Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Δεν βλεπω ασυμβατοτητα στα ζωδια .
Μπορει να φταιει ο ωροσκοπος .Πρεπει να ξερουμε ποια ωρα γεννηθηκατε .

Εγώ 7 το πρωί.....εσύ απόλυτε;;; Νύχτα γενήθηκες και έχεις γενικώς μαύρα μεσάνυχτα με το τι σου γίνετε; :2on1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
eγω λεω να παμε μια μεγαλη παρεα να δουμε τον κοναν.εγω ο τυπος ο αβραμης ο καπταιν μπορντελ ο νωντας.αυτη θα ειναι παρεα.παμε μολ? :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε οχι ο μορτης γιατι οταν τον δει ο αβραμης ο κηπαρχης θα λερωσει το βρακακι του με τσιρλιο :2funny:

41606_213797989194_2127566_n.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.325
Πόντοι
1.686
Εγώ 7 το πρωί.....εσύ απόλυτε;;; Νύχτα γενήθηκες και έχεις γενικώς μαύρα μεσάνυχτα με το τι σου γίνετε; :2on1:

αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !

αρα εχεις ωροσκοπο τοξοτη !

Ε , ο τοξοτης συγκρουεται με τον ιχθυ .

Επισκέπτης
τυπε οχι ο μορτης γιατι οταν τον δει ο αβραμης ο κηπαρχης θα λερωσει το βρακακι του με τσιρλιο :2funny:

41606_213797989194_2127566_n.jpg

Ατύχησες μπάρμπα.....σώβρακο δε φοράω γενικώς.....ξεκουμπώνω το παντλόνι μου,και βγαίνει απ'ευθείας η πούτσα μου και μου τη ρουφάς :thefinge: :thefinge: :thefinge: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πάμε μολ.....μετά θα φάμε σάντουιτς και θα πιούμε γρανίτα :cheesy:
γρανιτα θα πινοουμε μεσα στην αιθουσα με το εργο.θα παιξουεμ ηλεκτρονικα.θα κανονισω να φοραμε και μμπλουζες με χαλκομανια το τζουρασικ παρκ και του ιντιανα τζοουνς για να ξεχωρισζουεμ οχι πως δεν θα ξεχωριζουεμ ουτως η αλλως.μετα θα ακτουρησεςι σε καμια γλαστρα του μολ για να μας μαρουν στο κυνηγι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ατύχησες μπάρμπα.....σώβρακο δε φοράω γενικώς.....ξεκουμπώνω το παντλόνι μου,και βγαίνει απ'ευθείας η πούτσα μου και μου τη ρουφάς :thefinge: :thefinge: :thefinge: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
αστα αυτα ρε κηπαρχη τυπε
οταν βλεπεις μορτη το ποπουδακι σου δεν κρατιεται και βγαζει κουραδιτσες :2funny:

Επισκέπτης
μονο μην χαθεις στο παρκο εκει κοντα τριαντη :2funny:
γρανιτα θα πινοουμε μεσα στην αιθουσα με το εργο.θα παιξουεμ ηλεκτρονικα.θα κανονισω να φοραμε και μμπλουζες με χαλκομανια το τζουρασικ παρκ και του ιντιανα τζοουνς για να ξεχωρισζουεμ οχι πως δεν θα ξεχωριζουεμ ουτως η αλλως.μετα θα ακτουρησεςι σε καμια γλαστρα του μολ για να μας μαρουν στο κυνηγι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα κατουρήσω μέσα στη γρανίτα σου μαν....... ;) ;) ;) ;)

μονο μην χαθεις στο παρκο εκει κοντα τριαντη :2funny:

Εσένα θα σε κατουρήσω στο πάρκο.......ένννοια σου βλαχοκωλόγερε...... :pipa3: :piss:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτο το παγωτο αρεσει στον αβραμοτριαντη :grin:
turbo.jpg

Επισκέπτης
Είσαι βιτσιόζα βλέπω μωρή ξεδοντιάρα πουρόγρια απολυτούλα ε; :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.325
Πόντοι
1.686
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !

αρα εχεις ωροσκοπο τοξοτη !

Ε , ο τοξοτης συγκρουεται με τον ιχθυ .

Κιθαρα ,τοτε που γεννηθηκες ,ο ηλιος ανετειλε περιπου 7.30 .
Οταν ο ηλιος ανατελλει, ο ωροσκοποςτην στιγμη αυτη  ειναι το  ζωδιο της εποχης ,επομενως ανατελλει στον αιγοκερω .
Εσυ όμως γεννηθηκες το προηγουμενο 2ωρο απο την ανατολη  ,αρα ο ωροσκοπος σου ειναι το προηγουμενο ζωδιο ,που ειναι ο τοξοτης .

Ετσι εισαι αιγοκερως με τοξοτη .

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αβραμη θα παιξουμε και μποουλινγκ?ηλεκτρονικα σιγουρα και θα την αραξουμε στα σταρμπακς.ο νωντας θα παρει μιλκο εγω λεω αν εχει γρανιτα απο λεμονι αλλιως βλεπω.εσενα τι σου αρεσει να ρουφας στα σταρμπακς?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom