Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μικρος βεβαια ξυπνουσα με αυτο......
:2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[move]παιδια μην παραθετετε τον λουστ να σηκωθει να φυγει να παει στον γκομενο του τον μεμο.......[/move]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα δεν τον παραθετετε για λιγο διαστημα θα πεθανει το νικ του......οποτε καντε απλα οτι κανει....απαντηστε και σβηστε τα :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τελειωσε κι ο φραπεεεες
Λουκριια  ευχαριστω για τηνν παρεα , ησουν πολυ ευχαριστη συντροφια  :-

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γειααααααα τι κανετε??? τι μαλακία ψηφοφορία είναι παλι αυτη?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
την ποια? εχω να μπω πολυ καιρο...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
εχει πεσει το σάιτ φίλε.... και δεν έχω τον χρόνο που είχα παλιότερα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε παιδια, εχω μια απορια...Εβλεπα στα "Φιλαρακια" ενα επεισοδιο οπου η Μονικα θελει σωνει και καλα παιδι, και κανει σαν νευρασθενικη γαμιολα μεσα στη μανια της να υιοθετησει (επειδη δεν μπορει να κανει δικο της). Οποτε κανουνε μια αιτηση σε καποιον οργανισμο, περνανε κατι σαν interview, συμπληρωνουνε εντυπα με τα στοιχεια τους, και μετα περιμενουν να τους καλεσει καποια γκαστρωμενη που να θελει να δωσει το παιδι της για υιοθεσια, να τους γνωρισει απο κοντα κι εφοσον της κανουν να κανονισει να τους το δωσει αμεσως μετα τη γεννηση.
Απο ολο αυτο μου εμεινε μια απορια (εκτος απο το γιατι να θες να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι- εχοντας πληρη αγνοια σχετικα με τα γονιδια του και αρα τις μελλοντικες του δυνατοτητες/ιδιαιτεροτητες/εμφανισιακα χαρακτηριστικα)
Υπαρχουν γυναικες που αντι να το ριξουν, το γεννανε και μετα το δινουν?? ΓΙΑΤΙ ?????  Αυτο μου φαινεται τελειως παραλογο! (Στο μεταξυ, η τυπισσα του σηριαλ ητανε εγγυος 2 μηνων. Αρα, αποκλειεται να μην μπορουσε να το ριξει)
Ξερετε αν το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα? Εγω νομιζα οτι τα γεννανε, τα παρατανε, κι ετσι τελικα καταληγουν υιοθετημενα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε παιδια, εχω μια απορια...Εβλεπα στα "Φιλαρακια" ενα επεισοδιο οπου η Μονικα θελει σωνει και καλα παιδι, και κανει σαν νευρασθενικη γαμιολα μεσα στη μανια της να υιοθετησει (επειδη δεν μπορει να κανει δικο της). Οποτε κανουνε μια αιτηση σε καποιον οργανισμο, περνανε κατι σαν interview, συμπληρωνουνε εντυπα με τα στοιχεια τους, και μετα περιμενουν να τους καλεσει καποια γκαστρωμενη που να θελει να δωσει το παιδι της για υιοθεσια, να τους γνωρισει απο κοντα κι εφοσον της κανουν να κανονισει να τους το δωσει αμεσως μετα τη γεννηση.
Απο ολο αυτο μου εμεινε μια απορια (εκτος απο το γιατι να θες να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι- εχοντας πληρη αγνοια σχετικα με τα γονιδια του και αρα τις μελλοντικες του δυνατοτητες/ιδιαιτεροτητες/εμφανισιακα χαρακτηριστικα)
Υπαρχουν γυναικες που αντι να το ριξουν, το γεννανε και μετα το δινουν?? ΓΙΑΤΙ ?????  Αυτο μου φαινεται τελειως παραλογο!
(Στο μεταξυ, η τυπισσα του σηριαλ ητανε εγγυος 2 μηνων. Αρα, αποκλειεται να μην μπορουσε να το ριξει)
Ξερετε αν το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα? Εγω νομιζα οτι τα γεννανε, τα παρατανε, κι ετσι τελικα καταληγουν υιοθετημενα
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Kαλα, αν εσας σας φαινεται λογικο να κουβαλας 9 μηνες ενα παιδι και μετα να το δινεις, τοτε ΟΚ
Εγω ειμαι παραξενος

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Kαλα, αν εσας σας φαινεται λογικο να κουβαλας 9 μηνες ενα παιδι και μετα να το δινεις, τοτε ΟΚ
Εγω ειμαι παραξενος
Δεν ειναι θεμα παραξενιας αλλα τροπου σκεψης....

Ξαναδιαβασε το αρχικο ποστ και θα καταλαβεις

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγω ειμαι παραξενος
ενω ειναι πιο λογικο να το σκοτωσεις ενω υπαρχουν χιλιαδες οικογενειες που θα εδιναν τα παντα γ ενα παιδακι?!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ενω ειναι πιο λογικο να το σκοτωσεις ενω υπαρχουν χιλιαδες οικογενειες που θα εδιναν τα παντα γ ενα παιδακι?!

Ενω- αμα το παμε ετσι, αλτρουιστικα και ανθρωπιστικα- ειναι πιο λογικο εσυ να εχεις Gucci τσαντα ενω ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα λιγα μετρα εξω απο το σπιτι σου
Δε μας γαμας λεω 'γω?

ΥΓ Και δεν τα "σκοτωνεις". Για να σκοτωσεις κατι πρεπει να ειναι πλασμα. Οχι ΕΜΒΡΥΟ (= Δεν καταλαβαινει, δεν ποναει κ.ο.κ...)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ενω- αμα το παμε ετσι, αλτρουιστικα και ανθρωπιστικα- ειναι πιο λογικο εσυ να εχεις Gucci τσαντα ενω ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα λιγα μετρα εξω απο το σπιτι σου
Δε μας γαμας λεω 'γω?

ΥΓ Και δεν τα "σκοτωνεις". Για να σκοτωσεις κατι πρεπει να ειναι πλασμα. Οχι ΕΜΒΡΥΟ (= Δεν καταλαβαινει, δεν ποναει κ.ο.κ...)
με συνετριψες με την συγκριση γκουτσι-μωρου.γουελ νταν.
το ΥΓ δε το σχολιαζω καν...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
με συνετριψες με την συγκριση γκουτσι-μωρου.γουελ νταν.
το ΥΓ δε το σχολιαζω καν...

Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, εσυ υποστηριζεις οτι καποια για το καλο της ανθρωποτητας και της κοινωνιας (!!!), ταλαιπωρειται για να γεννησει ενα μωρο που τελικα ποτε δεν θα μεγαλωσει. Τι να πω...Αν υπαρχει τετοια ανιδιοτελεια γυρω μας και μονο εγω δεν την βλεπω, τοτε εγω εχω το προβλημα

Και ναι, συγκρινω την τσαντα με το μωρο. Γιατι αν ολες οι κυρατσες ειχανε μια τσαντα λιγοτερη, στην Αφρικη ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom