Επισκέπτης
μου μοιαζεις με εναν τυπο που μοιαζει στον απολυτο με αλλο χτενισμα
Νικ,δεν έχει αυτός ο "τύπος" ρε λογιστή;
μου μοιαζεις με εναν τυπο που μοιαζει στον απολυτο με αλλο χτενισμα
οχι δεν εχει νικ, ειναι κανονικος ανθρωπος ;)Νικ,δεν έχει αυτός ο "τύπος" ρε λογιστή;
Ναι αλλα δεν υσχιει ποια το αλλαζουμε η βουλιάζουμε?Δεν είναι ή τελοσπάντων είναι λιγότερο από τους έλληνες.....
Όπως κ να χει η χώρα εδώ βουλιάζει,αν θες να βουλιάξεις μαζί της κ με τα φασιστάκια της οκ.
στα ποσα ξεκωλιασματα?Και εγώ αρνητικά προκατελειμένος πήγα αλλά άλλαξα γνώμη.....
Δεν είναι ή τελοσπάντων είναι λιγότερο από τους έλληνες.....
Όπως κ να χει η χώρα εδώ βουλιάζει,αν θες να βουλιάξεις μαζί της κ με τα φασιστάκια της οκ.
Και εγώ αρνητικά προκατελειμένος πήγα αλλά άλλαξα γνώμη.....το μουσουλμάνοι μην σε τρομάζει,δεν είναι καλύτεροι οι χριστιανοί σε καμία περίπτωση.
Ξέχνα το αλλάζουμε,μάντεψε τι μένει....Ναι αλλα δεν υσχιει ποια το αλλαζουμε η βουλιάζουμε?
οχι δεν εχει νικ, ειναι κανονικος ανθρωπος ;)
υδραυλικος ειναι με ειδικοτητα στα καζανακια....διασημο δεν το λες αλλα τον ξερει πολυς κοσμος στη γειτονια...Είναι διάσημος;;; Ηθοποιός,τραγουδιστής,ζωγράφος,κτλ;
θα γευθουν ενα εξπρες του μεσονυχτιουστα ποσα ξεκωλιασματα?
Για το μεγάλο έθνος της Τουρκία ξέρεις ελάχιστα κ κυρίως προπαγανδιστικά,στο ξανα λέω....Άμα είναι να φύγουμε,να πάμε σε καμιά σωστή χώρα όπως Γερμανία ή UK....στους Τούρκους θα πάμε;;;; Να πέσουμε πιο χαμηλά;;; Ευρωπαίοι είπαμε να γίνουμε...όχι Τουρκαλάδες
Και οι χριστιανοί τα ίδια σκατά είναι....δεν είπα το αντίθετο
υδραυλικος ειναι με ειδικοτητα στα καζανακια....διασημο δεν το λες αλλα τον ξερει πολυς κοσμος στη γειτονια...
Πως θα γίνει αυτό με την Τουρκία 8 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό κ καμία 20 σε στρατιωτική δύναμη μόνο εσύ κ ο Μέμος το ξέρετε!!!θα γευθουν ενα εξπρες του μεσονυχτιου
ο ενας θα λεει βαι βαι
και ο αλλος ωχ αμαν αμαν
διαλεχτε ποιος θα λεει τι
Για το μεγάλο έθνος της Τουρκία ξέρεις ελάχιστα κ κυρίως προπαγανδιστικά,στο ξανα λέω....
Πρώτα να γνωρίζει κάτι κ μετά να έχεις γνώμη. ;)
Άσε τον Μέμο να σκούζει!!!
επειδη εισαι λιγο βλακουλης δεν σου απανταωΠως θα γίνει αυτό με την Τουρκία 8 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό κ καμία 20 σε στρατιωτική δύναμη μόνο εσύ κ ο Μέμος το ξέρετε!!!
Πήγες ποτέ;;;Τι να ξέρω βρε συ;;; Ότι άμα πάω Τουρκία είναι σαν να πάω Ελλάδα...μικρή διαφορά λέμε
μα δεν ειπα οτι εισαι εσυ αυτος???
Ούτε υδραυλικός είμαι,ούτε ομοφοβικός είμαι,και φυσικά ούτε νωντο-addicted και ρωσσιδογλείφτης σαν και του λόγου σου......
Aπάντα ρε γκασμά αν μπορείς κ άσε το στόλισμαεπειδη εισαι λιγο βλακουλης δεν σου απανταω
επειδη εισαι βλακας αν ποτε γινει αυτοAπάντα ρε γκασμά αν μπορείς κ άσε το στόλισμα
Θα τον πιείτε από Τουρκία σε ενδεχόμενο πόλεμο ναι ή όχι;;;
ο κιθαρας μια χαρα παει
ο κιθαρας μια χαρα παει