baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.963
- Πόντοι
- 6.035
λεω να φωναξω τη μαριαννα να με νανουρισει![]()
![]()
Ηθελα να στο πω....οταν φας και κανεις ντουζ η μπανιο μετα γλαρωνης...εισαι ετοιμος για υπνο...οχι για εξω..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λεω να φωναξω τη μαριαννα να με νανουρισει![]()
![]()
Ηθελα να στο πω....οταν φας και κανεις ντουζ η μπανιο μετα γλαρωνης...εισαι ετοιμος για υπνο...οχι για εξω..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα αγορασα πολλα πραγματα......................εχει αρκετα..................δε θελω τσιγκουνη.............να λειπει...........με 1 ευρω ρε ουτε καλτσα δεν περνεις,τι στο καλο καλυντικα πηρες.
Αρα για να βγεις εξω πρεπει να εισαι λιμαρης και βρωμιαρης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρα για να βγεις εξω πρεπει να εισαι λιμαρης και βρωμιαρης?
Αστο θα παμε αυριο εξω κυριακη ειναι καλυτερα....λεω να φωναξω τη μαριαννα να με νανουρισει![]()
να μην σε πικρανω αλα λογω βαρεμαρας ειμαι αξυριστοςΓια να βγεις έξω πρέπει να είσαι καθαρός και ξυρισμένος φυσικά.......... ;)
μου εστειλε τωρα να τον παρω στο σταθερο και εγω απαντησα οτι μιλαει...........τι λες να κανω ποια ειναι η γνωμη σου;;;;;;;;;Αρα για να βγεις εξω πρεπει να εισαι λιμαρης και βρωμιαρης?
Εγω δυο φορες τη βδομαδα, στην καλυτερη περιπτωση.να μην σε πικρανω αλα λογω βαρεμαρας ειμαι αξυριστος![]()
Δεν καταλαβα τιποτα.μου εστειλε τωρα να τον παρω στο σταθερο και εγω απαντησα οτι μιλαει...........τι λες να κανω ποια ειναι η γνωμη σου;;;;;;;;;
να μην σε πικρανω αλα λογω βαρεμαρας ειμαι αξυριστος![]()
Ρε Αλεξ...οταν ειναι 11 το βραδυ και μολις εχςεις φαει και πας να κανεις μπανιο για να βγεις τι πιο πιθανο ειναι μετα το μπανιο να χαλαρωσεις και να θες να κοιμηθεις....Το μπανιο θα το κανεις πιο νωρις στις 9 π.χ για να εχεις ενα περιθωριο to overcome την υπνηλεια που σου δημηουργει το βραδυνο μπανιο....Αρα για να βγεις εξω πρεπει να εισαι λιμαρης και βρωμιαρης?
γι αυτον τον νεαρο με την πορσε λεω....................μου εστειλε να τον παρω τηλ......αλλα του πα οτι μιλαει............Δεν καταλαβα τιποτα.
Τρια τεταρτα τη μερα, σημαινει 22,5 ωρες το μηνα. Περιπου δηλαδη η μια μερα το μηνα.Σιγά ρε παιδιά.....ένα τέταρτο υπόθεση είναι το ξύρισμα.....τι βαριέστε;;;![]()
![]()
![]()
Ένα τέταρτο το ντους....άλλο ένα τέταρτο το να ντυθείς να πλύνεις δόντια και να φτιάξεις το μαλλί σου....τρία τέταρτα σύνολο.....βαριέστε να αφιερώσετε 3 τέταρτα για τον εαυτό σας;;;;
πες του οτι εχεις περιοδο κγι αυτον τον νεαρο με την πορσε λεω....................μου εστειλε να τον παρω τηλ......αλλα του πα οτι μιλαει............
τυπε εγω για να φτιαξω το μαλλι πανκ θελω μιση ωραΣιγά ρε παιδιά.....ένα τέταρτο υπόθεση είναι το ξύρισμα.....τι βαριέστε;;;![]()
![]()
![]()
Ένα τέταρτο το ντους....άλλο ένα τέταρτο το να ντυθείς να πλύνεις δόντια και να φτιάξεις το μαλλί σου....τρία τέταρτα σύνολο.....βαριέστε να αφιερώσετε 3 τέταρτα για τον εαυτό σας;;;;
σιγα μωρε μαλλον να ξεφυγουν................................τρεχουν................χαχαχα![]()
οταν βγαινω ετσι εξω λιωνουν οι γκομενες.