loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εννοω οτι εχεις δικιο δυστυχως....ετσι ειναι...Τόσο πολυ στενοχωριεσαι που αναγκαζεσαι να συμφωνησεις μαζι μου?

σε πιστεψαμε τωρα![]()
![]()

εννοω οτι εχεις δικιο δυστυχως....ετσι ειναι...Τόσο πολυ στενοχωριεσαι που αναγκαζεσαι να συμφωνησεις μαζι μου?
σε πιστεψαμε τωρα![]()
![]()
αλλο διακριτικος αλλο υπουλος...μη τα μπερδευεις....Φιλτατε ο διακριτικος ειναι που θα πρεπει να σε ''φοβιζει''
Malista...η ωρα της σουπερ κατερινας της μανινας και του κοσμο...![]()
ειναι η ωρα του κουτσομπολιουMalista...η ωρα της σουπερ κατερινας της μανινας και του κοσμο...![]()
γαμιεμαι οποτε θελω κ δε ξενογαμιεμαι ποτε.ειναι η ωρα του κουτσομπολιου
μαθαινουμε καθε ποτε γαμιεται και αν ξενογαμιεται η τια![]()
Οκ,,να ρτην ρωτησω και εγω..Λουκριτια απο πισω τον εχεις αρπαξει..η ακομη παρθενος?ειναι η ωρα του κουτσομπολιου
μαθαινουμε καθε ποτε γαμιεται και αν ξενογαμιεται η τια![]()
εσυ δε θα παιρνεις απαντησεις.ο βαρακος ειναι χαριτωμενος....Οκ,,να ρτην ρωτησω και εγω..Λουκριτια απο πισω τον εχεις αρπαξει..η ακομη παρθενος?
γαμιεμαι οποτε θελω κ δε ξενογαμιεμαι ποτε.
κειζ κλοουζντ!!!
νεεεεεεεεεεεεεεεεεεξτ
δυστυχως συμφωνω...
ρε ανθρωπε...ειμαι με τον αλλον 15 ωρες την μερα καθε μερα.θα γαμιομαστε συνεχεια θα κανουμε διαλλειμμα γ κατι αστειο και θα ξαναγαμιομαστε?αυτο θα κανουμε ολη μερα?!
εσυ δε θα παιρνεις απαντησεις.ο βαρακος ειναι χαριτωμενος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχην παρεξηγησες ....
Κουβεντα κανουμε και προς θεου δεν νομιζω οτι θελει κανεις να χωρισεις .....
Φυσικα και δεν θα κανετε ολη μερα σεξ αλιμονο.....
Φυσικα και θα μιλησετε για διαφορα θεματα θα γελασετε θα παιξετε και οτι αλλο κανουν τα ζευγαρια σημερα ...
Ελεος δηλαδη
Υγ. πολυ χυμα τα λες βρε παιδακι μου .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κομπλαρισες?Μπαρο ρωτα την με τροπο...
ε αρα τι μου λες ρε μητσο?φυσικα κ θελω εναν αντρα διπλα μου να εχουμε καποια κοινα...να τον θαυμαζω...να ξερει 5 πραγματα παραπανω...να σταθει σε μια κουβεντα ανετα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχην παρεξηγησες ....
Κουβεντα κανουμε και προς θεου δεν νομιζω οτι θελει κανεις να χωρισεις .....
Φυσικα και δεν θα κανετε ολη μερα σεξ αλιμονο.....
Φυσικα και θα μιλησετε για διαφορα θεματα θα γελασετε θα παιξετε και οτι αλλο κανουν τα ζευγαρια σημερα ...
Ελεος δηλαδη
Υγ. πολυ χυμα τα λες βρε παιδακι μου .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα θελουμε να ξερουμε....στο μπου ειμαστε...Μάλλον της εφερες στο μυαλο επωδυνες αναμνησεις.
Λεγε...τονε χεις αρπαξει?ψυχολογοι ολοι εδω μεσα....![]()
με τροπο ειπες ε![]()
![]()
Κομπλαρισες?Μπαρο ρωτα την με τροπο...
φιλτατη τια εχεις νιωσει ποτε την αναγκη να σου παραβιασουν την πισω πορταε αρα τι μου λες ρε μητσο?φυσικα κ θελω εναν αντρα διπλα μου να εχουμε καποια κοινα...να τον θαυμαζω...να ξερει 5 πραγματα παραπανω...να σταθει σε μια κουβεντα ανετα....
υ.γ μου βγηκε το λαικο....![]()
ΝΑΙ !!!!!!!!Βάλατε ιντερνετ στο κατηχητικο?
με τροπο ειπες εφιλτατη τια εχεις νιωσει ποτε την αναγκη να σου παραβιασουν την πισω πορτα
και αν ναι το κλειδι μπηκε ευκολα![]()