kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
χακούνα ματάτα
δεν δεχομαι υποδειξεις απο.....................μαλακες?πες καλησπέρα στον τερμινέιτορ ρε γύφτο
Tίποτα,του χρόνου να έρθεις παρέα Τουρκία(υπόσχομαι να μην αποκαλύψω ότι είσαι παλιό εθνίκι)!!!παπαζόλη τι να σου πω παιδάκι μου...
Και οι λαοί το ίδιο,απλά ο ελληνικός ντρέπεται να το παραδεχτεί.....Αυτό που κάνει μπαμ,είναι ότι Τούρκικη και Ελληνική μουσική είναι ίδια
εγω το ειπα σε δεκα θα εισαι
Συγνώμη που καθυστέρησα αλλά φταίει ο μπάρος
Συγνώμη που καθυστέρησα αλλά φταίει ο μπάρος
ελα παπαβλημα, τσιμπα και εναν μακεντονσκι
Και οι λαοί το ίδιο,απλά ο ελληνικός ντρέπεται να το παραδεχτεί.....
Κανέναν εθνικά Μακεδόνα δεν ξέρω ρε γμτ να με ξεναγήσει στον τόπο του....ελα παπαβλημα, τσιμπα και εναν μακεντονσκι
εγω το ειπα σε δεκα θα εισαι
αλλα γυναικα σε χρονο εμπιστευεσαι δε νομιζω
ενταξει ξεβρακωθηκες τωρα
ο ΠΠος βαριεται?Κανέναν εθνικά Μακεδόνα δεν ξέρω ρε γμτ να με ξεναγήσει στον τόπο του....
Τίποτα τέτοιο,ίδια ράτσα,απλά οι έλληνες δεν γουστάρουν να λέγονται Τούρκοι από σωβινισμό.Έτσιιιιιι........τα μισά πράγματα του Ελληνικού λαού,τα έκλεψαν από τους Τούρκους
δε σε γαμαω αποψε μη φοβασεΣυγνώμη Μπάρος.
τι? δε σου αρεσει το μαλι του?WTF??????
αζιζ!Πάτος και στα ακούσματα ο μέμος...........ακούς και...Γονίδη;
Έτσιιιιιι........τα μισά πράγματα του Ελληνικού λαού,τα έκλεψαν από τους Τούρκους
Δε πειράζει τσόκο μου......αν είσαι κιτ κατ πάντως,σε έφαγα σήμερα όταν σηκώθηκα
εχει χαρη που σας παιρνω για πλακα αλλιως θα σας απαντουσα σοβαραΤίποτα τέτοιο,ίδια ράτσα,απλά οι έλληνες δεν γουστάρουν να λέγονται Τούρκοι από σωβινισμό.
και οι τουρκοι γιατι δε λεγονται ουιγουροι?Τίποτα τέτοιο,ίδια ράτσα,απλά οι έλληνες δεν γουστάρουν να λέγονται Τούρκοι από σωβινισμό.
δε σε γαμαω αποψε μη φοβασε