marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μου τη σπανε οι αντρες του στυλ γαμαω και την κανω με ελαφρα............................
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μ αρεσειιιιιιιιιιιιεχω σοκολατοπιττα θες την εφτιαξα σημερα.........................
ηταν το σχολιο μου στο βιντεο σου............................Εχμ...ξερεις...
Δεν ειναι φοραδες...
Επειδη λες μαλακιες και δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα, ρωταω ευθεως.μου τη σπανε οι αντρες του στυλ γαμαω και την κανω με ελαφρα............................
εγω μια σοκολαταΤι στο καλο με εχει πιασει...μολις τσακισα 4 κουλουρια και ενα κοματι αμυγδαλοπιτα....![]()
τι θες να σου φερω..............ποιο γλυκο πες.......................Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μ αρεσειιιιιιιιιιιι
με λιγα λογια τυπε το ετρωγες το παστελι,αν ηταν μελαχρινος.![]()
E ναι, Πελοποννησο μενω, οχι στη Γη του Πυρος.
Θα το κανονισουμε οταν ανεβω.
πρεπει να αναλαβεις τις ευθηνες σου τυπε...οι αντρες δεν κανουν ετσι...Επειδη λες μαλακιες και δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα, ρωταω ευθεως.
Σε γαμησα και σε παρατησα και δεν το θυμαμαι?
Ελα ρε σιννερ ελεος, οχι σαλια κι εσυ.Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μ αρεσειιιιιιιιιιιι
οχι δεν αναφερθηκα σε σενα αγαπητε...................ουτε παραθεση εκανα ατυχες το σχολιο αγαπητε επι του θεματος.....................να ομιλειτε.............Επειδη λες μαλακιες και δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα, ρωταω ευθεως.
Σε γαμησα και σε παρατησα και δεν το θυμαμαι?
εγω μια σοκολατα
ενα κομματι χαλβα
3 καραμελες
και η νυστα παραμενει
τελικα δεν θα βγω οποτε θα παω για υπνο :-*
Baros, αλλη φορα για να ξυπνησεις να προτιμας καφε, οχι γλυκα.εγω μια σοκολατα
ενα κομματι χαλβα
3 καραμελες
και η νυστα παραμενει
τελικα δεν θα βγω οποτε θα παω για υπνο :-*
3 σελιδες και ακομα δεν εχω καταλαβει για τι πραγμα μιλατε τοση ωρα![]()
λολ ακομα κοιμαμαι μαλλον![]()
και εσυ νυσταζεις κλωνε μου3 σελιδες και ακομα δεν εχω καταλαβει για τι πραγμα μιλατε τοση ωρα![]()
λολ ακομα κοιμαμαι μαλλον![]()
σε λιγο θα σε παρω να το σηκωσεις........................πρεπει να αναλαβεις τις ευθηνες σου τυπε...οι αντρες δεν κανουν ετσι...![]()
εχω και κορμο σοκολατας θες...................................![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιμησου ...να τα πουμε το πρωι με καφεδακι..
![]()
![]()
![]()
![]()
και εσυ νυσταζεις κλωνε μου![]()