apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
διαβασε τα τυπεδεν τα διαβασα αυτα...
διαβασε τα τυπεδεν τα διαβασα αυτα...
Βασικα σας χυνω
Τι κανετε σας εχασα
Με φαγανε τα γκομενακια
λιγο ρε τυπεΠόσο κρατάει η "κόντρα" απόλυτου - κιθάρα;
Αν και νομίζω παιδιά ότι θα το έχετε συνηθίσει και οι 2 να τη "λέει" ο ένας στον άλλο και μάλλον θα σας λείψει όλο αυτό ..... ή κάνω λάθος;
Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε .....
Καλησπερα,χαιρετω!!!
Δε σε θέλει ο Χάρος εσένα μάλλον....και δίκιο έχει,γιατί θα τον πρήξεις στα "τύπε" μέχρι να σε περάσει στην απέναντι όχθη
λιγο ρε τυπε
σιγα
απλα τωρα τελευταια δεν τον ποτιζουν καλα τον τριαντη στο παρκο και ειναι ολο νευρα
http://[URL unfurl="true"]www.myfreewallpapers.net/movies/wallpapers/the-good-the-bad-and-the-ugly.jpg[/img[/URL]]
αν παίξει ραντεβού θανάτου να έχουμε ενημέρωση παρακαλώ για να φέρουμ φωτογραφικές , βιντεοκάμερες κλπ, ευχαριστώ :ak:
[/quote]εχει αφησει υπονοουμενα ο κηπαρχης αλλα δεν υπαρχει επισημη προσκληση :S
http://[URL unfurl="true"]www.myfreewallpapers.net/movies/wallpapers/the-good-the-bad-and-the-ugly.jpg[/img[/URL]]
αν παίξει ραντεβού θανάτου να έχουμε ενημέρωση παρακαλώ για να φέρουμ φωτογραφικές , βιντεοκάμερες κλπ, ευχαριστώ :ak:
[/quote]
Εγώ βασικά μπουρδελότσαρκα του ζήτησα να πάμε.....τώρα για ξύλο....αν τον βαρέσω φοβάμαι μη μου μείνει στα χέρια,γέρος άνθρωπος :oldman:
εχει αφησει υπονοουμενα ο κηπαρχης αλλα δεν υπαρχει επισημη προσκληση :S
ρε τριαντη τι τσαρκα να παμε εμειςΕγώ βασικά μπουρδελότσαρκα του ζήτησα να πάμε.....τώρα για ξύλο....αν τον βαρέσω φοβάμαι μη μου μείνει στα χέρια,γέρος άνθρωπος
Χαχαχαχαχα!
Παιδιά τέλος, απλά δεν παίζεστε!
Δεν υπάρχει όλο αυτό!
ζομπι οπως ο γιωργακης τυπε?Πάντως αν ο απόλυτος στέκεται στα πόδια του και δεν είναι ζόμπι....θα τον προκαλούσα σε ρινγκ,να παίξουμε κατς
Πάντως αν ο απόλυτος στέκεται στα πόδια του και δεν είναι ζόμπι....θα τον προκαλούσα σε ρινγκ,να παίξουμε κατς
το φερνει απεξω απεξω αλλα στο τελος το σκαει το μυστικοπαλι να σε σηκωσουν εβαλες στο μιαλο σου
ρε τριαντη τι τσαρκα να παμε εμεις
αφου εσυ δεν γουσταρεις τις γριες φαφουτες
σου ειπα πηγαινε τσαρκα με τον πιπατσου και τον μειλ τσουλι
στο παρκο να σας ποτισουν παρεα
παλι να σε σηκωσουν εβαλες στο μιαλο σου
παλι να σε σηκωσουν εβαλες στο μιαλο σου