Επισκέπτης
Αυτός είναι Νοτιομακεδόνας,όχι Βόρειος,κάποιος του βορά μου χρειάζεται.ο ΠΠος βαριεται?
Αυτός είναι Νοτιομακεδόνας,όχι Βόρειος,κάποιος του βορά μου χρειάζεται.ο ΠΠος βαριεται?
τι? δε σου αρεσει το μαλι του?
αζιζ!
τα αλλα μισα?
ηρθες 4 και δεν εχω σκοπο να κανω καταχρησεις
τα κλαρινα απο που τα πηραμε?Ποιο μαλλί του ρε.......μαλλιάκα;
Θες να φέρω τον γκλ,να σου μάθει από μουσική; ;)
Τα άλλα μισά ή είναι εξ'αρχής Ελληνικά ή τα πήραμε από τους Ευρωπαίους.....αλλά δυστυχώς οι Έλληνες αντί να είναι πιο Ευρωπαίοι.....Τουρκοφέρνουν
Ποιο μαλλί του ρε.......μαλλιάκα;
Θες να φέρω τον γκλ,να σου μάθει από μαλλί; ;)
Με έφαγες; :- Γιατί; Αν με τρωτε όλοι τότε σύντομα θα τελειώσω :o
Δυστυχώς δεν Τουρκοφέρνουν,θα δουλεύαν κιόλας αν ίσχυε αυτό όπως είπε ο Πάγκαλος.....Τα άλλα μισά ή είναι εξ'αρχής Ελληνικά ή τα πήραμε από τους Ευρωπαίους.....αλλά δυστυχώς οι Έλληνες αντί να είναι πιο Ευρωπαίοι.....Τουρκοφέρνουν
ηρθες 4 και δεν εχω σκοπο να κανω καταχρησεις
εσυ που τουρκοφερνεις τι δουλεια κανεις δηλαδη?Δυστυχώς δεν Τουρκοφέρνουν,θα δουλεύαν κιόλας αν ίσχυε αυτό όπως είπε ο Πάγκαλος.....
Αν τελειώσεις,ξαναβγαίνεις...ας είναι καλά τα εργοστάσια....μην ανησυχείς...... :-*
τα κλαρινα απο που τα πηραμε?
ο γλ που την εμαθε τη μουσικη? στη στανη?
αυτα ειναι τα μισα δηλαδη? α ειπα κι εγω...Τα κλαρίνα ίσως είναι Ελληνικά δε ξε΄ρω κιόλας....το μπουζούκι,οι μουσακάδες,τα τσιφτετέλια και οι μαλακίες είναι Τούρκικα
Όσο για τη μουσική που ΄μαθε ο γκλ.....παίζαμε new wav και post punk στο καφενείο,τότ πριν γίνει πιτσαρία.....
Δεν θα ναι το ίδιο.
αυτα ειναι τα μισα δηλαδη? α ειπα κι εγω...
παιζατε με το συνθεσαϊζερ?
τυπε κιθαρα...Εσύ όμως είσαι σερενάτα....δεν είσαι κιτ κατ....οπότε......μην ανησυχείς
Δουλεύω εσένα,δεν είναι αρκετό;;;εσυ που τουρκοφερνεις τι δουλεια κανεις δηλαδη?
Δουλεύω εσένα,δεν είναι αρκετό;;;
ΩΞΩ ΒΛΑΣΦΗΜΕ