Επισκέπτης
Εκτός από τον Νώντα δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά εμάς τους κλώνους!!!!!φυγε κλωνε....![]()
Εκτός από τον Νώντα δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά εμάς τους κλώνους!!!!!φυγε κλωνε....![]()
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΣΙΖΩΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?
Τα έπιασες τα λεφτά σου....επενδύεις στο μέλλον σου!!!![]()
![]()
![]()
Γιατί ρε,αφού είσαι τακτικός πελάτης κ είναι γνωστό....
ειμ αλλουΠαντως Κελλακυ να ξερεις....
αν ερθει καμια μερα στο μαγαζι κανενας με βερες και σε ζητησει σε γαμο θα ειναι ο σταματης....![]()
![]()
![]()
τα ειδαμε και τα αγαπουλινικα σου και αλλου φασιστακιειμ αλλου![]()
Γιατί ρε,από πίσω σου όλες ίδιες είναι////ειμ αλλου![]()
με κοροιδευεις φασιστακι επειδη ειμαι αισθηματιας αντρας...τα ειδαμε και τα αγαπουλινικα σου και αλλου φασιστακι
![]()
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟεχεις εμας της πλατες εδω![]()
οποιος σε πειράξει εδω μεσα μου το λες...![]()
γιαυτο δε θα γινεις ποτε καλος κλωνοκυνηγος φασιστακι!!!με κοροιδευεις φασιστακι επειδη ειμαι αισθηματιας αντρας...
Ρε αρωστακι εσυ δεν εισαι αγαπουλης του νωντα δλδ?γιαυτο δε θα γινεις ποτε καλος κλωνοκυνηγος φασιστακι!!!
πρεπει να τρεχει μεσα στις φλεβες σου παγωμενο αιμα και η ματια σου να ειναι κοφτερη και διαπεραστικη! Σα το Νωντα![]()
![]()
![]()
με κοροιδευεις φασιστακι επειδη ειμαι αισθηματιας αντρας...
εδω που τα λεμε και εμενα κλωνο ειχε παει να με βγαλειΡε αρωστακι εσυ δεν εισαι αγαπουλης του νωντα δλδ?
Αχρηστος ειναι, ουτε εναν κλωνο δεν μπορεσε να σταυρωσει καλα..
![]()
![]()
![]()
Ναι!!!!Καλό είναι να δείχνεις και σκληρός παράλληλα...και όχι ψευτοσκληρός αν με πιάνεις![]()
![]()
![]()
![]()
Αντονοτομάζι κι ετς..γιαυτο δε θα γινεις ποτε καλος κλωνοκυνηγος φασιστακι!!!
πρεπει να τρεχει μεσα στις φλεβες σου παγωμενο αιμα και η ματια σου να ειναι κοφτερη και διαπεραστικη! Σα το Νωντα![]()
![]()
![]()
ναι , τα κανουμε λιγο σουπα αλλα θελει λιγο θεατρο ομωςΚαλό είναι να δείχνεις και σκληρός παράλληλα...και όχι ψευτοσκληρός αν με πιάνεις![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι πιο αισθηματιας απο σενα φασιστακι....εχω μεγαλη καρδια....Ρε αρωστακι εσυ δεν εισαι αγαπουλης του νωντα δλδ?
Αχρηστος ειναι, ουτε εναν κλωνο δεν μπορεσε να σταυρωσει καλα..
![]()
![]()
![]()
αρα καποια στοιχεια δα ειχε μυριστει..... δε του ξεφευγουν του Νωντα αυτα...εδω που τα λεμε και εμενα κλωνο ειχε παει να με βγαλει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι δεν ειχε δει την ημερομηνια εγγραφης μουαρα καποια στοιχεια δα ειχε μυριστει..... δε του ξεφευγουν του Νωντα αυτα...![]()
Εκτός από ελληνίδες φαντάζομαι.....εγω ειμαι πιο αισθηματιας απο σενα φασιστακι....εχω μεγαλη καρδια....
μπορω να αγαπαω πολλες γυναικες ταυτοχρονα!![]()
![]()
![]()
![]()