memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
θα θελε ο μπιγκ μπραδερ να εχει τους κλωνους του γλ..... ;)Έλεος ρε...ο μπιγκ μπράδερ είναι ο γκλ,και έχει τόσους υπολογιστές;![]()
θα θελε ο μπιγκ μπραδερ να εχει τους κλωνους του γλ..... ;)Έλεος ρε...ο μπιγκ μπράδερ είναι ο γκλ,και έχει τόσους υπολογιστές;![]()
οχι δεν τσ λες καλα την σιλβα να την αφησεις απεξω τη θελω εγωΚαι όπως είπαμε....μουσική θα παίξουν ο γκλ,μετά εγώ,μετά ο λάλακ,μετά ο άλεξμαν και τέλος η σίλβα.....καλά τα λέω μπιγκ μπράδερ;![]()
ο Νωντας κανει διακοπες στη μυκονο...γιαυτο εχουνε ξεφυγει τα πραγματα φασιστακιπρεπει κατι να γινει σε αυτο το σαιτ.
η κλωνοεπιδρομη παει γαμιοντας το φορουμ..
το ακους φασιστακι μεμο? Ο νωντας ειναι αχρηστος....![]()
εχω αλλες δουλειες ... ο νωντας μονο με αυτο ασχολειτωο Νωντας κανει διακοπες στη μυκονο...γιαυτο εχουνε ξεφυγει τα πραγματα φασιστακι
γιαυτο σου λεω οτι δε μπορεις να συγκριθεις εσυ με τον μεγα Νωντα![]()
τιποτα δε κανεις φασιστακι![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΑΘΩΟκαλησπεραααα....!!!!!
τι κανετε παιδια τι νεα?
ολα καλα?
ειδα νεο αιμα στην παρεα
καλησπερα κελλυ και καλως ορισες
Μικρό και αθώο κορίτσι κλείσε το Caps Lock να χαρείς,μας τα έβγαλες τα μάτια....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΑΘΩΟ
οχι δεν τσ λες καλα την σιλβα να την αφησεις απεξω τη θελω εγω![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΑΘΩΟ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΑΘΩΟ
τι αλλες δουλειες εχεις φασιστακι?εχω αλλες δουλειες ... ο νωντας μονο με αυτο ασχολειτω![]()
ναι μου κολανε και ενσημα... κλαψε ανασφαλιστο φασιστακιτι αλλες δουλειες εχεις φασιστακι?
κανελωνεις ρυζογαλα?![]()
ρε καλα τα λεω παλιοτομαρα εγω....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΑΘΩΟ
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΣΙΖΩΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?Μέχρι να κάτσει στα decks θα την έχεις
Don't worry βρε....είναι λίγο ζηλιάρηδες,αλλά καλά παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
ενσημα μπορει να εχεις,ναι μου κολανε και ενσημα... κλαψε ανασφαλιστο φασιστακι![]()
![]()
ειμαι και εγω εδωΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΣΙΖΩΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?
Τα έπιασες τα λεφτά σου....επενδύεις στο μέλλον σου!!!ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΣΙΖΩΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?
Μάλλον δεν κάνει προγράμματα με στραπ ον γι'αυτό σε αγνοεί!!!!ειμαι και εγω εδω![]()
καλα ρε δεν προλαβε να μου κανει ενα κοπλιμεντο και πεσατε ολοι πανω στην κοπελα μοναχοφαηδες?ειμαι και εγω εδω![]()
φυγε κλωνε....Μάλλον δεν κάνει προγράμματα με στραπ ον γι'αυτό σε αγνοεί!!!!![]()