gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
φλωροψευτομαγγες με στολη που νομιζουν οτι ειναι καποιοι.ημαρτον
α να γεια σου
χωρις στολη,καρπαζοεισπρακτορες!!!!!
φλωροψευτομαγγες με στολη που νομιζουν οτι ειναι καποιοι.ημαρτον
οχι βεβαια το ιδιο μαλακας θα ημουν αλλα σιχαινομαι τη φαραε καλά τώρα μη μου πεις πως εάν τη φόραγες εσύ θα έκανες τη διαφορά. το έχει η ράτσα μας, δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι
μεσω της υπερβολης ειπε μαϊμουδι ;)
Χαχαχχαχαχαχ πόσα λίγα ξέρετε για τους μπάτσους.........![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ ξερεις παραπανωΧαχαχχαχαχαχ πόσα λίγα ξέρετε για τους μπάτσους.........![]()
![]()
![]()
![]()
το θέμα είναι πως εννοώ ότι ίσως ξεπουλιέται κάποιος από αυτούς
Καλο γαμησι πρωτιστως και ασφαλεια δευτερευοντως
Ολα τα αλλα μετα...
μαθε μας ωραια πραματα Δασκαλε!!!!!
ΞΕΡΝΑΩ στη μούρη σου! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Σταμάτα να ποστάρεις!
Συγνωμη επρεπε να πω """Εκτος Velvy""" που γουσταρει λετσους, απλυτους και πρεζακια!![]()
τι λες ρε φιλε τους υπαλληλους μου θα γλυφω.εγω τους πληρωνω και τωρα που εφω θα εκλειψω να δω πως θα πληρωνονται τα 640.00 ευρω του μισθου που θα δικαιουνταιΤα'χεις καλά με τους μπάτσους;;; Είσαι εντάξει.
Δε τα'χεις καλά με τους μπάτσους;;; Σε
Απλό
Συγνωμη επρεπε να πω """Εκτος Velvy""" που γουσταρει λετσους, απλυτους και πρεζακια!![]()
Μην το λες αυτό. Και τα παραμύθια μια χαρά είναι μερικές φορές...
Το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου θα ήταν να μου πει κάποια (συγκεκριμένη ;)) πως μ' αγαπάει και πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εμένα!!!
[size=16pt]Θα πουλούσα και την ψυχή μου την ίδια για ν' ακούω αυτό το παραμύθι ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...[/size]
βελβ αν γουσταρεις απλυτους να μην ξανακανω μπανιο.με προτιμας και με λασπεςΚαλά το πας..![]()
πλακα κανεις τωρα?Αυτο ειναι το πιο ευκολο σε εμενα ολες το λεγανε γιαυτο και με ολες χωριζα αλλα τους εριχνα καλοοποτε ξερν τι κανανε
![]()
![]()
Α γιαυτο φοραει μασκα στο αβαταρ ?
αχαχαχαχα επιτελους λυθηκε το μυστηριο![]()
Καλά το πας..![]()
Γτ λες ψεμματα![]()
![]()
?
![]()