pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Που εισαι ρε κουΒαρε?
Που εισαι ρε κουΒαρε?
Που εισαι ρε κουΒαρε?![]()
ΑΦΟΥ ΕΙΧΕς ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕς...Βεβαια ετσι οπωε το εγραψες νομιζα κερδισες στο στοιχημα και ξεχρεωσες..
Ξεχαρμανιασες βαρε?
ειναι απο αυτα που περιμενω να λαβαινω αλλα ποτεΑΦΟΥ ΕΙΧΕς ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕς...Βεβαια ετσι οπωε το εγραψες νομιζα κερδισες στο στοιχημα και ξεχρεωσες..
παπαριαΞεχαρμανιασες βαρε?
Μη πας απογευματινη βαρδια,εχει πεσει το επιπεδοειναι απο αυτα που περιμενω να λαβαινω αλλα ποτεπαπαρια
![]()
και εγω πεσμενο επιπεδο ειμαιΜη πας απογευματινη βαρδια,εχει πεσει το επιπεδο![]()
Τουλαχιστον εσυ κανει να λαμβανεις....ειναι απο αυτα που περιμενω να λαβαινω αλλα ποτεπαπαρια
![]()
Μεταξι θα παμε τυπε ,με τα πακια ,οχι στα 15ευρω,στα 10ευρα,σε κανενα φρικοπουρο οπως λεει και ο απολυτοςκαι εγω πεσμενο επιπεδο ειμαι![]()
φευγω τα λεμε ξανα..............να προσεχεις οταν γυρισω μου τα λες.........................Τουλαχιστον εσυ κανει να λαμβανεις....
και εγω δεν πληρω τις προδιαγραφες ειμαι πανω απο το οριο ηλικιας και δεν ειμαι λεπτο αγορακιΜΠΑΡΟ ΔΙΠΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΤΡΙΧΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ...εγω εδωσα παρον αλλα δεν με παιρνει λογω ηλικιας..
Ελα γειαααααααφευγω τα λεμε ξανα..............να προσεχεις οταν γυρισω μου τα λες.........................
φερε και τιποτα να φαμε...................φευγω τα λεμε ξανα..............να προσεχεις οταν γυρισω μου τα λες.........................
κοσμα κωλο δινεις