Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.656
- Πόντοι
- 3.575
Ασε Κατερινα και νιωθω κατι κρυαδες ..... τουρτουριζω λεμε ....Είσαι χαζός βρεεεε...
Να λες ότι κρυώνεις για να σε παίρνουν αγκαλίτσα..
Εγώ αυτό κάνω.. ;)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ασε Κατερινα και νιωθω κατι κρυαδες ..... τουρτουριζω λεμε ....Είσαι χαζός βρεεεε...
Εγώ αυτό κάνω.. ;)
Μπααα δεν χρειάστηκε ποτέ να μου πει κάτι ο μάστερ ΠΠ από πριν τα'ξερά...εντάξει μανάρι μου, αφού έτσι σου είπε ο μάστερ ΠΠ (αυτός που υποτίθεται ότι αμφισβητεί τα πάντα και δεν θεωρεί τίποτα ως αυτονόητο...) έτσι θα είναι :-*
Να παίρνεις ρολόι τοίχου μαζί αφού κοιτάς την ώρα συνέχεια..Για να φαίνεται το ρολόι,να βλέπω την ώρα...άμα είναι ακτεβασμένα το καλύπτουν
''το αγροτικό που κάνουν οι ντοκ'ς'' μάλλον εννοείς το αγροτικό που κάνουν οι γιατροί...
Ουάυουου ρε μαλάκα...πρέπει να τον ευγνωμονούμε τον Παπαδόπουλο γι'αυτό!!!
Κανείς νοήμονας δεν μπορεί να ζυγίσει το σήμερα με το τότε κ να βγάλει καλύτερο το τότε.-
οκ.... σε βλεπω επαννηλθε το χρωμα σουχλωμό το κόβω![]()
Είσαι χαζός βρεεεε...
Εγώ αυτό κάνω.. ;)
Δεν αξιολογώ το αγροτικό των γιατρών σαν προσφορά ζωή του Παπαδόπουλου...εσύ το αξιολογείς,υποκειμενικό είναι,τί χρειάζεται ανάλυση εδώ;;;αποφεύγεις να μου απαντήσεις με μαλακίτσες...παρ'το από την αρχή...σ'είχα για άνθρωπο που απαντά με επιχειρήματα...
Ποσες φορες το εχεις κανει ?
Υπάρχει και η άλλη λύση.....κάνεις ότι λιποθυμάς μέσα στο ιατρείο, στο γραφείο της ιατρού..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ.... σε βλεπω επαννηλθε το χρωμα σου![]()
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό..
Υπάρχει και η άλλη λύση.....κάνεις ότι λιποθυμάς μέσα στο ιατρείο, στο γραφείο της ιατρού..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσες φορες το εχεις κανει ?
ελα ρε κι εσυ .... αμανχλωμός δεν είναι...η αλήθεια είναι ότι τα χύσια στην μούρη προσδίδουν αυτήν την ψευδαίσθηση![]()
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό..
Προτιμώ να βάλω μπουφανάκι παρά να γίνω λεσβία..
Γεια σου Χελοβερ... !!!!!!!!!!!γεια σας!!!!!
Δεν αξιολογώ το αγροτικό των γιατρών σαν προσφορά ζωή του Παπαδόπουλου...εσύ το αξιολογείς,υποκειμενικό είναι,τί χρειάζεται ανάλυση εδώ;;;
Οεοεοεεεεεεεεεε..γεια σας!!!!!
ελα ρε κι εσυ .... αμαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλακιτσα κανουμε.... :-
Ελα σωπα σωπα μην κλαις κιολας.....μία φορά είπα κι εγώ να μιλήσω σοβαρά και με αποπαίρνετε![]()
Μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι επί Χούντας ήταν καλύτερα τα πράγματα.![]()
![]()