Καλο γαμησι πρωτιστως και ασφαλεια δευτερευοντως
Ολα τα αλλα μετα...
και εαν δεν τις γαμασ καλα νομιζεις οτι θα φυγουν?
Καλο γαμησι πρωτιστως και ασφαλεια δευτερευοντως
Ολα τα αλλα μετα...
πούτσα ξύλο και σούβλα που λένε και τα παλικάριακαι ξυλο
καλα κανω και παιρνω μονος; μου τον καφε μουναιφτύνω πριν του τον πάω και νομίζει ότι έχει πλούσιο αφρό
![]()
και κεφαλομαντηλο με κομπο μπρος-πισω,απο κεινα τα παλια τα καρω που ειχανε οι παππουδες
στο σακακι
αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ
λοιπον λοιπον.....να προτηνω κατι?
να τον ακους τυφλα... ειναι μεγαλος δασκαλος.
δε μου λες κυρια Βέλβυ μου....ξέρεις πόσες ψάχνουν δημ. υπαλλήλους για να παντρευτούν?προσωπικά ξέρω 3......φαντάσου αυτος ο δημόσιος υπάλληλος να φορά και στολή δηλαδή.ΞΕΡΝΑΩ στη μούρη σου! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Σταμάτα να ποστάρεις!
και τα 2 τοτε ναι συμφωνω και εγω αλλα εαν εχει και μονο ασφαλεια καθονται αυτο 100% σιγουροεαν δεν εχουν αυτα τα δυο,ναι θα φυγουν
μισο να κρατησω σημειωσεις!
και τα 2 τοτε ναι συμφωνω και εγω αλλα εαν εχει και μονο ασφαλεια καθονται αυτο 100% σιγουρο
δε μου λες κυρια Βέλβυ μου....ξέρεις πόσες ψάχνουν δημ. υπαλλήλους για να παντρευτούν?προσωπικά ξέρω 3......φαντάσου αυτος ο δημόσιος υπάλληλος να φορά και στολή δηλαδή.
εάν απλά στον αγγίξει;Δε με νοιάζει! Θα προτιμούσα να αφιερωθώ σε καμιά μονή παρά να με αγγίξει μπάτσος ή καραβανάς. Δεν έχω πλέον πολλές αξίες και ιδανικά () αλλά αυτό είναι κατάντια!!
*Μέσω της υπερβολής εκφράζω σαφέστατα τις προτιμήσεις μου. Ευχαριστώ.*
να αγιασει το στομα σου.εσυ οσες και να κρατησεις σημειωσεις,δεν προκειται να τα καταφερεις
εισαι εν δυναμει τεμπελης,μπροςπισω στις αποφασεις σου και πουτανιαρης
γαματα δηλαδη
να αγιασει το στομα σου.
Δε με νοιάζει! Θα προτιμούσα να αφιερωθώ σε καμιά μονή παρά να με αγγίξει μπάτσος ή καραβανάς. Δεν έχω πλέον πολλές αξίες και ιδανικά () αλλά αυτό είναι κατάντια!!
*Μέσω της υπερβολής εκφράζω σαφέστατα τις προτιμήσεις μου. Ευχαριστώ.*