Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ρε Αλεξ...οταν ειναι 11 το βραδυ και μολις εχςεις φαει και πας να κανεις μπανιο για να βγεις τι πιο πιθανο ειναι μετα το μπανιο να χαλαρωσεις και να θες να κοιμηθεις....Το μπανιο θα το κανεις πιο νωρις   στις 9 π.χ για να εχεις ενα περιθωριο to overcome την υπνηλεια που σου δημηουργει το βραδυνο μπανιο....
Γι αυτο καμια φορα οταν παω στα στουντιο φαγωμενος το βραδυ και κανω το ντουζακι, με πιανει γλαρωμα περιμενοντας την δεσποινιδα?
Αρα ποτέ ντουζακι αμεσως πριν το σεξ. Τουλαχιστον 2 ωρες πριν. (φαγωμενος ειμαι παντα).
Καλη συμβουλη, καταγραφεται.

Επισκέπτης
Εγω δυο φορες τη βδομαδα, στην καλυτερη περιπτωση.

Πόσο;;;;;;;;;;;

Ρε φίλε...δικηγόρος είσαι...δεν κάνεις καμιά δουλειά του κώλου,για να παρουσιάζεσαι αξύριστος......κάθε μέρα έπρεπε.....τουλάχιστον λόγω δουλειάς.... ;)

Τρια τεταρτα τη μερα, σημαινει 22,5 ωρες το μηνα. Περιπου δηλαδη η μια μερα το μηνα.
Και δωδεκα μερες το χρονο. Δωδεκα μερες το χρονο ξυρισμα, μαλλι, ντους και δοντια?
Μπα, πολυ ειναι.

Πολύ καλά είναι.....άμα είσαι γρήγορος και το καταφέρνεις σε μισή ώρα εσύ,αυτό.....μαγκιά σου..... :dunno:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Γι αυτο καμια φορα οταν παω στα στουντιο φαγωμενος το βραδυ και κανω το ντουζακι, με πιανει γλαρωμα περιμενοντας την δεσποινιδα?
Αρα ποτέ ντουζακι αμεσως πριν το σεξ. Τουλαχιστον 2 ωρες πριν. (φαγωμενος ειμαι παντα).
ναι γιατι τρως το καταπετασμα............................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πόσο;;;;;;;;;;;

Ρε φίλε...δικηγόρος είσαι...δεν κάνεις καμιά δουλειά του κώλου,για να παρουσιάζεσαι αξύριστος......κάθε μέρα έπρεπε.....τουλάχιστον λόγω δουλειάς.... ;)

Πολύ καλά είναι.....άμα είσαι γρήγορος και το καταφέρνεις σε μισή ώρα εσύ,αυτό.....μαγκιά σου..... :dunno:
Ε καλα, δεν εχω και καθε μερα δικαστηριο. Ποιος ειμαι πια?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Πόσο;;;;;;;;;;;

σωστο σε βρισκω αβραμη................και πολυ παρατηρητικο..............................

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:thumbsup:

Επισκέπτης

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.963
Πόντοι
6.035
Πόσο;;;;;;;;;;;

και εγω μια με δυο το πολυ την βδομαδα ειναι καλα :think:
τωρα ειμαι αξυριστος 10 μερες :sunglasses:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• pil.jpg
    pil.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
Και πρεπει να υποδεχομαι κατα τη γνωμη σου τον κοσμο σαν μοντελο?
Δεν ερχονται για να με πηδηξουν, ξερεις.

Να είσαι εμφανίσιμος ρε φίλε....για να σε εμπιστευτούν πιο εύκολα...ένας ωραίος δικηγόρος μετράει πιο πολύ,από έναν άσχημο.... :thumbsup: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom