Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Καινουριο ειναι αλλα το τρειλερ δεν με ενθουσιασε και τοσο και ψαχνω να δω μηπως βρω καμια αλλη.
Και βρηκα και αυτη τωρα The Resident

ΥΠΟΘΕΣΗ

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια γυναίκες στην Αμερική μετακομίζουν σε ένα διαμέρισμα μόνες τους. Δεν γνωρίζουν ποιος ζούσε στο διαμέρισμα μέχρι πρότινος,
δε γνωρίζουν τον σπιτονοικοκύρη τους και –δυστυχώς- δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν τις κλειδαριές. Έτσι και η νεαρή και πρόσφατα χωρισμένη γιατρός Τζούλιετ,
που ξεκινά μια νέα ζωή στο Μπρούκλιν. Το άνετο διαμέρισμά της μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μια σειρά όμως από μυστηριώδη και ανησυχητικά περιστατικά
οδηγούν σύντομα την Τζούλιετ σε ένα ανατριχιαστικό συμπέρασμα: σε αυτό το σπίτι δεν είναι μόνη...
το ειδα,ψιλοκαλο ειναι..το αλλο που ειπες το βρηκα στο p2planet απο εκει το κατεβαζεις και εσυ?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:shit::shit::shit:
index.php

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
το ειδα,ψιλοκαλο ειναι..το αλλο που ειπες το βρηκα στο p2planet απο εκει το κατεβαζεις και εσυ?

οχι απο το γκρικσταρ τα κατεβαζω,το αλλο ψιλοκαλο να το κατεβασω δλδ?

Επισκέπτης

Μη χτυπάς το κεφάλι σου....θα ανοίξει και θα βγει......άερας κοπανιστός!

πρετεντερη φανταζομαι που εχει και ενα Α επιπεδο

Τώρα βλέπω το "Στα άκρα".....και ναι,είμαι από αυτούς που ενώ γράφουν στο κομπιούτερ τους,έχουν την τηλεόραση ανοικτή και κοιτάνε..... :grin:

Επισκέπτης
ελπιζω να μην εννωει τωκ σοου την μενεγακη και τους αλλους τους κουνιστους.

Τη Μενεγάκη,δε την προλαβαίνω γιατί σηκώνομαι αργά κατά τις 3......αλλά άμα τύχει και σηκωθώ πρωί ή είμαι ξύπνιος μέχρι το πρωί.....θα κάτσω να τη δω.....τι σε χαλάει;;;;;;

Πλακα κανεις ?
Ποσο ειπαμε οτι εισαι??? :huh:

Το παμε 100 φορές.....45,αλλά δε με πιστεύουν κάμποσοι....αλλά όταν συνατηθούμε με τον Άλεξ71,θα σας πω εγώ..... :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τη Μενεγάκη,δε την προλαβαίνω γιατί σηκώνομαι αργά κατά τις 3......αλλά άμα τύχει και σηκωθώ πρωί ή είμαι ξύπνιος μέχρι το πρωί.....θα κάτσω να τη δω.....τι σε χαλάει;;;;;;

Το παμε 100 φορές.....45,αλλά δε με πιστεύουν κάμποσοι....αλλά όταν συνατηθούμε με τον Άλεξ71,θα σας πω εγώ..... :birdman:
καλα ρε σχολειο δεν πηγαινεις;και κοψε επιτελους την μαλακια οτι εισαι 45,αφου εδω μεσα ολοι ξερουν ποσο εισαι,δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να επιμενεις και να εκθετεις ετσι τον εαυτο σου.μετα οταν σε λενε εκεντρικο και γραφικο εχουν αδικο;γινε λιγο ειλικρινης ρε,ημαρτον.

Επισκέπτης
καλα ρε σχολειο δεν πηγαινεις;και κοψε επιτελους την μαλακια οτι εισαι 45,αφου εδω μεσα ολοι ξερουν ποσο εισαι,δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να επιμενεις και να εκθετεις ετσι τον εαυτο σου.μετα οταν σε λενε εκεντρικο και γραφικο εχουν αδικο;γινε λιγο ειλικρινης ρε,ημαρτον.

Ακριβώς γι'αυτό ρε τρόμπα...γιατί ΔΕΝ πηγαίνω σχολείο...όσο και να κωλοχτυπιέσαι........σου είχα προτείνει κιόλας να συναντηθούμε,για να το δεις και ο ίδιος ότι είμαι τόσο,αλλά αρνήθηκες.....ΒΛΑΚΑ :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom