apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι δωρο για τον αβραμη τον κηπαρχη τυπεΠού τα σκέφτεσαι ρε μαλάκα κ πού τα βρίσκεις;;;;
ειναι δωρο για τον αβραμη τον κηπαρχη τυπεΠού τα σκέφτεσαι ρε μαλάκα κ πού τα βρίσκεις;;;;
Να πούμε και στην...γνωστη να ελθει? Θα θελει?
εσυ δεν μας κανεις.παρε την/ον γνωστη/ο σου και πηγαινετε αλλου.εμεις ειμαστε αλλη παρεα με αλλη κοσμοθεωρια.κανονικα επρεπε να ζουσαμε στο λ.α. εμεις οι 5.Να πούμε και στην...γνωστη να ελθει? Θα θελει?
τυπε αυτο το παγωτο αρεσει στον αβραμοτριαντη
αβραμη θα παιξουμε και μποουλινγκ?ηλεκτρονικα σιγουρα και θα την αραξουμε στα σταρμπακς.ο νωντας θα παρει μιλκο εγω λεω αν εχει γρανιτα απο λεμονι αλλιως βλεπω.εσενα τι σου αρεσει να ρουφας στα σταρμπακς?
τυπε μονο προσεχε καθως χεζεις στο παρκο μην αντι να βγει τιποτα σου μπει
Ναι,ναι πάμε και για μπόουλινγκ......να βάλουμε roller skates στον απόλυτο,και να τον τσουλήσουμε πάνω στις κορίνες
Το "τριαντη " που παραπέμπει ?
εγω δεν συχναζω στα παρκα κηπαρχη αβραμηΑν είναι από σένα δεν κινδυνεύω τότε.......
μέχρι κι εγώ το ξέρω αυτό βρε κώστα!!!
σας καληνυχτίζω
πάω για νάνι!
βγάλτε τα μάτια σας με την ησυχία σας!!!
φιλάκια!!
καΠΟΥΤΣΙΝΟ ετσι?ωραιος ο αβραμης...αντε ετσι σ εθελω.αυτες ειναι ατακες οχι οι φλωροπουστικες που εγραφες πριν.τον παλιο καλο ψυχοπαθη αβραμη θελω...Καπουτσίνο
Ναι,ναι πάμε και για μπόουλινγκ......να βάλουμε roller skates στον απόλυτο,και να τον τσουλήσουμε πάνω στις κορίνες
Εσύ με το που μπήκες μα3ς καληνυκτίζεις;
καΠΟΥΤΣΙΝΟ ετσι?ωραιος ο αβραμης...αντε ετσι σ εθελω.αυτες ειναι ατακες οχι οι φλωροπουστικες που εγραφες πριν.τον παλιο καλο ψυχοπαθη αβραμη θελω...
ναι!
μπήκα να πω μια καληνύχτα!
και μην τσακώνεστε!
ειρήνη ημήν!!!
:-* :-*
τι και μετα θα πινουμε γρανιτες στα σταρμπακς και μου ζητησει να πιω απο την δικια του?και δεν πινω απο το μιλκο του νωντα καλυτερα που μπορει να εχει γλυφομουνιασει καμια στην φυλης...εγω δεν συχναζω στα παρκα κηπαρχη αβραμη
να προσεχεις απο αυτους που σε ποτιζουν εκει
αυτο εννοω
τι και μετα θα πινουμε γρανιτες στα σταρμπακς και μου ζητησει να πιω απο την δικια του?και δεν πινω απο το μιλκο του νωντα καλυτερα που μπορει να εχει γλυφομουνιασει καμια στην φυλης...