pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ρουφ ρε :oπαιδια εγω ολη μερα το κουμπι παταω παντως να ξερετε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρουφ ρε :oπαιδια εγω ολη μερα το κουμπι παταω παντως να ξερετε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλε μου φιλε, πιστεψε με ειμαι πολυ αυστηρος και με τον εαυτο μου και με τους αλλους, αλλά τωρα που κοντευω τα 40 αρχιζω να πιστευω οτι αποτελει μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα του χαρακτηρα μου.αλεξ71 αμα αγαπας το αντικειμενο σου και σε ενδιαφερει η γνωση μαθαινεις...
αμα σε ενδιαφερει μονο να παρεις ενα χαρτι νομιζοντας πως ο πανεπιστημιακος θα σου μαθει τα πραγματα και να εισαι φυγοπονος βγαινοντας στην αγορα εργασιας για να παρεις και καλα φραγκα μαλλον ζεις σε αλλη εποχη.
μαριαννα-i giatros tou sait
![]()
ποιος ειναι ο ασθενης ο sait ρε να ρωτησουμε αν ειναι καλη γιατρινα να μη τσακωνεστε
δεν πληρωνε το νοικι.....μπάνιο ο ερευνητής;
για ποιο λόγο;
![]()
![]()
![]()
![]()
εκανε αβραμη.............εκανε οχι κανει.........εκτος εαν δοκιμασει με τους αλλους 2 λογαριασμους του................Θα το κόψω μόνο αν φάει μπαν και ο ΜΑΛΑΚΑΣ....καλή η πλάκα,αλλά βρωμάει το φόρουμ με την παρουσία του.
Και έπειτα,σου λέω και στο υπογράφω,ότι ο ερευνητής κάνει χιούμορ........απλά είναι για λίγους.....
αβραμη.................ο φιλος σου ο συνταξιουχος εγινε μπαν καιοχι ο μαστερ 21,αυτο τα λεει ολα....................................
Ολοι χωρανε,αρκει να μην ξεφευγουν,με αυτο σκεπτικο μπορει και αυτος να σε θεωρει το ιδιο,απλα πρεπει να υπαρχει ενα οριο και να μηντο ξεπερναμε ;)
δεν τσακωνομαστε μια απλη ερωτηση της εκανα και πηρα την απαντηση που ηθελα :o![]()
![]()
εκανε αβραμη.............εκανε οχι κανει.........εκτος εαν δοκιμασει με τους αλλους 2 λογαριασμους του................
Καλε μου φιλε, πιστεψε με ειμαι πολυ αυστηρος και με τον εαυτο μου και με τους αλλους, αλλά τωρα που κοντευω τα 40 αρχιζω να πιστευω οτι αποτελει μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα του χαρακτηρα μου.
Προσπαθω ομως να καταλαβω τι θελεις να αποδειξεις. Οτι ειναι κακη φοιτητρια ή οτι δεν ειναι καθολου φοιτητρια?
ο λογος που διεγραψες το ποστ σου ποιος ηταν...........................................Καλε μου φιλε, πιστεψε με ειμαι πολυ αυστηρος και με τον εαυτο μου και με τους αλλους, αλλά τωρα που κοντευω τα 40 αρχιζω να πιστευω οτι αποτελει μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα του χαρακτηρα μου.
Προσπαθω ομως να καταλαβω τι θελεις να αποδειξεις. Οτι ειναι κακη φοιτητρια ή οτι δεν ειναι καθολου φοιτητρια?
Το διεγραψα, επειδη ηθελα να το γραψω απο την αρχη, αλλά μετα με προλαβατε και ξεχαστηκα με τα νεα σχολια.ο λογος που διεγραψες το ποστ σου ποιος ηταν...........................................
Η Μαριάν2004 είναι σίγουρα γυναίκα.![]()
Τι θελεις να πεις?Η Μαριάν2004 είναι σίγουρα γυναίκα.![]()