Επισκέπτης
ποτε δεν ηταν ασχημες...απλα για καποιους ειναι απιαστο ονειρο ;)
Έτσιιιιιι μόνο επί πληρωμή τους κάθονται σε μερικούς μερικούς.......ΜΟΝΟ........
ποτε δεν ηταν ασχημες...απλα για καποιους ειναι απιαστο ονειρο ;)
Καλα τα λες ερωτα.δεν μπορω να καταλαβω ειναι και ασπρομαυρη η φωτο. εμενα μου φαινεται πως απλα ειναι πιο φαρδια η μεση.
ασχημοι ασχημοι αλλα στο παρκο ολο αυτοι σε ποτιζουν ρε τριαντη
και με σκυλια κανεις φαση ρε ΠΙΠΑρχη αβραμη?Στο πάρκο έχει και κάτι ωραία σκυλάκια.........θες να σε δώσω να γίνεις κιμάς ρε μπίχλα;
το δικο σου το βουναλακι ειναι σχεδον ανυπαρκτο...Καλα τα λες ερωτα.
Κι εγω δεν εχω κοιλιτσα. Φαρδια μεση θα λεω οτι εχω.
και με σκυλια κανεις φαση ρε ΠΙΠΑρχη αβραμη?
ουτε ο λιλας να ησουν τυπε
τυπε εκατσες πανω στο αυτοματο ποτισμα να κανεις βιολογικο πλυσιμο κωλου που ζητουσες?
Και εις ανώτερα!!!Σημερα προσωποποιησα την φιλια μου με τον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ και ειμαι χαρουμενος που τον γνωρισα
τυπε ο γεωργιουΜε όλα κάνω φάση,εκτός από όρθιες κουράδες με μασέλα και γυαλιά πρεσβυωπίας σαν εσένα.....λυπάμαι
τυπε ο γεωργιου
σου στελνει ενα δωρο
χρονια σου πολλα
κηπαρχη πλυνε βιολογικα το ποπουδακι σου γιατι το βραδυ αν μπει ο πραγματικος χακερας θα σε καρφωσει σιγουραΚαρφώνεσαι "χακερά" μου ;) ;) ;) ;) ;)
το δωρο του γεωργιου σαρεσε αβραμοτριαντη?Απολυτούλη....μπορεί όλους να τους παραμυθιάζεις στο φόρουμ και να τους ξεγελάς....εμένα όμως όχι κουφάλα......σε έχω πάρει πρέφα
Ο Αρκανς πού ειναι βρε τύπε?κηπαρχη πλυνε βιολογικα το ποπουδακι σου γιατι το βραδυ αν μπει ο πραγματικος χακερας θα σε καρφωσει σιγουρα
οχι οτι θα σε χαλασει αλλα λεμε τωρα
κηπαρχη πλυνε βιολογικα το ποπουδακι σου γιατι το βραδυ αν μπει ο πραγματικος χακερας θα σε καρφωσει σιγουρα
οχι οτι θα σε χαλασει αλλα λεμε τωρα
χουχουλιτσα μου :-* :-* :-* :-*το δικο σου το βουναλακι ειναι σχεδον ανυπαρκτο...
δεν ξερω ρε τυπεΟ Αρκανς πού ειναι βρε τύπε?
Κάνε τον Κινέζο εσύ.......