memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Λουκριτια καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο άσχημο είναι αυτο που λες....μερικοι ανθρωποι πρεπει να δινουν τα μωρα που κανουν .θελουν δε θελουν.
το ενδεχομενο να γινουν σαν αυτους ειναι τρομαχτικο.
επειδη ο Νωντας τα σβηνει τα μηνυματα του, για να μη νομιζεις οτι περασε ετσι...
άνοιξε ΕΣΥ ένα ....Υπαρχει θεμα με φωτος για πιπες ?
Λουκριτια καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο άσχημο είναι αυτο που λες....
Ο γονιός οφείλει να κάνει τα ΠΆΝΤΑ για το παιδί του και η γυναίκα μπορεί να γίνει ακόμη και ιεροδουλη γιαυτο προκειμένου να το κρατήσει πλάι του και να του σταθεί !!!!!
Δεν το πιστεύω οτι το εγραψες ΕΣΥ αυτο........ :S
Να το κάνει σαν τα μούτρα του τι εννοείς ?
Ανεύθυνο σαν αυτόν ?
Κι όμως ένα παιδι οταν εχεις λιγη ανθρωπιά μέσα σου μπορεί να σε μεταμορφώσει για χαρην του.....
Φυσικά για να συμβει αυτο, θα πρέπει να είσαι ανθρωπος με κατανόηση και όχι απλά μια παρτολα, η ένας ζαμανφου χωρίς αύριο.....
do it like stamΘελω να κανω " "
Αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα
Πλησιαζει ενας χρονος μετα τον θανατο του νωντα φασιστακι 2/9/10
νωντα καυλωμενε οντα ---->σταμ τα στραπονακια σε ζηταν
ναι αλλα εχει περασει ενας μηνας απο την ανασταση τουΠλησιαζει ενας χρονος μετα τον θανατο του νωντα φασιστακι 2/9/10
Το νου σου η οργη του θα σε παρει και θα σε σηκωσει
Υπαρχει θεμα με φωτος για πιπες ?
αλλαζω εγω φασιστακι συνεχεια, δεν μενω στασιμο φασιστακι σαν εσεναΓιατι αλλαζεις υπογραφη αρρωστακι? δεν ειχε επιτυχια η προηγουμενη?
επειδη σε ποναει ο κωλος σου οταν καθεσαι?αλλαζω εγω φασιστακι συνεχεια, δεν μενω στασιμο φασιστακι σαν εσενα
Γιατί τέτοια απάντηση ?Θελω να κανω " "
Αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα
εγω θα παω παντως στο μνημοσυνο...ενδιαφερουσα πληροφορια στραπονακια δεν το ειχα υποψιν μου αυτο
για να δουμε τι μας επιφυλασσει το πρωτο μνημοσυνο...
για να φας τα τσουρεκια θα πας εσυεγω θα παω παντως στο μνημοσυνο...
Επειδη ειμαι και λιγο βλασφημος..στις υπογραφες να βαζετε ολοι τις προτασεις σας οπως εγω αντε μαθετε μπαλιτσα οχι μονο σπαμ , και καλαμπουρι