You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προτιμουσες αυτην με τα μαλλια και συ ε;γειααααααα τι κανετε??? τι μαλακία ψηφοφορία είναι παλι αυτη?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιατι ετσι ρε κωστα χιλοβερακι;την ποια? εχω να μπω πολυ καιρο...
Ρε παιδια, εχω μια απορια...Εβλεπα στα "Φιλαρακια" ενα επεισοδιο οπου η Μονικα θελει σωνει και καλα παιδι, και κανει σαν νευρασθενικη γαμιολα μεσα στη μανια της να υιοθετησει (επειδη δεν μπορει να κανει δικο της). Οποτε κανουνε μια αιτηση σε καποιον οργανισμο, περνανε κατι σαν interview, συμπληρωνουνε εντυπα με τα στοιχεια τους, και μετα περιμενουν να τους καλεσει καποια γκαστρωμενη που να θελει να δωσει το παιδι της για υιοθεσια, να τους γνωρισει απο κοντα κι εφοσον της κανουν να κανονισει να τους το δωσει αμεσως μετα τη γεννηση.
Απο ολο αυτο μου εμεινε μια απορια (εκτος απο το γιατι να θες να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι- εχοντας πληρη αγνοια σχετικα με τα γονιδια του και αρα τις μελλοντικες του δυνατοτητες/ιδιαιτεροτητες/εμφανισιακα χαρακτηριστικα)
Υπαρχουν γυναικες που αντι να το ριξουν, το γεννανε και μετα το δινουν?? ΓΙΑΤΙ ????? Αυτο μου φαινεται τελειως παραλογο! (Στο μεταξυ, η τυπισσα του σηριαλ ητανε εγγυος 2 μηνων. Αρα, αποκλειεται να μην μπορουσε να το ριξει)
Ξερετε αν το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα? Εγω νομιζα οτι τα γεννανε, τα παρατανε, κι ετσι τελικα καταληγουν υιοθετημενα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ρε παιδια, εχω μια απορια...Εβλεπα στα "Φιλαρακια" ενα επεισοδιο οπου η Μονικα θελει σωνει και καλα παιδι, και κανει σαν νευρασθενικη γαμιολα μεσα στη μανια της να υιοθετησει (επειδη δεν μπορει να κανει δικο της). Οποτε κανουνε μια αιτηση σε καποιον οργανισμο, περνανε κατι σαν interview, συμπληρωνουνε εντυπα με τα στοιχεια τους, και μετα περιμενουν να τους καλεσει καποια γκαστρωμενη που να θελει να δωσει το παιδι της για υιοθεσια, να τους γνωρισει απο κοντα κι εφοσον της κανουν να κανονισει να τους το δωσει αμεσως μετα τη γεννηση.
Απο ολο αυτο μου εμεινε μια απορια (εκτος απο το γιατι να θες να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι- εχοντας πληρη αγνοια σχετικα με τα γονιδια του και αρα τις μελλοντικες του δυνατοτητες/ιδιαιτεροτητες/εμφανισιακα χαρακτηριστικα)
Υπαρχουν γυναικες που αντι να το ριξουν, το γεννανε και μετα το δινουν?? ΓΙΑΤΙ ????? Αυτο μου φαινεται τελειως παραλογο! (Στο μεταξυ, η τυπισσα του σηριαλ ητανε εγγυος 2 μηνων. Αρα, αποκλειεται να μην μπορουσε να το ριξει)
Ξερετε αν το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα? Εγω νομιζα οτι τα γεννανε, τα παρατανε, κι ετσι τελικα καταληγουν υιοθετημενα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
υπάρχουνε στιγμές που κοιτάω ανθρώπους κι λέω αυτό το σπέρμα νίκησε??
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειναι θεμα παραξενιας αλλα τροπου σκεψης....Kαλα, αν εσας σας φαινεται λογικο να κουβαλας 9 μηνες ενα παιδι και μετα να το δινεις, τοτε ΟΚ
Εγω ειμαι παραξενος
Ξαναδιαβασε το αρχικο ποστ και θα καταλαβεις
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ενω ειναι πιο λογικο να το σκοτωσεις ενω υπαρχουν χιλιαδες οικογενειες που θα εδιναν τα παντα γ ενα παιδακι?!Kαλα, αν εσας σας φαινεται λογικο να κουβαλας 9 μηνες ενα παιδι και μετα να το δινεις, τοτε ΟΚ
Εγω ειμαι παραξενος
ενω ειναι πιο λογικο να το σκοτωσεις ενω υπαρχουν χιλιαδες οικογενειες που θα εδιναν τα παντα γ ενα παιδακι?!
Ενω- αμα το παμε ετσι, αλτρουιστικα και ανθρωπιστικα- ειναι πιο λογικο εσυ να εχεις Gucci τσαντα ενω ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα λιγα μετρα εξω απο το σπιτι σου
Δε μας γαμας λεω 'γω?
ΥΓ Και δεν τα "σκοτωνεις". Για να σκοτωσεις κατι πρεπει να ειναι πλασμα. Οχι ΕΜΒΡΥΟ (= Δεν καταλαβαινει, δεν ποναει κ.ο.κ...)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
με συνετριψες με την συγκριση γκουτσι-μωρου.γουελ νταν.Ενω- αμα το παμε ετσι, αλτρουιστικα και ανθρωπιστικα- ειναι πιο λογικο εσυ να εχεις Gucci τσαντα ενω ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα λιγα μετρα εξω απο το σπιτι σου
Δε μας γαμας λεω 'γω?
ΥΓ Και δεν τα "σκοτωνεις". Για να σκοτωσεις κατι πρεπει να ειναι πλασμα. Οχι ΕΜΒΡΥΟ (= Δεν καταλαβαινει, δεν ποναει κ.ο.κ...)
το ΥΓ δε το σχολιαζω καν...
με συνετριψες με την συγκριση γκουτσι-μωρου.γουελ νταν.
το ΥΓ δε το σχολιαζω καν...
Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, εσυ υποστηριζεις οτι καποια για το καλο της ανθρωποτητας και της κοινωνιας (!!!), ταλαιπωρειται για να γεννησει ενα μωρο που τελικα ποτε δεν θα μεγαλωσει. Τι να πω...Αν υπαρχει τετοια ανιδιοτελεια γυρω μας και μονο εγω δεν την βλεπω, τοτε εγω εχω το προβλημα
Και ναι, συγκρινω την τσαντα με το μωρο. Γιατι αν ολες οι κυρατσες ειχανε μια τσαντα λιγοτερη, στην Αφρικη ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ