικολας τα πινω-παιχτουρας,αρκανς γλ,αρκανς-παιχτουρας,...
ειχε στειλει και πμ ο γλ στον αρκανς που τον απειλουσε αν θυμασαι...κανε τις αναγωγες σου...
αλλο σημειο κλειδι...ο αρκανς εμπαινε φουλ στο θρεντ του ιωσηφ λασκου...και ο γλ ειχε πει 2-3 φορες "κι εμενα μου τη σπαει ο ιωσηφ λασκος και το θρεντ του αλλα δε μπαινω να του το κανω πουτανα"... ;)
επισης πολλα μπορεις να καταλαβεις απο κλωνους του γλ αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τα ποστ του στο τοπικ κατηγοριες μελων που ειχα ανοιξει
ναι αλλα ο αρκανς ειναι απτις σερρες τυπε
αν το μαθει ο πραγματικος αρκανς οτι ειχες κανει κλωνο του το τσιρλιο που βγαζεις οταν βλεπεις τον μορτη θα ειναι αστειο μπροστα στις κουραδες που θα βγαλεις αβραμοτριαντηΟ γκλ,είχε έναν άρκανς πάντως,σίγουρα....και άλλον έναν είχα εγώ.
αν το μαθει ο πραγματικος αρκανς οτι ειχες κανει κλωνο του το τσιρλιο που βγαζεις οταν βλεπεις τον μορτη θα ειναι αστειο μπροστα στις κουραδες που θα βγαλεις αβραμοτριαντη
ο αρκανς θα σε κανει απο κηπαρχη πιπαρχη
σαρεσουν οι κουραδες του γεωργιου τυπε?Και που να μάθει και ποιο είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ σου νικ,ρε μπάρμπα..... ;)
Πόσταρε καμιά κουράδα τώρα,γιατί ξπ΄ρω ότι έχεις μπόλικες στην κολέξιόν σου.....βλήμα,ε βλήμα
σαρεσουν οι κουραδες του γεωργιου τυπε?
εκει στο παρκο που πας για να σε ποτισουν προσεχε μην πατησεις καμια
αγριοπουστικη κιθαρα εγινες τυπεΠόσταρε,πόσταρε.....ξέρω τι σου λέω,μωρή μπαγιάτικη τυρόπιτα
ρε να σε παρω μαζι μου για τρεξιμο να σου φυγει η καψααγριοπουστικη κιθαρα εγινες τυπε
ρε να σε παρω μαζι μου για τρεξιμο να σου φυγει η καψα
γαμηθηκατε και οι δυο σας ελεος πια
Τι λες καλε τωρα ?