gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αγιε τι κανεις μαν;τα παιδια καλα;Έχουν δικαίωμα να εικάζουν-φαντασιώνονται ότι θέλουν. Εγώ την γνωρίζω και σας βεβαιώνω ότι είναι γένους θηλυκού .
αγιε τι κανεις μαν;τα παιδια καλα;Έχουν δικαίωμα να εικάζουν-φαντασιώνονται ότι θέλουν. Εγώ την γνωρίζω και σας βεβαιώνω ότι είναι γένους θηλυκού .
τι αγχωνεσαι ρε μαριαννα;και γω για τις αναγκες του σαιτ βοσκαω προβατα στην πλαγια....κλαρκ κεντ......![]()
Σε τι επιπεδο?Έχουν δικαίωμα να εικάζουν-φαντασιώνονται ότι θέλουν. Εγώ την γνωρίζω και σας βεβαιώνω ότι είναι γένους θηλυκού .
Σε τι επιπεδο?
ναι αλλα ειναι αποδεδειγμενα στρειτ......δεν τον ειδα σε κανενα κομικ να ορεγεται τον σπαιντερμαν να του την φερμαρει......σαν τον αλλον τον νυχτεριδα τον κραγμενο.....πολύ μαλάκας ο κλαρκ![]()
Α.Προσωπικό.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε πιστευω ρε φιλε...
Μου εφυγε ο καφες απο τη μυτη...Δεν παιζεσαι.
ΜΟΡΦΗ!!!!!!!
ενταξει εαν καποιος ποσταρε μια ερωτηση με απωτερο σκοπο να με προσβαλλει...............τοτε δεν φταιω εγω..............και δεν ειμαι διατεθειμενη να σταματησω να γραφω...........οτι και αν λενε καποιοι......................
Φτιαχνω,απο σενα δεν θα παρω λεφτα,θα μου φερεις μια προβατινα απο τη στανηφτιαχνεις και μασελες;
παρθενα την θες;Φτιαχνω,απο σενα δεν θα παρω λεφτα,θα μου φερεις μια προβατινα απο τη στανη![]()
Ε ναιπαρθενα την θες;
@gl
αν βαλεις το info <url>
πχ info σου βγαζει περιγραφη της ιστοσελιδας.... μεχρι και την IP εβγαλε (του σαιτ)![]()
![]()
![]()
Ο σκοπος αγιαζει τα μεσανόμισα ότι θα την έτρωγες![]()
Β.
προτιμω το ισπανικο......Β.
Γ.
Δ.
Ε.
Ζ.
Η.
Θ.
Ι.
Κ.
Λ.
Μ.
Ν.
Ξ.
Ο.
Π.
Ρ.
Σ.
Τ.
Υ.
Φ.
Χ.
Ψ.
Ω.
Να πούμε και το Λατινικό;
σε τι αναφερεστε....................αγαπητε μου αγιε στο αλφαβητο....................Β.
Γ.
Δ.
Ε.
Ζ.
Η.
Θ.
Ι.
Κ.
Λ.
Μ.
Ν.
Ξ.