Επισκέπτης
ποτε δεν ηταν ασχημες...απλα για καποιους ειναι απιαστο ονειρο ;)
Έτσιιιιιι μόνο επί πληρωμή τους κάθονται σε μερικούς μερικούς.......ΜΟΝΟ........
ποτε δεν ηταν ασχημες...απλα για καποιους ειναι απιαστο ονειρο ;)
Καλα τα λες ερωτα.δεν μπορω να καταλαβω ειναι και ασπρομαυρη η φωτο. εμενα μου φαινεται πως απλα ειναι πιο φαρδια η μεση.
ασχημοι ασχημοι αλλα στο παρκο ολο αυτοι σε ποτιζουν ρε τριαντη![]()
και με σκυλια κανεις φαση ρε ΠΙΠΑρχη αβραμη?Στο πάρκο έχει και κάτι ωραία σκυλάκια.........θες να σε δώσω να γίνεις κιμάς ρε μπίχλα;
το δικο σου το βουναλακι ειναι σχεδον ανυπαρκτο...Καλα τα λες ερωτα.
Κι εγω δεν εχω κοιλιτσα. Φαρδια μεση θα λεω οτι εχω.
![]()
![]()
![]()
![]()
και με σκυλια κανεις φαση ρε ΠΙΠΑρχη αβραμη?![]()
ουτε ο λιλας να ησουν τυπε
τυπε εκατσες πανω στο αυτοματο ποτισμα να κανεις βιολογικο πλυσιμο κωλου που ζητουσες?![]()
![]()
![]()
Και εις ανώτερα!!!Σημερα προσωποποιησα την φιλια μου με τον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ και ειμαι χαρουμενος που τον γνωρισα
τυπε ο γεωργιουΜε όλα κάνω φάση,εκτός από όρθιες κουράδες με μασέλα και γυαλιά πρεσβυωπίας σαν εσένα.....λυπάμαι
τυπε ο γεωργιου![]()
σου στελνει ενα δωρο
![]()
χρονια σου πολλα![]()
![]()
![]()
κηπαρχη πλυνε βιολογικα το ποπουδακι σου γιατι το βραδυ αν μπει ο πραγματικος χακερας θα σε καρφωσει σιγουραΚαρφώνεσαι "χακερά" μου ;) ;) ;) ;) ;)
το δωρο του γεωργιου σαρεσε αβραμοτριαντη?Απολυτούλη....μπορεί όλους να τους παραμυθιάζεις στο φόρουμ και να τους ξεγελάς....εμένα όμως όχι κουφάλα......σε έχω πάρει πρέφα![]()
Ο Αρκανς πού ειναι βρε τύπε?κηπαρχη πλυνε βιολογικα το ποπουδακι σου γιατι το βραδυ αν μπει ο πραγματικος χακερας θα σε καρφωσει σιγουρα
οχι οτι θα σε χαλασει αλλα λεμε τωρα![]()
![]()
κηπαρχη πλυνε βιολογικα το ποπουδακι σου γιατι το βραδυ αν μπει ο πραγματικος χακερας θα σε καρφωσει σιγουρα
οχι οτι θα σε χαλασει αλλα λεμε τωρα![]()
![]()
χουχουλιτσα μου :-* :-* :-* :-*το δικο σου το βουναλακι ειναι σχεδον ανυπαρκτο...
![]()
![]()
δεν ξερω ρε τυπεΟ Αρκανς πού ειναι βρε τύπε?
Κάνε τον Κινέζο εσύ.......