KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Φάτα!!!![]()
Η μόνη διαφορά είναι ότι κ τότε έτσι ζούσανε απλά δεν τους φαινότανε,άμπαλε!!!η "δημοκρατία" του "σοσιαλισμού" έχει φέρει τους μισούς Έλληνες να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και ο άλλος αναρωτιέται πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα οπαδοί της χούντας![]()
Αφού κάνει κρύο ακόμα βρε..μπρρρρρρ...Ρε παιδιά....ο κόσμος τόσο κρυουλιάρης είναι;;; Τι διάολο;;; Σήμερα πόυ βγήκα για λίγο το βράδυ,τον είδα να κυκλοφορεί με ΜΠΟΥΦΑΝ,μέσα Μαρτίου.......είναι δυνατόν;;;;;; :S
Ρε παιδιά....ο κόσμος τόσο κρυουλιάρης είναι;;; Τι διάολο;;; Σήμερα πόυ βγήκα για λίγο το βράδυ,τον είδα να κυκλοφορεί με ΜΠΟΥΦΑΝ,μέσα Μαρτίου.......είναι δυνατόν;;;;;; :S
Αφού κάνει κρύο ακόμα βρε..μπρρρρρρ...
Γιατί τα σηκώνεις τα μανίκια?Πλάκα κάνεις;;;; Εγώ βγαίνω με μακρυμάνικο,και με σηκωμένα τα μανίκια μάλιστα....
Τί σου φάνηκε αστείο;;;![]()
Eίναι τραγικό το ότι υπάρχουνε ακόμα οπαδοί της Χούντας...![]()
αφού ο καιρός έχει γαμηθεί ρε
όσοι ξυπνάνε για τις δουλειές πολύ πρωί, έχει ένα σχετικό κρύο οπότε φοράνε μπουφάν και μετά πού να το κουβαλάς...το κρατάς φορεμένο(εγώ έτσι την πατάω
)
Η μόνη διαφορά είναι ότι κ τότε έτσι ζούσανε απλά δεν τους φαινότανε,άμπαλε!!!![]()
Γιατί τα σηκώνεις τα μανίκια?
Βάζεις μπουγάδα?
Πολύ απλά δε φοράς μπουφάν......εγώ αυτό κάνω.....μπουφάν βάζουμε για βαθμούς κάτω από το 0....για να σας τα πω και άλλη μία:
Μπουφάν,μακρυμάνικο & εσωτερικό από μέσα για βαθμούς υπό το 0
Μακρυμάνικο και εσωττερικό για βαθμούς 0-9
Μακρυμάνικο,σκέτο για 10-19
Κοντομάνικο για 20+
Ψαχνει να βρει μια γατα....Γιατί τα σηκώνεις τα μανίκια?
Βάζεις μπουγάδα?
''το αγροτικό που κάνουν οι ντοκ'ς'' μάλλον εννοείς το αγροτικό που κάνουν οι γιατροί...μαλακοζόλη, ξέρεις ότι το αγροτικό που κάνουν οι ντοκ'ς είναι ιδέα και πραγμάτωση του Παπαδόπουλου?
Για να φαίνεται το ρολόι,να βλέπω την ώρα...άμα είναι ακτεβασμένα το καλύπτουν
Είσαι χαζός βρεεεε...Πολύ απλά δε φοράς μπουφάν......εγώ αυτό κάνω.....μπουφάν βάζουμε για βαθμούς κάτω από το 0....για να σας τα πω και άλλη μία:
Μπουφάν,μακρυμάνικο & εσωτερικό από μέσα για βαθμούς υπό το 0
Μακρυμάνικο και εσωττερικό για βαθμούς 0-9
Μακρυμάνικο,σκέτο για 10-19
Κοντομάνικο για 20+
Κανείς νοήμονας δεν μπορεί να ζυγίσει το σήμερα με το τότε κ να βγάλει καλύτερο το τότε[size=35pt].-[/size]