master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
τυπε δεν ξερεις το κολπο με το δαχτυλο στην πριζα;;;;τυπε εγω για να φτιαξω το μαλλι πανκ θελω μιση ωρα
τυπε δεν ξερεις το κολπο με το δαχτυλο στην πριζα;;;;τυπε εγω για να φτιαξω το μαλλι πανκ θελω μιση ωρα
Γι αυτο καμια φορα οταν παω στα στουντιο φαγωμενος το βραδυ και κανω το ντουζακι, με πιανει γλαρωμα περιμενοντας την δεσποινιδα?Ρε Αλεξ...οταν ειναι 11 το βραδυ και μολις εχςεις φαει και πας να κανεις μπανιο για να βγεις τι πιο πιθανο ειναι μετα το μπανιο να χαλαρωσεις και να θες να κοιμηθεις....Το μπανιο θα το κανεις πιο νωρις στις 9 π.χ για να εχεις ενα περιθωριο to overcome την υπνηλεια που σου δημηουργει το βραδυνο μπανιο....
Εγω δυο φορες τη βδομαδα, στην καλυτερη περιπτωση.
Τρια τεταρτα τη μερα, σημαινει 22,5 ωρες το μηνα. Περιπου δηλαδη η μια μερα το μηνα.
Και δωδεκα μερες το χρονο. Δωδεκα μερες το χρονο ξυρισμα, μαλλι, ντους και δοντια?
Μπα, πολυ ειναι.
ναι γιατι τρως το καταπετασμα...............................Γι αυτο καμια φορα οταν παω στα στουντιο φαγωμενος το βραδυ και κανω το ντουζακι, με πιανει γλαρωμα περιμενοντας την δεσποινιδα?
Αρα ποτέ ντουζακι αμεσως πριν το σεξ. Τουλαχιστον 2 ωρες πριν. (φαγωμενος ειμαι παντα).
Καλη συμβουλη, καταγραφεται.
Ε καλα, δεν εχω και καθε μερα δικαστηριο. Ποιος ειμαι πια?Πόσο;;;;;;;;;;;
Ρε φίλε...δικηγόρος είσαι...δεν κάνεις καμιά δουλειά του κώλου,για να παρουσιάζεσαι αξύριστος......κάθε μέρα έπρεπε.....τουλάχιστον λόγω δουλειάς.... ;)
Πολύ καλά είναι.....άμα είσαι γρήγορος και το καταφέρνεις σε μισή ώρα εσύ,αυτό.....μαγκιά σου.....![]()
τυπε εγω για να φτιαξω το μαλλι πανκ θελω μιση ωρα
σωστο σε βρισκω αβραμη................και πολυ παρατηρητικο..............................Πόσο;;;;;;;;;;;
Ρε φίλε...δικηγόρος είσαι...δεν κάνεις καμιά δουλειά του κώλου,για να παρουσιάζεσαι αξύριστος......κάθε μέρα έπρεπε.....τουλάχιστον λόγω δουλειάς.... ;)
Πολύ καλά είναι.....άμα είσαι γρήγορος και το καταφέρνεις σε μισή ώρα εσύ,αυτό.....μαγκιά σου.....![]()
Ο κουγιας.Ε καλα, δεν εχω και καθε μερα δικαστηριο. Ποιος ειμαι πια?
Αντρας χωρις κοιλιτσα ισον σπιτι χωρις μπαλκονι.ναι γιατι τρως το καταπετασμα...............................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε καλα, δεν εχω και καθε μερα δικαστηριο. Ποιος ειμαι πια?
Και πρεπει να υποδεχομαι κατα τη γνωμη σου τον κοσμο σαν μοντελο?Δικηγορικό γραφείο δεν έχεις;;;
Γι αυτο καμια φορα οταν παω στα στουντιο φαγωμενος το βραδυ και κανω το ντουζακι, με πιανει γλαρωμα περιμενοντας την δεσποινιδα?
Αρα ποτέ ντουζακι αμεσως πριν το σεξ. Τουλαχιστον 2 ωρες πριν. (φαγωμενος ειμαι παντα).
Καλη συμβουλη, καταγραφεται.
Ο κουγιας.![]()
Αντρας χωρις κοιλιτσα ισον σπιτι χωρις μπαλκονι.
Συν εικοσι ποντους, αδελφε.Ο κουγιας.![]()
σιγα μην ειναι ο κουγιας.............μια φορα το μηνα εχει δικαστηριο και αν................Ο κουγιας.![]()
και εγω μια με δυο το πολυ την βδομαδα ειναι καλαΠόσο;;;;;;;;;;;
κανενας παλιοχοντρος θα ναι......................................Ο Κούγιας πάντως φίλε,είναι πολύ ωραίος άνδρας για την ηλικία του........ ;) ;) ;) ;)
Βλακεία η κοιλίτσα.....σε μεγαλώνει
σωστος τυπεΕσύ για να το φτιάξεις θέλεις και μπόλικο πηλό φαντάζομαι!!!!
Και πρεπει να υποδεχομαι κατα τη γνωμη σου τον κοσμο σαν μοντελο?
Δεν ερχονται για να με πηδηξουν, ξερεις.
Εγω ειμαι αξυριστος 2 μηνες....αλλα δεν βγαινω απο την αυλη του σπητιου...και εγω μια με δυο το πολυ την βδομαδα ειναι καλα
τωρα ειμαι αξυριστος 10 μερες![]()