Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαριαννα-i giatros tou sait

:2funny: :2funny:

ποιος ειναι ο ασθενης ο sait ρε να ρωτησουμε αν ειναι καλη γιατρινα να μη τσακωνεστε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Meeelancoliiiii in Settttembre....
mi dicevi tu non m'aaami piuuuu...
e fu cosiii... che in Settttembree..
il so-ri-so tuo finiiii....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αλεξ71 αμα αγαπας το αντικειμενο σου και σε ενδιαφερει η γνωση μαθαινεις...

αμα σε ενδιαφερει μονο να παρεις ενα χαρτι νομιζοντας πως ο πανεπιστημιακος θα σου μαθει τα πραγματα και να εισαι φυγοπονος βγαινοντας στην αγορα εργασιας για να παρεις και καλα φραγκα μαλλον ζεις σε αλλη εποχη.
Καλε μου φιλε, πιστεψε με ειμαι πολυ αυστηρος και με τον εαυτο μου και με τους αλλους, αλλά τωρα που κοντευω τα 40 αρχιζω να πιστευω οτι αποτελει μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα του χαρακτηρα μου.
Προσπαθω ομως να καταλαβω τι θελεις να αποδειξεις. Οτι ειναι κακη φοιτητρια ή οτι δεν ειναι καθολου φοιτητρια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαριαννα-i giatros tou sait

:2funny: :2funny:

ποιος ειναι ο ασθενης ο sait ρε να ρωτησουμε αν ειναι καλη γιατρινα να μη τσακωνεστε

δεν τσακωνομαστε μια απλη ερωτηση της εκανα και πηρα την απαντηση που ηθελα  :o :rolleyes: :P

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Θα το κόψω μόνο αν φάει μπαν και ο ΜΑΛΑΚΑΣ....καλή η πλάκα,αλλά βρωμάει το φόρουμ με την παρουσία του.

Και έπειτα,σου λέω και στο υπογράφω,ότι ο ερευνητής κάνει χιούμορ........απλά είναι για λίγους.....
εκανε αβραμη.............εκανε οχι κανει.........εκτος εαν δοκιμασει με τους αλλους 2 λογαριασμους του................

Επισκέπτης
αβραμη.................ο φιλος σου ο συνταξιουχος εγινε μπαν καιοχι ο μαστερ 21,αυτο τα λεει ολα....................................

Συνήθως αυτός που έχει το δίκιο την πληρώνει.....αλλά θα το φάει και το μπάνιο του το μουνόπανο....έννοια σου και θα δεις......θα περάσει καλά ο μαλάκας εδώ μέσα...

Ολοι χωρανε,αρκει να μην ξεφευγουν,με αυτο σκεπτικο μπορει και αυτος να σε θεωρει το ιδιο,απλα πρεπει να υπαρχει ενα οριο και να μηντο ξεπερναμε ;)

Ότι θέλει ας με θεωρεί,αρκεί να μη το διατυμπανίζει στο φόρουμ όπως κάνει........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλε μου φιλε, πιστεψε με ειμαι πολυ αυστηρος και με τον εαυτο μου και με τους αλλους, αλλά τωρα που κοντευω τα 40 αρχιζω να πιστευω οτι αποτελει μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα του χαρακτηρα μου.
Προσπαθω ομως να καταλαβω τι θελεις να αποδειξεις. Οτι ειναι κακη φοιτητρια ή οτι δεν ειναι καθολου φοιτητρια?

εκει ειναι το θεμα... οτι δεν πρεπει να εισαι αυστηρος με τον εαυτο σου αλλα με τον χρονο.

Οι περισσοτεροι χανουν επειδη δεν απλα σπαταλανε τσαμπα τον χρονο τους. Θα μπορουσαν να τον αξιοποιησουν σε ανυποπτες στιγμες ως δια μαγειας.

Οσο για την μαριαννα δεν ξερω τι ειναι παντως οι απαντησεις που εδωσαν δεν βοηθανε κανεναν

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ο λογος που διεγραψες το ποστ σου ποιος ηταν...........................................

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Η Μαριάν2004 είναι σίγουρα γυναίκα.  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

[move]:zfuck:[/move]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο λογος που διεγραψες το ποστ σου ποιος ηταν...........................................
Το διεγραψα, επειδη ηθελα να το γραψω απο την αρχη, αλλά μετα με προλαβατε και ξεχαστηκα με τα νεα σχολια.
Πότε προλαβατε και το ειδατε ρε παιδια?
Οκ, να το επαναλαβω.
"Εμενα αν με ρωταγες στο πρωτο ή το δευτερο ετος της νομικης καποια σοβαρη νομικη ερωτηση, επαιζε και να γινομουν ρεζιλι με την απαντηση που θα εδινα".

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω παντως ειδα αν ειναι κοπελα,ενα αλλο μελος με γυναικιο νικ :dancing:

Stories