Επισκέπτης
και εσυ νυσταζεις κλωνε μου![]()
Είναι πιο παλιά από σένα,οπότε εσύ είσαι κλώνος της....όχι εκείνη!!!
και εσυ νυσταζεις κλωνε μου![]()
αυτα που σου λεει,εσυ να πονταρεις τα αντιθεταΔεν ειναι να μιλας με τον βαρος πριν παιξεις στοιχημα...
θα γυρησει η γη ανάποδα.... δεν παιζει....
τι θες να σου φερω..............ποιο γλυκο πες.......................
σοκολατοπιτα...τι θες να σου φερω..............ποιο γλυκο πες.......................
οχι ρε φιλε απλα ξυπνησα το πρωιBaros, αλλη φορα για να ξυπνησεις να προτιμας καφε, οχι γλυκα.
Πάρε μια συσκευασία,με καραμέλες HALLS τετράγωνες,να ξυπνήσεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραια, να μην αιωρουνται εντυπωσεις.οχι δεν αναφερθηκα σε σενα αγαπητε...................ουτε παραθεση εκανα ατυχες το σχολιο αγαπητε επι του θεματος.....................να ομιλειτε.............
εχω και κορμο σοκολατας θες...................................
Τωρα ξυπνησα,παλι θα κοιμηθω ?![]()
εχω 3 ειδων...............ποιο θες........................σοκολατοπιτα...![]()
Δεν σου ειπα να πινεις αμιτα μοσιον;;;;;Πινω ρεντ μπουλ αλλα εξακολουθειτε να με γραφετε
Δεν πειραζει και εγω θα πεταγομαι να λεω τις μαλακιες μου![]()
Σου δινω πασα για το 1000ο ποστ σου.Τωρα ξυπνησα,παλι θα κοιμηθω ?![]()
Πινω ρεντ μπουλ αλλα εξακολουθειτε να με γραφετε
ζαχαροπλαστειο εχεις τυπισσα;φτιαχνεις καλο γαλακτομπουρεκο;ειναι η αδυναμια μου...εχω 3 ειδων...............ποιο θες........................
Το μακρυτερο..εχω 3 ειδων...............ποιο θες........................
αμα πινεις ρεντ μπουλ εισαι αποτυχημενος κλωνος μουΠινω ρεντ μπουλ αλλα εξακολουθειτε να με γραφετε
βγαλτην σκουφια σου και βαρα τον.Ελα ρε σιννερ ελεος, οχι σαλια κι εσυ.
ολα τα γλυκα...............τα παντα................ζαχαροπλαστειο εχεις τυπισσα;φτιαχνεις καλο γαλακτομπουρεκο;ειναι η αδυναμια μου...
ζαχαροπλαστειο εχεις τυπισσα;φτιαχνεις καλο γαλακτομπουρεκο;ειναι η αδυναμια μου...