marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ψηφισες μωρη εσυ εισαι το τελευταιο ναι.......................................τι εχουμε εδω? μιληστε.![]()
ψηφισες μωρη εσυ εισαι το τελευταιο ναι.......................................τι εχουμε εδω? μιληστε.![]()
αυτος ειναι ναι............................................λενε πως εισαι εσυ μα δεν το πιστευω......................................
Μαριαννα, δες το απο τη θετικη του πλευρα...ψηφισες μωρη εσυ εισαι το τελευταιο ναι.......................................
πονανε ωρε τα παλικαρια;εχεις φαει πολυ σκατο στη ζωη σου καημενε,ε?
αυτο συνεβαινε...................και πολυ πριν την υπαρξη σου εδω.............αξιοτιμε κυριε αλεξη................................................τα σεβη μου..............................Μαριαννα, δες το απο τη θετικη του πλευρα...
Εχεις καταφερει να κανεις ενα ολοκληρο φορουμ να ασχολειται μαζι σου, οποτε μπαινεις.
καρφωνεσαι.................λενε πως εισαι εσυ μα δεν το πιστευω......................................
Και παλια, τοσο πολυ???αυτο συνεβαινε...................και πολυ πριν την υπαρξη σου εδω.............αξιοτιμε κυριε αλεξη................................................τα σεβη μου..............................
μεμοσαν μιλα.
τι θες Ελλεηνιδα?μεμοσαν μιλα.
Χαρυβδη....μ'εχεις για τοσο λαιτ?
![]()
τι θες Ελλεηνιδα?
αυτο συνεβαινε...................και πολυ πριν την υπαρξη σου εδω.............αξιοτιμε κυριε αλεξη................................................τα σεβη μου..............................
ετσι λενε βελουδινη...............................αλλα δεν ειναι σιγουρο......................εισαι ο ερευνητης? ξερνα τα ολα ρωσοφιλο καθαρμα.
οχι.amjik? :o
μα γιατι δεν λές κατι στα παιδια;ντρεπεσαι;καρφωνεσαι.................![]()
εισαι ο ερευνητης? ξερνα τα ολα ρωσοφιλο καθαρμα.
ετσι λενε βελουδινη...............................αλλα δεν ειναι σιγουρο......................
ασε ρε τα ψοφια, δε σου πετυχε το κλωνοπειραμα και εσβηδες τα ιχνη σου.......δρ.Κλωνεσταϊν!μα γιατι δεν λές κατι στα παιδια;ντρεπεσαι;![]()