sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δυο περεξηγημενες ψυχες και οι δυο...τυπε μου φαινεται πως εχεις αναπτυξει μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον αβραμη...
τι συμβαινει;
Δυο περεξηγημενες ψυχες και οι δυο...τυπε μου φαινεται πως εχεις αναπτυξει μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον αβραμη...
τι συμβαινει;
Ειναι φιλαρακι μου και τον εχω γνωρισει .... ;)τυπε μου φαινεται πως εχεις αναπτυξει μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον αβραμη...
τι συμβαινει;
μαλλον θα τον εχει προσκαλεσει σε κανα ραντεβου ξυλου και φοβηθηκε τυπετυπε μου φαινεται πως εχεις αναπτυξει μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον αβραμη...
τι συμβαινει;
Κρυβε λογια εσυ .....Δυο περεξηγημενες ψυχες και οι δυο...
μπα τιποτα αλλο μην συνεβη φοβαμαι...ηταν και ο μητσαρας καιρο στο κοσμο...δεν αργουν αυτα τυπε.μπουρδελομπακ μαουντεν και ετσι.μαλλον θα τον εχει προσκαλεσει σε κανα ραντεβου ξυλου και φοβηθηκε τυπε![]()
Ξυλο με τον αβραμη εγω .... ποτε !!!!!μαλλον θα τον εχει προσκαλεσει σε κανα ραντεβου ξυλου και φοβηθηκε τυπε![]()
κανα σηκωματακι τοτε τυπε?Ξυλο με τον αβραμη εγω .... ποτε !!!!!
μπα τιποτα αλλο μην συνεβη φοβαμαι...ηταν και ο μητσαρας καιρο στο κοσμο...δεν αργουν αυτα τυπε.μπουρδελομπακ μαουντεν και ετσι.
καμια τριλιζα...κανα πλακωτο...Ξυλο με τον αβραμη εγω .... ποτε !!!!!
καμια τριλιζα...κανα πλακωτο...![]()
![]()
![]()
Και βαλε......μητσο ο αβραμης ειναι οπως μας λεει;κραμα ραμπο και κοναν του βαρβαρου;
δεν ειναι για να γελας βρε συ ....
:o :o :oΠου ειναι η ξυνοβελβο να την σκισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εχω καυλες μπαρο.....τι μονο εσενα πιανουν νομιζες.....:o :o :o