apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προτεινεις ραντεβου ξυλου τυπε?Δε μου λες.....αν σου δώσω 50 € για να με αφήσεις να σου σκάσω 20 μπουκέτα,θα κάτσεις;
μιλα καθαρα
προτεινεις ραντεβου ξυλου τυπε?Δε μου λες.....αν σου δώσω 50 € για να με αφήσεις να σου σκάσω 20 μπουκέτα,θα κάτσεις;
εγω πιστευω οτι εμεις οι πεντε θα ημασταν απιστευτο παρεονι.τι χανγκοβερ και μαλακιες...σκεφτεσαι να τα πιυμε κιολας μετα?να κανουεμ και κανενα παρτακι σε κανενα κλαμπ?αν και νομιζω οτι στο αλλου φαν παρκ ειδικα θα εκανε θραυση ο αβραμης.αν ειχε πιει κιολας λιγο...τυπε καλυτερα γιατι αν δει τον κοναν ο κηπαρχης τριαντης δεν θα κρατιεται μετα
θα θελει να του βαλει στο ποπουδακι του το σπαθι του
προτεινεις ραντεβου ξυλου τυπε?
μιλα καθαρα
εδω και τοσες μερες μου εχει κατεβασει ολα τα καντηλια της οικουμενης ρε τυπεΞερεις πιο πολλα .
Αλλα τι σου εχει κανει ο Κιθαρας ?
Να σου εχει φαει γκομενα ,μαλλον αποκλειεται .
και τον αποκαλεις πιπαρκη ,κηπαρχη κτλ
τυπε θα τον εβαζαν για εκθεμα εκεινομιζω οτι στο αλλου φαν παρκ ειδικα θα εκανε θραυση ο αβραμης.αν ειχε πιει κιολας λιγο...
αγριεψες ρε τυπε παλι?θες παλι ποτισμα ε?Όχι ακριβώς
Σε πληρώνω και σε γαμάω απλά,στην κλωτσοπατινάδα
Αν θες να σε γαμήσω κυριολεκτικά,πες μου πόσο πάει μωρή
εγω πιστευω οτι εμεις οι πεντε θα ημασταν απιστευτο παρεονι.τι χανγκοβερ και μαλακιες...σκεφτεσαι να τα πιυμε κιολας μετα?να κανουεμ και κανενα παρτακι σε κανενα κλαμπ?αν και νομιζω οτι στο αλλου φαν παρκ ειδικα θα εκανε θραυση ο αβραμης.αν ειχε πιει κιολας λιγο...
εδω και τοσες μερες μου εχει κατεβασει ολα τα καντηλια της οικουμενης ρε τυπε
το κηπαρχης σε πειραξε?
αλλα γιατι λες οτι αποκλειεται να μου εχει φαει γκομενα?
δηλαδη?για ποσταρε κατι σχετικο να μας κατατοπισεις...τυπε θα τον εβαζαν για εκθεμα εκει
αλλα γιατι λες οτι αποκλειεται να μου εχει φαει γκομενα?
αβραμοτριαντη δεν σχολιασες το δωρο που σου εστειλε ο φιλος σου ο γεωργιου :S
δεν εχουμε σοκ ταουερ.καλυτερα με κοσμο να ειμαστε στο βαγονι και εσυ να ξερασεις στον κοσμο.σε δυο βαγονια.στο ενα εσυ και στο αλλο εμεις οι 4 ωστε μετα να μην ξερουμε τιποτα οταν θα στην πεσουν...τοτε να δεις ποσο θα με φτιαξει αυτο...Κατάλαβα που το πας.....θς να ανέβω σε κανένα σοκ τάουερ πιωμένος,και να ξεράσω από ψηλά;;; Σε φτιάχνει αυτό μωρή ανωμαλάρα;
απο εκει το εβγαλε για να στο δωσει ρε τυπε :SΝα το βάλει στον πάτο του,που λέει και ο ίδιος
αβραμοτριαντηΑπολυτομαλάκα,σε φτιάχνει που σε πηγαίνω τον τελευταίο καιρό
Μαλάκες είστε απολαυστικότατοι όταν βρίζεστε,πολύ έμπνευση λέμε!!!!
Σου εφαγε γκομενα ,απολυτε !
Επιτελους ομολογησε το !
Γι' αυτό τον ψελνεις τον κιθαρα !
Ερωτικός αντίζηλος !