Επισκέπτης
πλησιαζω τα 37 και εγω,γερασα.
Για χρόνια σε ρώτησε ρε ηλίθιε,όχι για μήνες
πλησιαζω τα 37 και εγω,γερασα.
Λυπαμαι τους γονεις σου,πραγματικα.θα τραβανε μεγαλο ζορι.Μωρή κουράδα αλόγου....ο γέρος δεν είναι στην ηλικία κατ'αρχήν αλλά στο χαρακτήρα.....και στο ΒΒ όταν σχολιάζαμε,τον φουκάκη που ήταν 21,τον έλεγα κωλόγερο.....γιατί ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ έτσι......
Και που'σαι καριόλη......είμαι πολύ επίμονο άτομο,μάθε το αυτό.....και μαθήματα συμπεριφοράς και μαλακίες,να πας να κάνεις εκεί που'σαι πέρνει σε κανένα άλλο πανηλίθιο κομμάτι κρέας,σαν εσένα ρε βλήτο
Μωρή κουράδα αλόγου....ο γέρος δεν είναι στην ηλικία κατ'αρχήν αλλά στο χαρακτήρα.....και στο ΒΒ όταν σχολιάζαμε,τον φουκάκη που ήταν 21,τον έλεγα κωλόγερο.....γιατί ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ έτσι......
Και που'σαι καριόλη......είμαι πολύ επίμονο άτομο,μάθε το αυτό.....και μαθήματα συμπεριφοράς και μαλακίες,να πας να κάνεις εκεί που'σαι πέρνει σε κανένα άλλο πανηλίθιο κομμάτι κρέας,σαν εσένα ρε βλήτο
Λυπαμαι τους γονεις σου,πραγματικα.θα τραβανε μεγαλο ζορι.
Ελιωσα με τον χαρακτηρισμο αυτο![]()
![]()
![]()
Ηρεμηστε ρεεεεεεεεεε![]()
μην λες βλακειες ρε συ αβραμη,ωριμασε λιγο ρε.Είναι νεκροί ρε τρόμπα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ του τα είχα πει,να συναντηθούμε να πλακωθούμε,και να του τρίψω τη ταυτότητά μου στη μάπα για να δει και πόσο είμαι....αλλά δε θέλει το βλήτο.....προβλημά του.....![]()
μην λες βλακειες ρε συ αβραμη,ωριμασε λιγο ρε.
δεν με παιρνει;λογια 45χρονουΕγώ λέω βλακείες,ή εσύ που δε σε παίρνει να με συναντήσεις;;;;
Περιορίσου ρε βλήτο στα οπάδικα,να τσακωθείς με κανέναν fan του Ολυμπιακού.......εκεί μόνο σε παίρνει......
ΧΑ!Τωρα θυμηθηκα οτι εχω και εγω κλωνο
Αν θυμηθω τον κωδικο θα μπω με αυτο![]()
![]()
![]()
δεν με παιρνει;λογια 45χρονου![]()
λολ μηδεν μηνυματα ας γραψω ενα και με αυτο να χουμε να λεμε!![]()
![]()
Παμπαλαιο νικ![]()
Κράτα αυτό....είναι πιο εύκολο να το προφέρεις
Και αυτο ευκολο ειναι,
ΙΝΑ![]()
Μπορει και παραμυθενια."Ιναξέσιμπολ" προφέρετε κανονικά....το θένια κάτι σημαίνει (υποκοριστικό του Αθηνά,μάλλον)......το ίνα όμως....τίποτα...![]()
![]()
"Ιναξέσιμπολ" προφέρετε κανονικά....το θένια κάτι σημαίνει (υποκοριστικό του Αθηνά,μάλλον)......το ίνα όμως....τίποτα...![]()
![]()
Κρυωνεις μαναρι?Κανει ψοφο εξω γαμω
ΕΛΕΟΣ![]()
![]()
![]()
Το θενια ειναι υποκοριστικο της Αθανασιας,το ινα το λεω εγω απλα για να μην λετε ολοκληρο το νικ μου καλε!
Κανει ψοφο εξω γαμω
ΕΛΕΟΣ![]()
![]()
![]()
Κρυωνεις μαναρι?![]()