Επισκέπτης
Αυτός είναι Νοτιομακεδόνας,όχι Βόρειος,κάποιος του βορά μου χρειάζεται.ο ΠΠος βαριεται?![]()
Αυτός είναι Νοτιομακεδόνας,όχι Βόρειος,κάποιος του βορά μου χρειάζεται.ο ΠΠος βαριεται?![]()
τι? δε σου αρεσει το μαλι του?
αζιζ!
τα αλλα μισα?
ηρθες 4 και δεν εχω σκοπο να κανω καταχρησεις
τα κλαρινα απο που τα πηραμε?Ποιο μαλλί του ρε.......μαλλιάκα;![]()
Θες να φέρω τον γκλ,να σου μάθει από μουσική; ;)
Τα άλλα μισά ή είναι εξ'αρχής Ελληνικά ή τα πήραμε από τους Ευρωπαίους.....αλλά δυστυχώς οι Έλληνες αντί να είναι πιο Ευρωπαίοι.....Τουρκοφέρνουν![]()
Ποιο μαλλί του ρε.......μαλλιάκα;![]()
Θες να φέρω τον γκλ,να σου μάθει από μαλλί; ;)
Με έφαγες; :- Γιατί;Αν με τρωτε όλοι τότε σύντομα θα τελειώσω :o
Δυστυχώς δεν Τουρκοφέρνουν,θα δουλεύαν κιόλας αν ίσχυε αυτό όπως είπε ο Πάγκαλος.....Τα άλλα μισά ή είναι εξ'αρχής Ελληνικά ή τα πήραμε από τους Ευρωπαίους.....αλλά δυστυχώς οι Έλληνες αντί να είναι πιο Ευρωπαίοι.....Τουρκοφέρνουν![]()
ηρθες 4 και δεν εχω σκοπο να κανω καταχρησεις![]()
εσυ που τουρκοφερνεις τι δουλεια κανεις δηλαδη?Δυστυχώς δεν Τουρκοφέρνουν,θα δουλεύαν κιόλας αν ίσχυε αυτό όπως είπε ο Πάγκαλος.....
Αν τελειώσεις,ξαναβγαίνεις...ας είναι καλά τα εργοστάσια....μην ανησυχείς...... :-*
τα κλαρινα απο που τα πηραμε?
ο γλ που την εμαθε τη μουσικη? στη στανη?![]()
αυτα ειναι τα μισα δηλαδη? α ειπα κι εγω...Τα κλαρίνα ίσως είναι Ελληνικά δε ξε΄ρω κιόλας....το μπουζούκι,οι μουσακάδες,τα τσιφτετέλια και οι μαλακίες είναι Τούρκικα
Όσο για τη μουσική που ΄μαθε ο γκλ.....παίζαμε new wav και post punk στο καφενείο,τότ πριν γίνει πιτσαρία.....![]()
Δεν θα ναι το ίδιο.![]()
αυτα ειναι τα μισα δηλαδη? α ειπα κι εγω...
παιζατε με το συνθεσαϊζερ?
τυπε κιθαρα...Εσύ όμως είσαι σερενάτα....δεν είσαι κιτ κατ....οπότε......μην ανησυχείς![]()
Δουλεύω εσένα,δεν είναι αρκετό;;;εσυ που τουρκοφερνεις τι δουλεια κανεις δηλαδη?![]()
ΩΞΩ ΒΛΑΣΦΗΜΕ