marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αυτος ειναι..............................εχω ενα προαισθημα......................εισαι ο ερευνητης? ξερνα τα ολα ρωσοφιλο καθαρμα.
αυτος ειναι..............................εχω ενα προαισθημα......................εισαι ο ερευνητης? ξερνα τα ολα ρωσοφιλο καθαρμα.
καλα εναν φιλο ειχε ο ανθρωπος στο προφιλ του, εσενα, και ουτε μια δηλωση συμπαραστασης για τον αγωνιστη;τιποτα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελλεηνιδες.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειστε φιλες με τη Βελβυ?αυτος ειναι..............................εχω ενα προαισθημα......................
αυτος ειναι..............................εχω ενα προαισθημα......................
και εγω εχω μονο εσενακαλα εναν φιλο ειχε ο ανθρωπος στο προφιλ του, εσενα, και ουτε μια δηλωση συμπαραστασης για τον αγωνιστη;τιποτα;![]()
αυτος ειναι..............................εχω ενα προαισθημα......................
Θελεις και μενα?και εγω εχω μονο εσενα
τον θεσσαλο
και τον γλ2
τι σημαινει αυτο![]()
σου εχω εμπιστοσυνη γιατρε tou sait![]()
θα σου δωσει ο νωντας το παστελι το μεγαλο εσενακαι εγω εχω μονο εσενα
τον θεσσαλο
και τον γλ2
τι σημαινει αυτο![]()
μιλα κ συ βαρε. το σαιτ εχει βυθιστει μεσα σε μια υποπτη ομιχλη. ειναι ανατριχιαστικο.
παω για υπνο τωραμιλα κ συ βαρε. το σαιτ εχει βυθιστει μεσα σε μια υποπτη ομιχλη. ειναι ανατριχιαστικο.
αμα σου πω τωρα οτι δεν εχω δει ποτε το προφιλ του....καλα εναν φιλο ειχε ο ανθρωπος στο προφιλ του, εσενα, και ουτε μια δηλωση συμπαραστασης για τον αγωνιστη;τιποτα;![]()
και γω........καλα ξεμπερδεματα...... ;)παω για υπνο τωρα
εχω πονοκεφαλο![]()
ναι ετσι θα ναι.....αμα σου πω τωρα οτι δεν εχω δει ποτε το προφιλ του....
τες πα, θα πει κανεις γιατι τον μπαναρανε να δουμε αν αξιζει δηλωση συμπαραστασης?
Υ.Γ. παντως τελευταια, πριν απο την εξαφανιση του με την Μαριαννα κοντραριζοτανε..... πιο πιθανο να επεσε κανα ρουφ ρουφ μου φαινεται...
ειμαι σιγουρος οτι ο νωντας που μας βλεπει απο ψηλα θα συμφωνησει![]()
![]()
παω για υπνο τωρα
εχω πονοκεφαλο![]()
σε ματιασαν ομορφια μου?![]()
Η Μαριαννα ευθεως ειπε οτι πατησε το κουμπι.αμα σου πω τωρα οτι δεν εχω δει ποτε το προφιλ του....
τες πα, θα πει κανεις γιατι τον μπαναρανε να δουμε αν αξιζει δηλωση συμπαραστασης?
Υ.Γ. παντως τελευταια, πριν απο την εξαφανιση του με την Μαριαννα κοντραριζοτανε..... πιο πιθανο να επεσε κανα ρουφ ρουφ μου φαινεται...
ειμαι σιγουρος οτι ο νωντας που μας βλεπει απο ψηλα θα συμφωνησει![]()
![]()
κατευθειαν....................δεν ηταν μονο ενα ποστ........................Η Μαριαννα ευθεως ειπε οτι πατησε το κουμπι.
Αλλά κατι μου λεει οτι πρεπει να ηταν αλλος ο λογος.
Κατευθειαν μπαν? ουτε warned, ουτε muted, τιποτα?
Η Μαριαννα ευθεως ειπε οτι πατησε το κουμπι.
Αλλά κατι μου λεει οτι πρεπει να ηταν αλλος ο λογος.
Κατευθειαν μπαν? ουτε warned, ουτε muted, τιποτα?