Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Οποια χαλιεται, τη βολτα της.
Ουρά περιμενει.
σιγα ρε μαγκα...................εγω εχω μεγαλυτερη ουρα..........παρεπιπτοντως σε ευχαριστω για την απαντηση στο θεμα που σου ζητησα βοηθεια το απογευμα.............με υποχρεωσες............

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Άλεξ....σόρρυ,αλλά είσαι εξαίρεση στον κανόνα άμα έχεις γκρίζα μαλλιά και είσαι μονάχα 40.....ο 40αρης είναι τύπος με τζινάκι και τ-σερτ με στάμπες,ξυρισμένος στο πρόσωπο και στο σώμα....καλογυμνασμένος,με μαλλί χωρίστρα και τσίχλα στο στόμα... ;)

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.959
Πόντοι
6.035
σιγα ρε μαγκα...................εγω εχω μεγαλυτερη ουρα..........παρεπιπτοντως σε ευχαριστω για την απαντηση στο θεμα που σου ζητησα βοηθεια το απογευμα.............με υποχρεωσες............
αν εχεις ουρα να πας στον ουρολογο :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Άλεξ....σόρρυ,αλλά είσαι εξαίρεση στον κανόνα άμα έχεις γκρίζα μαλλιά και είσαι μονάχα 40.....ο 40αρης είναι τύπος με τζινάκι και τ-σερτ με στάμπες,ξυρισμένος στο πρόσωπο και στο σώμα....καλογυμνασμένος,με μαλλί χωρίστρα και τσίχλα στο στόμα... ;)
Τωρα μου θυμιζεις κατι κυρατσες 65 ετων που κυκλοφορανε με μινια και μπλουζακια κολλητα με ζωγραφιες για να παραστησουν τις 20χρονες.
Η εικονα που περιεγραψες ειναι φρικιαστικη και παραταιρη και δεν προκειται να την ακολουθησω σε καμια περιπτωση.
Υ.Γ. Ακομη ειμαι 39.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα μου θυμιζεις κατι κυρατσες 65 ετων που κυκλοφορανε με μινια και μπλουζακια κολλητα με ζωγραφιες για να παραστησουν τις 20χρονες.
Η εικονα που περιεγραψες ειναι φρικιαστικη και παραταιρη και δεν προκειται να την ακολουθησω σε καμια περιπτωση.
Υ.Γ. Ακομη ειμαι 39.
πφφφφφφφφφφ το αυτοκινητο δειχνει ποσο γκομενος ΜΠΟΡΕΙνα το παιξει ενας σαρανταρης......................................

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτην την απαντηση ειχα, αυτη εδωσα.
Κανε τις αναγωγές σου (αθανατε περσονα).
Μπορει να ειμαι ψωνιο, αλλά υποκριτης και ψευτης δεν θα υπαρξω ποτέ. Και οι απαντησεις μου ειναι κρυσταλλα.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
τι να πιασει ας πουμε ο αλεξης μπροστα σε αυτον με την πορσε..........................τιποτε δεν τον φτανει με τιποτε...................

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εννοείται ρε μαν...αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί στην οικογένεια μου,οι άνδρες είχαν πυκνό μαλλί και ΜΑΥΡΟ μέχρι και τα 65 τους..... :sunglasses:
τυπε τι γνωμη εχεις γιαυτους τους περουκιανους? :2funny:
σχολιασε τους
41871.jpg

%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%822.jpg

%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+curtis1.jpg

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Αυτην την απαντηση ειχα, αυτη εδωσα.
Κανε τις αναγωγές σου (αθανατε περσονα).
Μπορει να ειμαι ψωνιο, αλλά υποκριτης και ψευτης δεν θα υπαρξω ποτέ. Και οι απαντησεις μου ειναι κρυσταλλα.
δε θα σου υπαγορευσω εγω τι θα απαντησεις....................δεν με ενδιαφερει αυτο αλλωστε............

Επισκέπτης
τυπε ετσι μας θελουν οι ΣΑΧΛΟγκομενες,κλαψε.
http://[URL unfurl="true"]www.top-channel.tv/foto/lajme/george-clooney.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σε διόρθωσα.....έκανες κάπου λάθος

[QUOTE="alex71, post: 2711070"]
Υ.Γ. Ακομη ειμαι 39.
[/quote]

Κοίτα....άμα η 65αρα έχει πατσοκοιλιές και τέτοια...οκ,είναι για τομάτες...αλλά άμα έχει ωραίο και γυμνασμένο σώμα (!!!!!!!).....γιατί να μη τα βάλει

Και δεν είναι καθόλου φρικιάστικη αυτή η εικόνα....αλλά πιστεύω,αυτή θα ήταν η εικόνα ενός 40αρη-πρότυπου,της εποχής μας.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
get a room Μερικοι εδω μεσα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σε διόρθωσα.....έκανες κάπου λάθος

Κοίτα....άμα η 65αρα έχει πατσοκοιλιές και τέτοια...οκ,είναι για τομάτες...αλλά άμα έχει ωραίο και γυμνασμένο σώμα (!!!!!!!).....γιατί να μη τα βάλει

Και δεν είναι καθόλου φρικιάστικη αυτή η εικόνα....αλλά πιστεύω,αυτή θα ήταν η εικόνα ενός 40αρη-πρότυπου,της εποχής μας.....
αβραμη,με λιγα λογια,το προτυπο αντρα για σενα,ειναι ο Κρις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
αβραμη,με λιγα λογια,το προτυπο αντρα για σενα,ειναι ο Κρις.

Κατ'αρχήν εμένα μου αρέσει το μαύρο μαλλί....οπότε πάλι άκυρος είσαι.... :jerking:

Ναι, ναι, δικιο εχεις. Το σημειωνω αυτο.

Καλά σου λέει ρε η Μάριαν....που πας αξύριστος και γκριζομάλλης......βάψ'τα και ξυρίσου!!!!!! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Καλά σου λέει ρε η Μάριαν....που πας αξύριστος και γκριζομάλλης......βάψ'τα και ξυρίσου!!!!!! :rockon:
Εμ....δεν φανταζομαι να εννοεις να αλλαξω τον εαυτο μου για να αρεσω σε οποιαδηποτε γυναικα?
Το θεωρω ΑΣΤΕΙΟ.
Εκεινες να αλλαξουν κατα τα γουστα μου, για να μου αρεσουν.
Και δεν ειμαι γκριζομαλλης. Λιγα γκριζα στο πλάι εχω, και μικροδειχνω αρκετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom