Επισκέπτης
σωστοτατη
ειδικα οταν ειναι γοβες στιλετο και συνοδευονται απο αβυσαλεο ντεκολτε και εξωπλατο
Το τζιν,δε σου αρέσει;;
σωστοτατη
ειδικα οταν ειναι γοβες στιλετο και συνοδευονται απο αβυσαλεο ντεκολτε και εξωπλατο
Ε εισαι απιστευτη !!!!!αυτος που μαρεσε δε ξερω...αλλα δε σκοπευω κ να μαθω...εχει γκομενα.... :-
οποια φοραει ντεκολτε και εξωπλατο ειναι εκδιδομενη δηλαδη ?
Ωιμεεεεεεεεεεεε
Αυτο το μοντελο δεν ταιριαζει σε ολες και τις θεουσες τις σιχαινομαι τα μαλαΠεστηs.......οτι αυτεs μαs αρεσουνε
Το μοντελο .."Λουκα" δεν![]()
![]()
Αυτο το μοντελο δεν ταιριαζει σε ολες και τις θεουσες τις σιχαινομαι τα μαλα
ειναι χειροτερες ακομη και απο την τελευταια σκατοψυχη
και ντεκολτε κ εξωπλατο και στιλετο τακουνια;;;του ματς..οποια φοραει ντεκολτε και εξωπλατο ειναι εκδιδομενη δηλαδη ?
Ωιμεεεεεεεεεεεε
1.δε κοιταω αλλης γκομενο...οσο ωραιος κ αν ειναι...Ε εισαι απιστευτη !!!!!
Μου αρεσει αυτο που ειπες οτι εχει δεσμευση και δεν κοιτας....
Ειναι προς τιμην σου αυτο....
η κοινωνικη μορφωση που μπορει να εχει κανεις δεν ειναι το αλφα και το ωμεγα πιστευω
πρεπει να εστιαζεις στην ψυχη του και στο πως μπορει να σου σταθει πλαι σου.....
οταν λεω πλαι σου δεν εννοω για να τον επιδεικνυεις αλλα να σε εκτιμα και να σου στεκεται
στην χαρα στην λυπη και σε ολες τις μικρες και μεγαλες στιγμες σου
Αυτο το μοντελο δεν ταιριαζει σε ολες και τις θεουσες τις σιχαινομαι τα μαλα
Ολα ειναι ωραια οταν αυτη που τα φοραει εχει εναν αερα και μια ευχαριστη διαθεσηΤο τζιν,δε σου αρέσει;;
Ναι δεν ταιριαζει σ ολεsΑυτο το μοντελο δεν ταιριαζει σε ολες και τις θεουσες τις σιχαινομαι τα μαλα
μήτσο νομίζω ότι η συγεκριμένη φράση είναι κάπως...ξεπερασμένη![]()
και ντεκολτε κ εξωπλατο και στιλετο τακουνια;;;του ματς..
η αλλη μπορει να ειναι λαικογκομενα στο ντυσιμο και να μην ακουσει καν λαικα.Από κάτι μαλακισμένες λαϊκές/φαν το σκυλάδικων που χορεύουν τσιφτετέλια,και αηδίες....είναι 1000 φορές καλύτερες οι θεούσες...... ;)
Από κάτι μαλακισμένες λαϊκές/φαν το σκυλάδικων που χορεύουν τσιφτετέλια,και αηδίες....είναι 1000 φορές καλύτερες οι θεούσες...... ;)
1.δε κοιταω αλλης γκομενο...οσο ωραιος κ αν ειναι...
2.καλη η ψυχη α΄λα να λεμε κ κατι...
Όχι και τόσο....την έλεγε ο Κατακουζηνός,πριν μερικά χρονάκια
η αλλη μπορει να ειναι λαικογκομενα στο ντυσιμο και να μην ακουσει καν λαικα.
πλακα κανω βρε συ ....... δεν ειδες τους γελωτες ?ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ?
Ε οχι κι ετσι......Να γινεται ο χοροs....Δεν μπορω τιs ξενερωτεs
Χορός ΝΑΙ....αλλά όχι τσιφτετέλια και μαλακίες,λες και είμαστε Ανατολίτες.....να χορεύει break dance ας πούμε.....
Βλεπω εχεις μια μανια με τους ''λαικους''....η αλλη μπορει να ειναι λαικογκομενα στο ντυσιμο και να μην ακουσει καν λαικα.
Aπ ολα.....οταν η παρεα προσταζει να ξεβιδωθει απ την καρεκλα, ν αφησει τιs ντροπεs και να τα δωσει ολα...Και στην ζειμπεκια να δωσει ρεστα
Ετσι το βλεπω εγω