marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γκριζα..................................................ωωωωωωωωωωωωωωωΑπο μαλλι δοξα τω θεω. Με πολυ λιγα γκριζα στο πλαι.
γκριζα..................................................ωωωωωωωωωωωωωωωΑπο μαλλι δοξα τω θεω. Με πολυ λιγα γκριζα στο πλαι.
τυπε στειλε της μια φωτο για τις δυσκολες νυχτες.Μουσκεψες? οκ?
Σταζει?γκριζα..................................................ωωωωωωωωωωωωωωω
ομαδα μπασκετ θα φτιαξουμεΔεν ξερω..παντως και εγω 1.87 ειμαι...![]()
![]()
![]()
τι με περασες μωρε καμια που της τρεχουν τα σαλια.................................τυπε στειλε της μια φωτο για τις δυσκολες νυχτες.![]()
Απο μαλλι δοξα τω θεω. Με πολυ λιγα γκριζα στο πλαι.
Δεν ξερω..παντως και εγω 1.87 ειμαι...![]()
![]()
![]()
γκριζα..................................................ωωωωωωωωωωωωωωω
ειπα μ λ μ............................................................Σταζει?
γκριζα..................................................ωωωωωωωωωωωωωωω
εγω 1.70 ειμαι.................μετρημενη .........................ακριβως........Να τα βάψεις φίλε...τα γκρίζα μαλλιά είναι αηδία....και ο Κούγιας τα βάφει.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Πολύ ψηλοί είστε εδώ μέσα....εγώ αισθάνομαι κοντούλης....
Έλα ρε Μάριαν....δε σε είχα για τέτοια....νόμιζα ότι θα γούσταρες βαψομαλλια΄δες!
τυπε για τους περουκιανους τι αποψη εχεις?Ρε πούστη μου.....τι τρέλα έχουν οι γυναίκες με το γκρίζο μαλλί....είναι αηδία......οι βαψομαλλιάδες είναι πολύ καλύτεροι........αρκεί να διαλέγουν βαφές καλής ποιότητας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σκεφτομαι να ξαναφησω μακρια μαλλια
τι λετε![]()
εμπειρια ρε τις τραβαει.σου λεει ο αλλος ειναι 35-40 χρονων,θα γαμαει τελεια.δεν θα ειναι σαν και σενα που με το που θα δεις μουνι η πουτσο θα χυσεις.Ρε πούστη μου.....τι τρέλα έχουν οι γυναίκες με το γκρίζο μαλλί....είναι αηδία......οι βαψομαλλιάδες είναι πολύ καλύτεροι........αρκεί να διαλέγουν βαφές καλής ποιότητας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω 1.70 ειμαι.................μετρημενη .........................ακριβως........
τυπε για τους περουκιανους τι αποψη εχεις?
Κι απο αυτο παιζω.ομαδα μπασκετ θα φτιαξουμε![]()
Αβραμη, ελεος. Βαμμενα μαλλια ακουω, περουκινια ακουω, θα ξερασω.Σου ρίχνω.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα είχαμε συζητήσει....το περουκίνι είναι μια πολύ καλή λύση,άμα έχεις αραιό μαλλί......αλλά θέλει προσοχή μη σου φύγει... ;)
δηλαδη εσυ θα φορουσες περουκινι αν ησουν καραφλινος?Τα είχαμε συζητήσει....το περουκίνι είναι μια πολύ καλή λύση,άμα έχεις αραιό μαλλί......αλλά θέλει προσοχή μη σου φύγει... ;)
Εγω μακρια ειχα αφησει στο λυκειο...ροκας και ετσι...σκεφτομαι να ξαναφησω μακρια μαλλια
τι λετε![]()
ειχα και παλιαΑρκεί να μην αφήνεις μούσια και μοιάζεις με αγριάνθρωπος....άμα θες μακρύ μαλλί,να ξυρίζεσαι και να το ισιώνεις..... ;) ;) ;) ;)