memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αρα μιλουσε με στοιχεια!ναι δεν ειχε δει την ημερομηνια εγγραφης μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρα μιλουσε με στοιχεια!ναι δεν ειχε δει την ημερομηνια εγγραφης μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειπα εγω φασιστακι, και φυσικα εισαι..εγω ειμαι πιο αισθηματιας απο σενα φασιστακι....εχω μεγαλη καρδια....
μπορω να αγαπαω πολλες γυναικες ταυτοχρονα!![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως 6 μήνες ΠΑΣΟΚ ακόμα κ θα γίνουν πολλά τα φασιστάκια.....δεν ειπα εγω φασιστακι, και φυσικα εισαι..
αλλα εισαι και φασιστακι ταυτοχρονα και αυτο σε κανει οτι πρεπει για![]()
επισης....ειχα παει λιγο στο μπαρακι της γειτονιας.....Καλό σας ξημέρωμα τότε....![]()
επισης....ειχα παει λιγο στο μπαρακι της γειτονιας.....![]()
Μην φας!!!!!επιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
δίχως βάρους, πιστολέρους, γλίτσες, κιθάρες, σταμάτηδες, ζώηδες, λύκους, ιωναθαναίους, δεσέντηδες, λούστηδες, παπακλώνους, ίνες, κατερίνες, σοκοφρετίνες, βίλμες
αυτό είναι σωστό![]()
επιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
δίχως βάρους, πιστολέρους, γλίτσες, κιθάρες, σταμάτηδες, ζώηδες, λύκους, ιωναθαναίους, δεσέντηδες, λούστηδες, παπακλώνους, ίνες, κατερίνες, σοκοφρετίνες, βίλμες
αυτό είναι σωστό![]()
επιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
αυτό είναι σωστό![]()
1)βάρους
2)πιστολέρους
3)γλίτσες
4)κιθάρες,
5)σταμάτηδες
6)ζώηδες
7)λύκους
8)ιωναθαναίους
9)δεσέντηδες
10)λούστηδες
11)παπακλώνους
11 ακριβώς είναι τα αγόρια που ανέφερες,.....κάνουμε για ποδοσφαιρική ομάδα....εσύ κόσνικ ανέλαβε ως προπονητής![]()
γαλα στον καφεεπιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
αυτό είναι σωστό![]()
:oεπιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία να αμολησω μια κλανια χωρις να με παρουν χαμπαρι