Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Νταξει ντε,μη βαρας!
Εσυ το πες εγω δεν το ειδα >:(
Δεν σε εκανα για τοσο παντως
17 χρονων ειναι κοπελια,δεν ξερω γιατι επιμενει να κοροιδευει τον εαυτο του οτι ειναι μεγαλυτερος.αυτο που ποσταρα πιο πριν,ηταν με ενα αλλο νικ του,απο τα εκατονταδες που ειχε φτιαξει.

Επισκέπτης
Νταξει ντε,μη βαρας!
Εσυ το πες εγω δεν το ειδα >:(
Δεν σε εκανα για τοσο παντως

Για πες πόσο.....έτσι από περιέργια.....

17 χρονων ειναι κοπελια,δεν ξερω γιατι επιμενει να κοροιδευει τον εαυτο του οτι ειναι μεγαλυτερος.αυτο που ποσταρα πιο πριν,ηταν με ενα αλλο νικ του,απο τα εκατονταδες που ειχε φτιαξει.

Είσαι ψεύτης,και σου πρότεινα να με συναντήσεις για να δεις πόσο είμαι,και θα το δεις και μόνος σου ότι λέω αλήθεια

Επισκέπτης

17 ρε βλήμα είναι τα εκατοστά που έχωσε ο φάδερ σου στον κώλο της μητρός σου για να βγει ένα απόβρασμα........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβα...σημερα ειναι η ημερα του "σε χεζω, και μετα σε πασαλιβω".

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Διόλου απίθανο.....το έχεις δηλώσει και μόνος σου,ότι είσαι ρουφιάνος.....

(Είχες ρουφιανέψει τον Proudtobegreek και έναν άλλο)
για τον ιδιο ακριβως λογο,ειχε βρισει την μανα καποιου μελους.και δεν ειναι ρουφιανια,προσπαθεια να κρατηθει το σαιτ σε ενα επιπεδο ειναι.

Επισκέπτης
για τον ιδιο ακριβως λογο,ειχε βρισει την μανα καποιου μελους.και δεν ειναι ρουφιανια,προσπαθεια να κρατηθει το σαιτ σε ενα επιπεδο ειναι.

Ναι βέβαια,από αυτό εξαρτάται το επίπεδο....από ένα βρίσιμο μιας μάνας ενός μέλους από τα δεκάδες χιλιάδες που έχει το σάιτ...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Με κάτι κατακάθια σαν τον Μ21,ένα πράγμα είναι αδύνατον.....να είμαι ευγενικός απέναντί τους...... ;)
ρε συ αβραμη,τωρα αντικειμενικα,χωρις μαλακιες.κατσε και σκεψου το λιγο.εχεις κανει καμια 200αρια κλωνους,γιατι σε εδιωχναν συνεχεια απο το σαιτ.εχεις πει ενα σωρο ψεματα για την ηλικια σου,εβριζες καποτε καποια θηληκα μελη του σαιτ,ξερεις ποια,που τα ξερω και εγω,λεγοντας τα γριες,οταν δεν ηταν πανω απο 35 χρονων.σορυ αλλα ενας 45αρης,δεν θα πει καποια μικροτερη του γρια.και τωρα πες μου,εσυ θα πιστευες ποτε ενα τετοιο ατομο;ειλικρινα απαντησε μου.και δεν σου λεω κατι κακο ρε συ.να μαθεις να εισαι ειλικρινης στην ζωη σου,γιατι δεν προκειται να πας πουθενα ετσι.

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και να φανταστείτε...δεν βρωμανε τα ποδια μου! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι βέβαια,από αυτό εξαρτάται το επίπεδο....από ένα βρίσιμο μιας μάνας ενός μέλους από τα δεκάδες χιλιάδες που έχει το σάιτ...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φυσικα,την στιγμη που ξεφευγει απο τα ορια.δεν πειραξε κανεναν η μανα καποιου μελους που εχεις αντιπαραθεση.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Καλα ολοι κλωνους εχετε ρε?

Θα φτιαξω και εγω 2-3 ετσι για να εχουμε ποικιλια :jerking:

Μαστερ ασχετο εσυ ποσο χρονων εισαι?

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ αβραμη,τωρα αντικειμενικα,χωρις μαλακιες.κατσε και σκεψου το λιγο.εχεις κανει καμια 200αρια κλωνους,γιατι σε εδιωχναν συνεχεια απο το σαιτ.εχεις πει ενα σωρο ψεματα για την ηλικια σου,εβριζες καποτε καποια θηληκα μελη του σαιτ,ξερεις ποια,που τα ξερω και εγω,λεγοντας τα γριες,οταν δεν ηταν πανω απο 35 χρονων.σορυ αλλα ενας 45αρης,δεν θα πει καποια μικροτερη του γρια.και τωρα πες μου,εσυ θα πιστευες ποτε ενα τετοιο ατομο;ειλικρινα απαντησε μου.και δεν σου λεω κατι κακο ρε συ.να μαθεις να εισαι ειλικρινης στην ζωη σου,γιατι δεν προκειται να πας πουθενα ετσι.
Άραγε θέλει να πάει κάπου στη ζωή του;

:grin:

Επισκέπτης

Μωρή κουράδα αλόγου....ο γέρος δεν είναι στην ηλικία κατ'αρχήν αλλά στο χαρακτήρα.....και στο ΒΒ όταν σχολιάζαμε,τον φουκάκη που ήταν 21,τον έλεγα κωλόγερο.....γιατί ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ έτσι......

Και που'σαι καριόλη......είμαι πολύ επίμονο άτομο,μάθε το αυτό.....και μαθήματα συμπεριφοράς και μαλακίες,να πας να κάνεις εκεί που'σαι πέρνει σε κανένα άλλο πανηλίθιο κομμάτι κρέας,σαν εσένα ρε βλήτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom