Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Να κανω και εγω ενα τοπικ για τα παραμυθια που εχετε η σας εχουν πει η γκομενα σας η ο δικος σας

Εγω προσωπικα δεν λεω παραμυθια.
Η αληθεια ειναι πιο αληθινη!  :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δε με νοιάζει! Θα προτιμούσα να αφιερωθώ σε καμιά μονή παρά να με αγγίξει μπάτσος ή καραβανάς. Δεν έχω πλέον πολλές αξίες και ιδανικά (:dancing:) αλλά αυτό είναι κατάντια!!

*Μέσω της υπερβολής εκφράζω σαφέστατα τις προτιμήσεις μου. Ευχαριστώ. :sunglasses: *

:new_shocked: :new_shocked:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
περιμενα πιο πολες θετικες απαντησεις αλλα δεν πειραζει σας εχω γραμενους :dancing:αυτο που ψαχνουμαι ολοι η σχεδον ολοι δεν ειναι εδω, ειναι εξω,σηκωθειτε απο ντιβανια καναπεδες αιωρες κλπ και πηγαινεται εξω βρειτε κοσμο, μιληστε, συναναστραφειται γαμηθειται με οποιους, οποιες θελεται και γουσταρεται. το επαγγελμα θα το βρουμε αλλη φορα...η νυχτα ειναι υπεροχη και το καλυτερο που μπορει να σας συμβει ειναι εξω και παω να πιο μια μπυρα....αντε γεια

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
περιμενα πιο πολες θετικες απαντησεις αλλα δεν πειραζει σας εχω γραμενους :dancing:αυτο που ψαχνουμαι ολοι η σχεδον ολοι δεν ειναι εδω, ειναι εξω,σηκωθειτε απο ντιβανια καναπεδες αιωρες κλπ και πηγαινεται εξω βρειτε κοσμο, μιληστε, συναναστραφειται γαμηθειται με οποιους, οποιες θελεται και γουσταρεται. το επαγγελμα θα το βρουμε αλλη φορα...η νυχτα ειναι υπεροχη και το καλυτερο που μπορει να σας συμβει ειναι εξω και παω να πιο μια μπυρα....αντε γεια
καλό βόλι. εγώ ξυπνάω 5 πάω για ύπνο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ωραιοοοοςςςςς!!!!!!!!!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μπορεί και να γουστάρει γιατί έχω ακούσει πως οι των σωμάτων ασφαλείας βγάζουν μια βαρβατήλα που δεν είναι πάντα δική τους.....  :s&m_3: :s&m_3:
φλωροψευτομαγγες με στολη που νομιζουν οτι ειναι καποιοι.ημαρτον

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η αληθεια ειναι πιο αληθινη!  :rockon:

ωραια και εαν θες να ριξεις μια η να κανεις καμμια αρπαχτη τι λες? θα παω να κανω αρπαχτη ?ελα να σε γαμισω

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φλωροψευτομαγγες με στολη που νομιζουν οτι ειναι καποιοι.ημαρτον
ε καλά τώρα μη μου πεις πως εάν τη φόραγες εσύ θα έκανες τη διαφορά. το έχει η ράτσα μας, δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μπορεί και να γουστάρει γιατί έχω ακούσει πως οι των σωμάτων ασφαλείας βγάζουν μια βαρβατήλα που δεν είναι πάντα δική τους.....  :s&m_3: :s&m_3:

Δεν ξεπουλιέμαι για λίγο σεξ ρε. Πφ.

Επισκέπτης

Λόγω δουλειάς,βγάζουν βαρβατίλοι αυτοί

Οι άλλοι που βγάζουν βαρβατίλα,οχι λόγω δουλειάς όμως,είναι κάτι ζωντόβολα,λεχρίτες.....άνθωποι δεν είναι πιστεύω :sunglasses:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Η αληθεια ειναι πιο αληθινη!  :rockon:

Μην το λες αυτό. Και τα παραμύθια μια χαρά είναι μερικές φορές...

Το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου θα ήταν να μου πει κάποια (συγκεκριμένη  ;)) πως μ' αγαπάει και πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εμένα!!!
[size=16pt]Θα πουλούσα και την ψυχή μου την ίδια για ν' ακούω αυτό το παραμύθι ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom