alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ψηφισα ηδη.μπες λιγο στην ψηφοφορια.....................στο αλλο θεμα...........
Ψηφισα ηδη.μπες λιγο στην ψηφοφορια.....................στο αλλο θεμα...........
μην κανεις παραθεση τον ερευνητη.......................βρες κατι καλυτερο..................Μωρη σαρανταρα (προ δεκαετιας ) πουρογρια αγαμητη ,Μαριαννα2004 ,που εχεις να δεις πουτσο ζωγραφιστο απο το 2004 ,τι μπαινεις στο θρεντ ?
Δεν πας να καθαρισεις τις μασελες σου γιαγιουλα ?
Χοντρελω γρια ,πηγαινε στα μποντυλάϊν ,και μην ενοχλεις τους συναγωνιστες ,τερας του Λοχ νες !
τι;;;;;;;;;;;;........................................................Ψηφισα ηδη.
ποιος εφαγε τον ερευνητη Νωντακο? εχει σχεση ο γλ με το εγκλημα? :-πλακα εχει
γεια σου μεμο![]()
Οχι.τι;;;;;;;;;;;;........................................................
πως το παθες........................................................
Δεν υπηρχε περιπτωση να ψηφισω κατι αλλο, Μαριαννα.πως το παθες........................................................
μαλιστα κε αλεξη....................................Δεν υπηρχε περιπτωση να ψηφισω κατι αλλο, Μαριαννα.
σκεψου θετικαη ευωδιαστή σκατίλα που περιβάλλει το ηράκλειο μετά από μια ανοιξιάτικη ψιχάλα δεν περιγράφεται με λόγια
χειροτερη απο της θεσσαλονικης πριν εικοσι χρονια κατω στην νεα παραλια τυπε;η ευωδιαστή σκατίλα που περιβάλλει το ηράκλειο μετά από μια ανοιξιάτικη ψιχάλα δεν περιγράφεται με λόγια
δεν την έχω αισθανθεί, μήπως έχει καμία σχέση με την σκατίλα του λιμανιού του πειραιά, γιατί νομίζω πως είμαι στο λιμάνι και αγναντεύω τις κουράδες να επιπλέουν.χειροτερη απο της θεσσαλονικης πριν εικοσι χρονια κατω στην νεα παραλια τυπε;
λενε πως εισαι εσυ μα δεν το πιστευω......................................ποιος εφαγε τον ερευνητη Νωντακο? εχει σχεση ο γλ με το εγκλημα? :-
που την ειδες την σκατιλα στο πειραια ρεδεν την έχω αισθανθεί, μήπως έχει καμία σχέση με την σκατίλα του λιμανιού του πειραιά, γιατί νομίζω πως είμαι στο λιμάνι και αγναντεύω τις κουράδες να επιπλέουν.
Να σου φερω τιποτα?αχ πειναω γαμωτο..................................