Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να πούμε και στην...γνωστη να ελθει? Θα θελει?
εσυ δεν μας κανεις.παρε την/ον γνωστη/ο σου και πηγαινετε αλλου.εμεις ειμαστε αλλη παρεα με αλλη κοσμοθεωρια.κανονικα επρεπε να ζουσαμε στο λ.α. εμεις οι 5. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αυτο το παγωτο αρεσει στον αβραμοτριαντη :grin:
turbo.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αβραμη θα παιξουμε και μποουλινγκ?ηλεκτρονικα σιγουρα και θα την αραξουμε στα σταρμπακς.ο νωντας θα παρει μιλκο εγω λεω αν εχει γρανιτα απο λεμονι αλλιως βλεπω.εσενα τι σου αρεσει να ρουφας στα σταρμπακς?

Καπουτσίνο

Ναι,ναι πάμε και για μπόουλινγκ......να βάλουμε roller skates στον απόλυτο,και να τον τσουλήσουμε πάνω στις κορίνες :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καπουτσίνο

Ναι,ναι πάμε και για μπόουλινγκ......να βάλουμε roller skates στον απόλυτο,και να τον τσουλήσουμε πάνω στις κορίνες :2funny:
καΠΟΥΤΣΙΝΟ ετσι?ωραιος ο αβραμης...αντε ετσι σ εθελω.αυτες ειναι ατακες οχι οι φλωροπουστικες που εγραφες πριν.τον παλιο καλο ψυχοπαθη αβραμη θελω... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καΠΟΥΤΣΙΝΟ ετσι?ωραιος ο αβραμης...αντε ετσι σ εθελω.αυτες ειναι ατακες οχι οι φλωροπουστικες που εγραφες πριν.τον παλιο καλο ψυχοπαθη αβραμη θελω... :2funny: :2funny: :2funny:

Καπουτσίνος είναι ο Ιταλός καλόγερος ρε βλάκα......εσένα πάει το μυαλό σου σε πούτσους.......άντε να συναντηθούμε μπας και σου φτύσω στο φαγητό σου :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν συχναζω στα παρκα κηπαρχη αβραμη
να προσεχεις απο αυτους που σε ποτιζουν εκει
αυτο εννοω :grin:
τι και μετα θα πινουμε γρανιτες στα σταρμπακς και μου ζητησει να πιω απο την δικια του?και δεν πινω απο το μιλκο του νωντα καλυτερα που μπορει να εχει γλυφομουνιασει καμια στην φυλης... :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Εσυ Απολυτε τι ωρα γεννηθηκες ?

Για να δουμε αν φταινε τα αστρα .

Επισκέπτης
τι και μετα θα πινουμε γρανιτες στα σταρμπακς και μου ζητησει να πιω απο την δικια του?και δεν πινω απο το μιλκο του νωντα καλυτερα που μπορει να εχει γλυφομουνιασει καμια στην φυλης... :2funny: :2funny: :2funny:

Καλύτερα να μην έρθεις μεγάλε,γιατί θα χύσω τη γρανίτα μου στη μάπα σου :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom