Ρε μαλακα, ιδια αισθηση εχει να σπας ενα αυγο με το να σφαζεις ενα κοτοπουλο???
Τι καθυστερια που εισαστε καποιοι/ες
Να το παω και παρακατω...Ρε παιδια, εχω μια απορια...Εβλεπα στα "Φιλαρακια" ενα επεισοδιο οπου η Μονικα θελει σωνει και καλα παιδι, και κανει σαν νευρασθενικη γαμιολα μεσα στη μανια της να υιοθετησει (επειδη δεν μπορει να κανει δικο της).Οι χαρακτηρισμοι σου ειναι ασχετοι και ''καπως'' εδω και σου συνηστω να το κοιταξεις....
Οποτε κανουνε μια αιτηση σε καποιον οργανισμο, περνανε κατι σαν interview, συμπληρωνουνε εντυπα με τα στοιχεια τους, και μετα περιμενουν να τους καλεσει καποια γκαστρωμενη που να θελει να δωσει το παιδι της για υιοθεσια, να τους γνωρισει απο κοντα κι εφοσον της κανουν να κανονισει να τους το δωσει αμεσως μετα τη γεννηση.
Απο ολο αυτο μου εμεινε μια απορια (εκτος απο το γιατι να θες να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι- εχοντας πληρη αγνοια σχετικα με τα γονιδια του και αρα τις μελλοντικες του δυνατοτητες/ιδιαιτεροτητες/εμφανισιακα χαρακτηριστικα)
Αυτο σχετικα με τα γονιδια και τις δυνατοτητες ειναι πολυ ρατσιστικο.... (χρυσαυγουλος εισαι ?)
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις που μπορει να φτασει η θεληση και το πεισμα τον καθε ανθρωπο....
Υπαρχουν γυναικες που αντι να το ριξουν, το γεννανε και μετα το δινουν?? ΓΙΑΤΙ ????? Αυτο μου φαινεται τελειως παραλογο! (Στο μεταξυ, η τυπισσα του σηριαλ ητανε εγγυος 2 μηνων. Αρα, αποκλειεται να μην μπορουσε να το ριξει)
Ειναι λογικοτατο, γιατι υπαρχουν ηλιθιες που πανε με τον πρωτο τυχοντα, χωρις να αναλογιστουν τις ευθυνες που θα επρεπε να εχουν, οπως υπαρχουν και ανεγκεφαλοι, ανευθυνοι, οι οποιοι μπρος την ευχαριστηση, δεν υπολογιζουν τιποτα
Περα απο ολα αυτα υπαρχει και το ενδεχομενο, να ειδε η κοπελα, καποια πραγματα στον συντροφο που να μην ηταν σωστα, η και το αντιστροφο, ο συντροφος στην κοπελα και να χωρισαν και ετσι για λογους επιβιωσης διαβιωσης κτλ να το δινουν ...
ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ....
Ξερετε αν το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα? Εγω νομιζα οτι τα γεννανε, τα παρατανε, κι ετσι τελικα καταληγουν υιοθετημενα Πανω κατω τα ιδια λεμε εδω...
εσεις εμετοι κοιταξτε μη μεινετε ποτε εγκυοι...κι αφηστε τα κηρυγματα ...
Να το παω και παρακατω...
Υπαρχουν πολλα ζευγαρια που για 1002 λογους δεν μπορουν να τεκνοποιησουν....
Η δυστυχια αυτων των ζευγαριων ομως, ειναι ευτυχια για καποιες ψυχες που εγκαταλειφθηκαν απο αλλους ανευθυνους, αναξιους να λεγονται γονεις....
Αυτη η ευτυχια που θα δωσουν στα παιδια αυτα, θα γυρισει και σε αυτους με πολλους τροπους .....
εχεις δει το βιντεακι με την εκτρωση που κυκλοφορει στο νετ να δεις την απεγνωσμενη προσπαθεια του μωρου που τραβιεται για να μη το ρουφηξει και το συνθλιψει εκεινη η συσκευη?Ρε μαλακα, ιδια αισθηση εχει να σπας ενα αυγο με το να σφαζεις ενα κοτοπουλο???
Τι καθυστερια που εισαστε καποιοι/ες
εχεις δει το βιντεακι με την εκτρωση που κυκλοφορει στο νετ να δεις την απεγνωσμενη προσπαθεια του μωρου που τραβιεται για να μη το ρουφηξει και το συνθλιψει εκεινη η συσκευη?
εμεις καθυστερια η εσυ μιλας για κατι που δεν ξερεις ρε μαλεα?
θα ψαξω να το βρω,εχει χρονια που το ειδα και δεν θυμαμαι αν αναφεροταν ποσων εβδομαδων ειναι.Οχι, δεν το εχω δει
Να μου το δειξεις (αν και υποψιαζομαι οτι για να εχει τετοιες αντιδρασεις το εμβρυο πρεπει να εχει ξεπερασει τον επιτρεπομενο χρονο-οριο για την εκτρωση)
Δεν εχω λογια ....... :S :S :SΕγω θεωρω ενα παιδι προεκταση του εαυτου καποιου, ΚΑΘΑΡΑ
Το να παρεις ενα ξενο παιδι και να το μεγαλωσεις μου φαινεται σαν ασκηση πατρικης ικανοτητας και κοινωνικης υποστασης (δεν εισαι πια "ακληρος", "στειρος" κοκ)
Αλλα ενταξει, αμα ο κοσμος δεν εχει χομπυ, πρεπει να ασχοληθει και με ενα δυσμοιρο παιδακι, και να το κανει σαν τα μουτρα του
Προσωπικα προτιμαω τα καρτ
ρε παιδια εκεινος ο απλος ανθρωπος που εχει χαθει...?
μερικοι ανθρωποι πρεπει να δινουν τα μωρα που κανουν .θελουν δε θελουν.
το ενδεχομενο να γινουν σαν αυτους ειναι τρομαχτικο.
εχει κ αλλα ενδεχομενα.το να μεινει εγκυος καταλαθος τελειως.Eνταξει, δεκτο
Απλα δεν σκεφτηκα το ενδεχομενο να χωρισει κατα τη διαρκεια της κυησης, το οποιο ειναι λογικο βεβαια
Γι αυτο το σκεφτομουν ως διπολο- το ριχνω/ το κραταω και αμα δεν μπορω να το μεγαλωσω το δινω στην πορεια (οχι με το που γεννηθει)
εχει κ αλλα ενδεχομενα.το να μεινει εγκυος καταλαθος τελειως.
το να γινει παρενθετη μητερα...
κ.α
ετσι ειναι.απλα σου αναφερω λογους που κυοφορει μια γυναικα χωρις το ενδεχομενο να το κρατησει.Παρενθετη μητερα δεν γινεται για οικονομικους λογους?
Υποθετω πως θα παιρνει ενα σημαντικο ποσο
Και νομιζω επισης οτι ειναι προαποφασισμενο αυτο απο πριν συλλαβει
ετσι ειναι.απλα σου αναφερω λογους που κυοφορει μια γυναικα χωρις το ενδεχομενο να το κρατησει.
mpainei to ωαριο και το σπερμα του ζευγαριου στην μητρα της.απλα τα φιλοξενει.Παρενθετη ειναι αμα γονιμοποιειται απο τον αντρα της γυναικας που δεν μπορει να τεκνοποιησει?
αυτο να το θυμασαι, αν ποτε γεννησειςμερικοι ανθρωποι πρεπει να δινουν τα μωρα που κανουν .θελουν δε θελουν.
το ενδεχομενο να γινουν σαν αυτους ειναι τρομαχτικο.