baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
κιανε μου λιγακι φουρε ενα φου σε εχω το καταλαβαινεις?
ρε τραβα για υπνο γιατι σημερα θα σε γαμησωΚάνουμε γραμματική;
πριν προλαβεις να βγαλεις κιχ
κιανε μου λιγακι φουρε ενα φου σε εχω το καταλαβαινεις?
ρε τραβα για υπνο γιατι σημερα θα σε γαμησωΚάνουμε γραμματική;
γιατι ρε τυπε?γιατι μας αποπαιρνεις?εμεις την βρισκουμε μαζι σου?γιατι δεν την βρισκεις εσυ μαζι μας?λοιπον λεω να κανονισουμε να παμε κανενα σινεμα μαζι οι τρεις μας και να παρουμε και τον μπορντελμαν μαζι.σου εγγυωμαι οτι θα ειναι κυριος απενταντι σου.δεν θα τον αφησω να παρεκτραπει.λεω να δουμε τον κοναν οι 4 μας.τι λες?καλη ιδεα ετσι?
Είμαι περίεργος να σας γνωρίσω,και ειδικά τον απόλυτο.....του πρότεινα κιόλας να πάμ για μπουρδελότσαρκα,αλλά λάκισε όπως το περίμενα......
κιανε μου λιγακι φου ρε τραβα για υπνο γιατι σημερα θα σε γαμησω
πριν προλαβεις να βγαλεις κιχ
αμα βρω γαμαωεγώ πάντως φεύγω γιατί ο άλλος γαμάει σήμερα και νόμιζα ότι αστειευόταν
εισαι και εξυπνοκιχ :o
για το καλο σου το εκανε τυπε αμα πας εκει που παει για τσαρκες ο απολυτος δε θα το αντεξεις, δεν εισαι ακομη σκληροτραχηλος κομμαντο ;)Είμαι περίεργος να σας γνωρίσω,και ειδικά τον απόλυτο.....του πρότεινα κιόλας να πάμ για μπουρδελότσαρκα,αλλά λάκισε όπως το περίμενα......
αμα βρω γαμαω
ελα ομως που δε βρισκω εισαι και εξυπνο
αμα σε γαμησω ομως θα χαζεψεις
για το καλο σου το εκανε τυπε αμα πας εκει που παει για τσαρκες ο απολυτος δε θα το αντεξεις, δεν εισαι ακομη σκληροτραχηλος κομμαντο ;)
κατούρα και λιγοαμα βρω γαμαω
αμα βρω γαμαω
τυπε για σινεμα ο αβραμοτριαντης θα θελει να παει μαζι με τον πιπατσου και τον 1234567γιατι ρε τυπε?γιατι μας αποπαιρνεις?εμεις την βρισκουμε μαζι σου?γιατι δεν την βρισκεις εσυ μαζι μας?λοιπον λεω να κανονισουμε να παμε κανενα σινεμα μαζι οι τρεις μας και να παρουμε και τον μπορντελμαν μαζι.σου εγγυωμαι οτι θα ειναι κυριος απενταντι σου.δεν θα τον αφησω να παρεκτραπει.λεω να δουμε τον κοναν οι 4 μας.τι λες?καλη ιδεα ετσι?
αν δε βαριομουνα θα ειχα παειΜπάρε πάμε μπουρδελότσαρκα;
Ας κάνει μια εξαίρεση του είπα
αυτο το κανω καθε μερακατούρα και λιγο
ευκολα εδω και τωρατότε να το κανονίσουμε
αν δε βαριομουνα θα ειχα παει αυτο το κανω καθε μερα
αλλο δε κανω καθε μερα ευκολα εδω και τωρα
φτου γαμωτο ν'αγιασω δεν με αφηνουν
τυπε ας τον παει πρωτα καποιος στην συλβια την catwoman και αν αντεξει την εμπειρια θα δουμεγια το καλο σου το εκανε τυπε αμα πας εκει που παει για τσαρκες ο απολυτος δε θα το αντεξεις, δεν εισαι ακομη σκληροτραχηλος κομμαντο ;)
τυπε για σινεμα ο αβραμοτριαντης θα θελει να παει μαζι με τον πιπατσου και τον 1234567
απο κηπαρχης θα γινει πιπαρχης
α οχι θα παμε για να δουμε τον κοναν στο μολ.τυπε τι λες?Είμαι περίεργος να σας γνωρίσω,και ειδικά τον απόλυτο.....του πρότεινα κιόλας να πάμ για μπουρδελότσαρκα,αλλά λάκισε όπως το περίμενα......
κατσε να βαλω γυαλιαδες πμ
τυπε ας τον παει πρωτα καποιος στην συλβια την catwoman και αν αντεξει την εμπειρια θα δουμε