Επισκέπτης
Δεν βλεπω ασυμβατοτητα στα ζωδια .
Μπορει να φταιει ο ωροσκοπος .Πρεπει να ξερουμε ποια ωρα γεννηθηκατε .
Εγώ 7 το πρωί.....εσύ απόλυτε;;; Νύχτα γενήθηκες και έχεις γενικώς μαύρα μεσάνυχτα με το τι σου γίνετε;
Δεν βλεπω ασυμβατοτητα στα ζωδια .
Μπορει να φταιει ο ωροσκοπος .Πρεπει να ξερουμε ποια ωρα γεννηθηκατε .
τυπε οχι ο μορτης γιατι οταν τον δει ο αβραμης ο κηπαρχης θα λερωσει το βρακακι του με τσιρλιοeγω λεω να παμε μια μεγαλη παρεα να δουμε τον κοναν.εγω ο τυπος ο αβραμης ο καπταιν μπορντελ ο νωντας.αυτη θα ειναι παρεα.παμε μολ?
eγω λεω να παμε μια μεγαλη παρεα να δουμε τον κοναν.εγω ο τυπος ο αβραμης ο καπταιν μπορντελ ο νωντας.αυτη θα ειναι παρεα.παμε μολ?
Μενεις κοντα στο Μαρουσι?Πάμε μολ.....μετά θα φάμε σάντουιτς και θα πιούμε γρανίτα
Εγώ 7 το πρωί.....εσύ απόλυτε;;; Νύχτα γενήθηκες και έχεις γενικώς μαύρα μεσάνυχτα με το τι σου γίνετε;
τυπε οχι ο μορτης γιατι οταν τον δει ο αβραμης ο κηπαρχης θα λερωσει το βρακακι του με τσιρλιο
Μενεις κοντα στο Μαρουσι?
Οταν θα ανεβω θα παμε παρεα.
μονο μην χαθεις στο παρκο εκει κοντα τριαντηΌχι δε μένω κοντά στο Μαρούσι,αλλά μπορώ άνετα να πάρω ηλεκτρικό και να έρθω
γρανιτα θα πινοουμε μεσα στην αιθουσα με το εργο.θα παιξουεμ ηλεκτρονικα.θα κανονισω να φοραμε και μμπλουζες με χαλκομανια το τζουρασικ παρκ και του ιντιανα τζοουνς για να ξεχωρισζουεμ οχι πως δεν θα ξεχωριζουεμ ουτως η αλλως.μετα θα ακτουρησεςι σε καμια γλαστρα του μολ για να μας μαρουν στο κυνηγι.Πάμε μολ.....μετά θα φάμε σάντουιτς και θα πιούμε γρανίτα
αστα αυτα ρε κηπαρχη τυπεΑτύχησες μπάρμπα.....σώβρακο δε φοράω γενικώς.....ξεκουμπώνω το παντλόνι μου,και βγαίνει απ'ευθείας η πούτσα μου και μου τη ρουφάς
μονο μην χαθεις στο παρκο εκει κοντα τριαντη
γρανιτα θα πινοουμε μεσα στην αιθουσα με το εργο.θα παιξουεμ ηλεκτρονικα.θα κανονισω να φοραμε και μμπλουζες με χαλκομανια το τζουρασικ παρκ και του ιντιανα τζοουνς για να ξεχωρισζουεμ οχι πως δεν θα ξεχωριζουεμ ουτως η αλλως.μετα θα ακτουρησεςι σε καμια γλαστρα του μολ για να μας μαρουν στο κυνηγι.
μονο μην χαθεις στο παρκο εκει κοντα τριαντη
αστα αυτα ρε κηπαρχη τυπε
οταν βλεπεις μορτη το ποπουδακι σου δεν κρατιεται και βγαζει κουραδιτσες
τυπε αυτο το παγωτο αρεσει στον αβραμοτριαντηγρανιτα θα πινοουμε μεσα στην αιθουσα με το εργο.θα παιξουεμ ηλεκτρονικα.θα κανονισω να φοραμε και μμπλουζες με χαλκομανια το τζουρασικ παρκ και του ιντιανα τζοουνς για να ξεχωρισζουεμ οχι πως δεν θα ξεχωριζουεμ ουτως η αλλως.μετα θα ακτουρησεςι σε καμια γλαστρα του μολ για να μας μαρουν στο κυνηγι.
Μα δεν θα κατεβει στο Μαρουσι που ειναι το παρκο, στη Νερατζιωτισσα θα κατεβει.μονο μην χαθεις στο παρκο εκει κοντα τριαντη
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !
αρα εχεις ωροσκοπο τοξοτη !
Ε , ο τοξοτης συγκρουεται με τον ιχθυ .
Πού τα σκέφτεσαι ρε μαλάκα κ πού τα βρίσκεις;;;;τυπε αυτο το παγωτο αρεσει στον αβραμοτριαντη
Να πούμε και στην...γνωστη να ελθει? Θα θελει?Όχι δε μένω κοντά στο Μαρούσι,αλλά μπορώ άνετα να πάρω ηλεκτρικό και να έρθω
τυπε μονο προσεχε καθως χεζεις στο παρκο μην αντι να βγει τιποτα σου μπειΑ θες και να σε χέσω κιόλας;;; Το τραβάει ο οργανισμός σου βλέπω.....στο πάρκο λοιπόν.....