sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν θα βγεις?τα αλλα ειναι πολυ ακριβα.....................και σημερα αγορασα τα φτηνα......................
Δεν θα βγεις?τα αλλα ειναι πολυ ακριβα.....................και σημερα αγορασα τα φτηνα......................
δε θα σαι καλα,με τι λεφτα νομιζεις πως μου περισσεουν;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................Δεν θα βγεις?
σχολαω και ερχομαι να σε παρω να παμε για ποτακι.δε θα σαι καλα,με τι λεφτα νομιζεις πως μου περισσεουν;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................
οχι ευχαριστω ΕΓΩ δεν υποχρεωνομαι................................σχολαω και ερχομαι να σε παρω να παμε για ποτακι.
Μια απ τα ιδια. Τι ηλικια εχεις κιθαρα;
Ενταξει ρε μαριαννα....δεν ειναι αναγκη να το κανεις θεμα στο μπου....δεν εισαι και η μονη...ειναι παρα πολυς κοσμοςδε θα σαι καλα,με τι λεφτα νομιζεις πως μου περισσεουν;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................
δε θα σαι καλα,με τι λεφτα νομιζεις πως μου περισσεουν;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................
δεν το κανα θεμα....................απλως ετσι ειναι τωρα................εγω δε ξερω καμια φιλη μου που να ναι ετσι..........Ενταξει ρε μαριαννα....δεν ειναι αναγκη να το κανεις θεμα στο μπου....δεν εισαι και η μονη...ειναι παρα πολυς κοσμος
τσιφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααδε θα σαι καλα,με τι λεφτα νομιζεις πως μου περισσεουν;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................
΄δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εισαι ειλικρινης;τι θα κερδισεις με αυτο ρε συ αβραμη;θες να σε κοροιδευουν και να σε χλευαζουν;47 παρα 1 και 1/4 περίπου......άσχετα αν δε με πιστεύουν....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
λες να ειναι τυπε;τσιφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
Ελα τωρα αλαξε κουβεντα...υπαρχουν και πολυ χειροτεραααααααααααααα....δεν το κανα θεμα....................απλως ετσι ειναι τωρα................εγω δε ξερω καμια φιλη μου που να ναι ετσι..........
΄δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εισαι ειλικρινης;τι θα κερδισεις με αυτο ρε συ αβραμη;θες να σε κοροιδευουν και να σε χλευαζουν;
ξεκινα να εισαι σωστος,καιρος ειναι.
Μα την αλήθεια λέω.....ρωτήστε και τον Δημήτρη και τον Λαστ που με έχουν συναντήσει και έχουν δει ταυτότητα....εσύ είσαι ο ξεροκέφαλος και δε με πιστεύεις.....![]()
Εγω σε πιστευω....Μα την αλήθεια λέω.....ρωτήστε και τον Δημήτρη και τον Λαστ που με έχουν συναντήσει και έχουν δει ταυτότητα....εσύ είσαι ο ξεροκέφαλος και δε με πιστεύεις.....![]()
πριν απο λιγο μου εστειλε ενας που αγορασε μια πορσε να παμε βολτα αλλα εγω αρνηθηκα...........οχι τιποτε αλλο το λεω για να μην λες...................΄δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εισαι ειλικρινης;τι θα κερδισεις με αυτο ρε συ αβραμη;θες να σε κοροιδευουν και να σε χλευαζουν;
ξεκινα να εισαι σωστος,καιρος ειναι.
δεν μας γνωριζεις καμια φιλη σου γιατι εμεις ειμαστε ετσιδεν το κανα θεμα....................απλως ετσι ειναι τωρα................εγω δε ξερω καμια φιλη μου που να ναι ετσι..........
α ρε μαριαννα δεν χανονται τετοιες ευκαιριες ρε.να παω εγω αντι για σενα;πριν απο λιγο μου εστειλε ενας που αγορασε μια πορσε να παμε βολτα αλλα εγω αρνηθηκα...........οχι τιποτε αλλο το λεω για να μην λες...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου εναν,οχι πολλους,εναν,που θεωρουν σοβαρους αυτους που μου αναφερεις.