Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παιχτη τη τσιμπησες με το λινκ την αλμπανισα το ειδα και γω. εξυπνο  ;)

Τα πιο πολλα λημματα(ως προς την πληροφορικη) που αντιστοιχουν στην πρωτη σελιδα της μηχανης αναζητησης του γκουκλ τα εχω διαβασει χρονια τωρα(ειναι τα πρωτα που κοιταζεις οταν δεν γνωριζεις καθολου κατι απλα μετα γινεσαι πιο απαιτητικος και ψαχνεσαι πιο βαθεια).... Επομενως ξερω πως δουλευει και με βοηθαει :P :P :P

Αν η τυπισσα ηταν παντελως ασχετη και εψαχνε μια γρηγορη απαντηση το πιθανοτερο θα ηταν να συμβουλευτει την πρωτη πρωτη σελιδα  :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαριαννα-i giatros tou sait

:2funny: :2funny:

ποιος ειναι ο ασθενης ο sait ρε να ρωτησουμε αν ειναι καλη γιατρινα να μη τσακωνεστε
ο σαιτ αποοσο ξερω ειναι ενας ασθενης με αιμοροιδες πολυ προχωρημενου βαθμου και θεραπευτηκε με την μεθοδο του στραπον....... ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Η Μαριάν2004 είναι σίγουρα γυναίκα.  :grin:
ο ερευνητης ελεγε οτι εκδιδομαι στη συγγρου και ενα αλλο βραδυ ελεγε οτι ειμαι 55 χρονων................και λυκανθρωπος..............................

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τα πιο πολλα λημματα(ως προς την πληροφορικη) που αντιστοιχουν στην πρωτη σελιδα της μηχανης αναζητησης του γκουκλ τα εχω διαβασει χρονια τωρα(ειναι τα πρωτα που κοιταζεις οταν δεν γνωριζεις καθολου κατι απλα μετα γινεσαι πιο απαιτητικος και ψαχνεσαι πιο βαθεια).... Επομενως ξερω πως δουλευει και με βοηθαει :P :P :P

Αν η τυπισσα ηταν παντελως ασχετη και εψαχνε μια γρηγορη απαντηση το πιθανοτερο θα ηταν να συμβουλευτει την πρωτη πρωτη σελιδα  :grin: :grin: :grin:
για γκουγκλαρε και λευκοτριενια να δω τι θα βρεις..... :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο ερευνητης ελεγε οτι εκδιδομαι στη συγγρου και ενα αλλο βραδυ ελεγε οτι ειμαι 55 χρονων................και λυκανθρωπος..............................

ελα μας κουρασες. αγαμησου απαλα.

α, μαθε και αγγλικα. ζωον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ΟΚ εγώ πιστεύω ότι είναι....αλλά έχει ο καθένας δικαίωμα να μη το πιστεύει,αρκεί να μη το λέει.....έτσι δεν είναι;;;

Έχουν δικαίωμα να εικάζουν-φαντασιώνονται ότι θέλουν. Εγώ την γνωρίζω και σας βεβαιώνω ότι είναι γένους θηλυκού .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι αγχωνεσαι ρε μαριαννα;και γω για τις αναγκες του σαιτ βοσκαω προβατα στην πλαγια....κλαιν μαιν...... :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
για γκουγκλαρε και λευκοτριενια να δω τι θα βρεις..... :sunglasses:

βασικα ειχα βρει ενα τουτοριαλ το οποιο ειχε καποιες εντολες της μηχανης αναζητησης του γκουκλ για να κανεις μαγικα με την αναζητηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα δεν το κρατησα........

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει εαν καποιος ποσταρε μια ερωτηση με απωτερο σκοπο να με προσβαλλει...............τοτε δεν φταιω εγω..............και δεν ειμαι διατεθειμενη να σταματησω να γραφω...........οτι και αν λενε καποιοι......................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom