loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε τον παιζετε ολοι εδω μεσα?!

ε αρα τι μου λες ρε μητσο?φυσικα κ θελω εναν αντρα διπλα μου να εχουμε καποια κοινα...να τον θαυμαζω...να ξερει 5 πραγματα παραπανω...να σταθει σε μια κουβεντα ανετα....
Λαικουρα εσυ .....ε αρα τι μου λες ρε μητσο?φυσικα κ θελω εναν αντρα διπλα μου να εχουμε καποια κοινα...να τον θαυμαζω...να ξερει 5 πραγματα παραπανω...να σταθει σε μια κουβεντα ανετα....
υ.γ μου βγηκε το λαικο....![]()
Δεν ταιριαζουνε στυλιστικα.....Να το εκλαβω ως προταση?
αυτο προσπαθουμε αλλα δεν μας απανταςρε τον παιζετε ολοι εδω μεσα?!![]()
![]()
![]()
βασικα οχι...Να το εκλαβω ως προταση?
κατα βαθος το πιστευω....πηγα κ στον γονιδη μια φορα...ακομα τα κλαιω τα 20ευρω....Λαικουρα εσυ .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εχουν χαωδεις διαφορες στην κοινωνικη μορφωση θα προσθεσω εγω ......Δεν ταιριαζουνε στυλιστικα.....
ο γονιδης δεν μου αρεσει ρε συ ....βασικα οχι...κατα βαθος το πιστευω....πηγα κ στον γονιδη μια φορα...ακομα τα κλαιω τα 20ευρω....
κοινωνικη ε....οχι πνευματικη..και εχουν χαωδεις διαφορες στην κοινωνικη μορφωση θα προσθεσω εγω ......![]()
εκεινη εχει θεσει την κοινωνικη μορφωσηκοινωνικη ε....οχι πνευματικη..
Καλα της ειπε ο λοπεζ το πρωι,οτι δεν μπορει να την φανταστει να σηκωνει καποιο πουλι....αυτο προσπαθουμε αλλα δεν μας απαντας![]()
βασικα οχι...κατα βαθος το πιστευω....πηγα κ στον γονιδη μια φορα...ακομα τα κλαιω τα 20ευρω....
Οχι ρε τετοια πραγματα σε κοπελα ρε συ :SΚαλα της ειπε ο λοπεζ το πρωι,οτι δεν μπορει να την φανταστει να σηκωνει καποιο πουλι....![]()
![]()
![]()
Καλα 5λεπτα μπηκα και το διαλυσα το κοσμο.....μητσι εσυ κωλο γαμας?Οχι ρε τετοια πραγματα σε κοπελα ρε συ :S
Καλα ο λοπεζ λεει πολλες χοντραδες....![]()
κλαιν!!!!!!!!!ειμαι μυξοπαρθενα!!!!!!!!!!!!!!!Οχι ρε τετοια πραγματα σε κοπελα ρε συ :S
Καλα ο λοπεζ λεει πολλες χοντραδες....![]()
see yaaaΆμα δείτε τον γκλ....πείτε να κάνει θρεντ,μπαράκια VS μπουζούκια.......να δούμε τι προτιμάνε τα μέλη........τα λέμε αργότερα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Λειπει το συνθετικοκλαιν!!!!!!!!!ειμαι μυξοπαρθενα!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()