marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
την κανω.....................................
και γω μαζι σου θα μας γαμησει ο σινερμαντην κανω.....................................
οχι ειναι καλο παιδι........................................και γω μαζι σου θα μας γαμησει ο σινερμαν![]()
οχι οταν εχει καυλεςοχι ειναι καλο παιδι........................................
Τεσπα.....αλλο ηθελα να πω,αλλα κατεληξα στο τεσπα...οχι ειναι καλο παιδι........................................
οτι και να πεις.................................ειναι λιγο.Τεσπα.....αλλο ηθελα να πω,αλλα κατεληξα στο τεσπα...
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ οταν εχεις καυλες....οχι οταν εχει καυλες![]()
Καλααααααααααααα...εγω φταιω....που ειμαι καλο παιδι...οτι και να πεις.................................ειναι λιγο.
τωρα ειμαι οκ ομωςΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ οταν εχεις καυλες....![]()
ασε χαλια ..........................τι να πω και εγω χαλια κατασταση.............................Καλααααααααααααα...εγω φταιω....που ειμαι καλο παιδι...
ασε χαλια ..........................τι να πω και εγω χαλια κατασταση.............................
σε ενοχλω μηπως;;;;;;;;;;;;;;;;;............................εσύ δεν έφευγες?![]()
σε ενοχλω μηπως;;;;;;;;;;;;;;;;;............................
Βολευτικες κουφαλα...εμ αθηνα εισαι....τωρα ειμαι οκ ομως![]()
οχι απλα εβγαλα τα χρωστουμενα του μηνα και μου επεσεΒολευτικες κουφαλα...εμ αθηνα εισαι....
Και αυτο χυσιμο...σκετη απολαυση ειναι...οχι απλα εβγαλα τα χρωστουμενα του μηνα και μου επεσε![]()
Και αυτο χυσιμο...σκετη απολαυση ειναι...